![]() |
|
jaki dobry klimatyzator split - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: jaki dobry klimatyzator split (/showthread.php?tid=2284) Strony:
1
2
|
jaki dobry klimatyzator split - monterod2002 - 2009-05-08 Ja polecam jak kolega wyżej klimy z górnej półki inwerterowe. Ale z tego co czytam ty rozglądasz się za czymś coś z dolnej półki np. galanz nie jest tak znimi żle montowałem ich troche i nie miałem z nimi problemu . Ale wybór należy do ciebie czy chcesz malucha czy mercedesa i ile chcesz wydawać na prąd miesięcznie. pozdrowionka jaki dobry klimatyzator split - monterod2002 - 2009-05-08 boryspol napisał(a):Czy mógłby ktoś w końcu wyprowadzić tego "Jasio" na zaplecze i ... zastrzelić !"Jasio" zamilkł kto go zastrzelił przyznać się
jaki dobry klimatyzator split - dominik486 - 2009-05-08 Był poruszany wątek, że niektórzy biorą 1200zł za montarz klimy. To jest normalna cena, gdy np. ktoś bierze 500zł + wszystkie materiały, a inny fachowiec bierze 1200zł ze wszystkimi materiałami: i tak się w miarę wyrównuje. No chyba, że ktoś za sam montarz bierze 1200zł + materiały, ale tego się chyba nie stosuje? jaki dobry klimatyzator split - boryspol - 2009-05-09 Panowie ! Rynek jest rynek. Jak "ktoś" chce "komuś" zapłacić za montaż nawet 2 000 PLN to widać tak ma być. Montażysta widać zasługuje, a inwestora stać. jaki dobry klimatyzator split - monterod2002 - 2009-05-10 W sumie po co montować cztery klimy po 500 zł jak można jedną za 2000 zł i mniej się mordować . Wiecej czasu na grilowanieeeee.....
jaki dobry klimatyzator split - HVAC - 2009-05-10 witam, widzę, że lepiej chwalić się ile się ma roboty i kłucić się o to ile się kasuje za montaż. jeżeli mi umknęło to przepraszam ale nie zauważyłem np. informacji tym np., że klima może być prawie każda ale wydajnośc powinna być nie mniejsza niż 5 - 6 kW. klima na szybko złącze - jedno bo z taką się zetknąłem- ma ze 4 metry rur przymocowane na stałe to jdnostki wewnętrznej czyli potrzebujesz przejść przez ściane 1.5 m i reszta (2.5m) ci wisi i się giba.dobra rada - nie kupuj klim na r407 bo tanio można coś jeszcze znaleźć tylko r410a i nie oszczędzaj na mocy bo jak będziesz potrzebował chłodu to za mała klima będzie chodzić a efekt będzie mizerny, pzdr. jaki dobry klimatyzator split - klimatyzacja-n - 2014-09-13 Jeśli zależy Ci na dobrej klimatyzacji to polecam: Daikina, Fujitsu, LG, Mitsubishi Ze średniej półki np Haiera, A jak zależy Ci na niewygórowanej cenie: Kaisai Klimatyzacje wszystkich wymienionych marek dostępne są wraz z montażem w niewygórowanej cenie w sklepie: [REKLAMA, Admin] Warto zadzwonić i zapytać o rabaty. Pozdrawiam, jaki dobry klimatyzator split - Shitashii - 2014-09-13 Fe reklama. I temat sprzed 5 lat. No chyba, że macie takie klimatyzatory. jaki dobry klimatyzator split - p.obelix - 2014-09-13 To czemu jako moderator jej nie usuniesz. Jakiś współudział
jaki dobry klimatyzator split - Shitashii - 2014-09-13 Zobacz na głównej stronie forum, że jestem moderatorem w dziale "chłodnictwo" a nie w dziale klimatyzacja. No niestety.
jaki dobry klimatyzator split - p.obelix - 2014-09-13 No to lipa
|