![]() |
|
co dokładnie znaczy serwis ? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: co dokładnie znaczy serwis ? (/showthread.php?tid=2984) |
co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 Witam Panie R12 wkładam palca do gniazdka i wyskakuje zabezpieczanie różnicowe. Ja wiem że panu chodzi o potencje, w tym wieku zrozumiałe. Ma się różne zachcianki. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-08 Niech sobie będzie jakie chczesz . Stale komuś coś wytykasz . Czy ja kogoś krytykuję ? Czepiłeś sie tego przeglądu gdize napisałem to ogólnikowo teraz będziesz sie czepiał instalacji i mojego ego. Szkoda że ze swoim doświadczeniem nie pomagasz w tych tematach naprawde konkretnych tylko teraz o przeglądzie bedziemy pisać 45 postów . co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 r12 napisał(a):Witamr12 napisał(a):Ty masz duże ego przez male ebyniom napisał(a):Myślę że w takich blokach to gości nawet na klimę nie stać .Byniom aczkolwiek niemasz za wysokiego EGO A skąd pan R12 wie że Ty masz dużego? Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 r12 napisał(a):Jak prawidłowo podłaczyć klimatyzator. Na wtyczkę czy bezpośrednio.Jak mowią przepisy panie STEFANBUD.Witam No nie wiem, nie rozmawiałem z nimi o tym. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 stefanbud napisał(a):Witamr12 napisał(a):Witamr12 napisał(a):Byniom aczkolwiek niemasz za wysokiego EGOTy masz duże ego przez male e A to ironia, małe e. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - miro102 - 2009-12-08 przeprzszam ze sie wtrące, ale juz to było w sensie podrzegania do nieładnej wymiany zdan, po co z nim dyskutujecie, ignoracja.... i jak napisał Stefanbud kapturki na rurki....niektórzy ich nie uzywaja pozdrawiam miro co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-08 R12 ty jak widze to z góry zakładasz że poza tobą wszyscy inni robią wszystko źle i wbrew przepisom i odwalają fuchy a biora za to sporą kasę. co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 Witam Wyluzuj, dobrze się bawimy ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - bodzio - 2009-12-08 Ale zjechaliście z tematu
co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-08 I myślę że czas ten wątek zakończyć bo już prawie wszystko z grubsza zostało omówione. Idę spać bo jutro czas do pracy. co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 Witam Jazda bez trzymanki, szkoda nerwów- dobrocią go trzeba załatwić ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 byniom napisał(a):I myślę że czas ten wątek zakończyć bo już prawie wszystko z grubsza zostało omówione. Idę spać bo jutro czas do pracy.Witam A mi się piwko kończy, przejdę na Drinki i poczekam na Ciebie ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-08 Kurwaaaa macie o de mnie po browarze na dobranoc i spać . Jakąś jazdę bez trzymanki zrobimy na Hyde Park tylko pod suńcie pomysł. A teraz Dobranoc wszystkim i koniec kłótni!!! bo pacha zdejme P.S. Właśnie skończyłem czytać reportaż o Kolei Transsyberyjskiej i się tak zastanawiam jak byśmy wszyscy trafili do jednego wagonu na 9259 km, 6 dni 4 h jazdy....co by było???
co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 tommatiz napisał(a):Kurwaaaa macie o de mnie po browarze na dobranoc i spaćWitam Nieeeeeeeee ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 tommatiz napisał(a):P.S. Właśnie skończyłem czytać reportaż o Kolei Transsyberyjskiej i się tak zastanawiam jak byśmy wszyscy trafili do jednego wagonu na 9259 km, 6 dni 4 h jazdy....co by było???Witam Z klimą czy bez i co ile był serwis w tej klimie robiony? Pozdrawiam Bo tak to nie jadę
co dokładnie znaczy serwis ? - barbie - 2009-12-08 tam raczej potrzebne jest dobre ogrzewanie. co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-08 Klimy nie masz zapomnij !!!!!!!!!! Nawet w klasie LUX nie ma. co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-08 Tak się składa że Hyde Park jest do pisania o wszystkim i niczym nawet o grach czy pierdzeniu w fotel. Mam rację?? Dobranoc r12 bo przesadzasz i to nie tylko moje zdanie.. co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 Witam Też lubisz gry akcji czy skopiowało Ci się przypadkowo. Idę właśnie pograć w nowy Operation Flashpoint. Jakby co to Stefanbud_PL. Pozdrawiam Powinieneś dużo leżeć na plaży panie R12. Należy Ci się
co dokładnie znaczy serwis ? - Artic - 2009-12-08 w 4 godziny 3 strony kurde panowie to powinno być gdzieś odnotowane ![]() szacuneczek co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 Witam Ja myślę że Admin zatrudnił R12 do ożywienia forum lubię się droczyć z dziadkiem. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-08 No i gitara . P.S. Stafanbud załatwiłeś filtry do Electry od gościa co dałem Tobie namiary?
co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 tommatiz napisał(a):No i gitaraWitam Załatwiłem, szybko podesłali. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-08 Ooooo. Ile kasy jak można zapytać policzyli za filtry? co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 tommatiz napisał(a):Ooooo. Ile kasy jak można zapytać policzyli za filtry?Witam Jeden filtr z przesyłką 56zł. Pozdrawiam |