Forum Klimatyzacja
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-08

jesli ją podzielimy jak tort to dla centrum nic nie zostanie :-(

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-08

bodzio napisał(a):Gdzie to jest napisane jakie będą obowiązki wynikające bycia w tej organizacji?
Bo troche nie w temacie już jestem?
Ale ja nie zamierzam nikogo obarczać obowiązkami,sami musimy ustalić kto i co może zrobić.To nie jest moja prywatna firma.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-08

A to tylko ja forum

senior napisał(a):jesli ją podzielimy jak tort to dla centrum nic nie zostanie :-(
senior to właśnie w środku (w centrum) jest zawsze jakaś wisienka,a i tańcząca panienka nierzadko się tam trafia:Smile)

świętokrzyskie bidne może tym razem chapnie więcej

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-08

no jeśli chodzi o ulicę zachodnią:-) w Łodzi ,to nie jedna,
w sumie to spotkania można by robić w centrum, wszyscy mają blisko:-)

Klima-cool napisał(a):świętokrzyskie bidne może tym razem chapnie więcej
Obowiązków??:Smile)

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-08

A gdzie wy ten statut czytacie? Może też dołącze.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-08

Może tak kubełek zimnej wody bo jak narazie to zaczynacie dzielić skórę na niedźwiedziu i myśleć co tu skapnie ale najpierw musimy powstać i coś zrobić i dac od siebie a potem może jak się wszystko uda to coś z tego będzie

panowie ja na rachunki mam pale Marbello itp żyje się tylko raz więc nie lecę za kasą bo nie to jest najważniejsze w życiu mam kochającą zonę i czuje ze jestem tylko jej poczebny . OCZYWIŚCIE ZE (OBOWIĄZKÓW) MIEĆ ZA KUPLA AWAXA ITP CZUĆ SIĘ POCZEBNY DLA WIELU I UMIEĆ POMUC WIELU CHYBA K.............A O TO W TYM WSZYSTKIM CHODZI JA Z TEGO KASY NIE MUSZE MIEĆ BO JAK SE NIE ZAROBIE TO NIKT DO GARA ZA DARMO MI NIE DA

bodzio napisał(a):A gdzie wy ten statut czytacie? Może też dołącze.
Zapraszam centrum.klima@poczta.fm prześlę statut

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2008-12-08

Witam

No tam się rozbiór Polski szykuje. To ja zaczynam rząd w Londynie tworzyć. Big Grin

Pozdrawiam

Bodzio wyślij na adres centrum.klima@poczta.fm jestem chęć uczestnictwa w krojeniu torta Wink

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-08

bodzio co do statutu to myślę że jak się zdecydujesz to napisz do awaxa a on napewno ci go prześle.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-08

No napisałem. Musze sobie przybliżyć ten temat Wink

bodzio napisał(a):No napisałem. Musze sobie przybliżyć ten temat Wink
Piszesz i masz:Smile)

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2008-12-09

jak się odrobie to się zastanowie Big Grin nie to żebym nie popierał Awaxa ale mamy full pracy do końca stycznia i nie dam rad nic podziałać. ale jestem zainteresowany poważnie.

pozdrawiam wszystkich
może w końcu się zobaczymy na jakimś spodkanku Big Grin

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-09

No właśnie będzie ciężko wyrwać się od roboty na te spotkania :/

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-09

Tych spotkań nie musi być tak wiele aby działać,większość można uzgadniać na czacie

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-09

Rozumiem że w Szczecinku. Dużo ich w ciągu roku będzie?
Ogólnie wszystko mi się podoba, szczytne cele i nawet składki nie duże.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-09

bodzio napisał(a):Rozumiem że w Szczecinku. Dużo ich w ciągu roku będzie?
Ogólnie wszystko mi się podoba, szczytne cele i nawet składki nie duże.
Jeżeli będzie nas wystarczająco duże to składki nie muszą być wysokie.Co do spotkań to wszystko wspólnie ustalimy,no i tymczasową siedzibą jest Szczecinek .
Można też zorganizować spotkanie wyjazdowe chociaż nie chciałbym korzystać z czyjejś gościnności,mogło by to stwarzać mylne wrażenia.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-10

Witam
Mam kilka sygnałów o problemach z wpisaniem danych w przesyłanych deklaracjach.
Proszę o przesłanie oryginałów pocztą lub podanie tel.kom. to skontaktujemy się bezpośrednio.
Pozdrawiam

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10

u mnie wszystko OK. jutro wysyłam deklaracje pocztą pozdrawiam

mg_1 napisał(a):Może by tak wydawać jakąś treściwą gazetkę, miesięcznik, czy kwartalnik dla serwisantów chłodnictwa i klimatyzacji, z praktycznymi poradami . Tylko nie taką z samymi reklamami za 15 zeta Big Grin
Wiesz ja zawsze lubię realizować czasem szalone pomysły,może zajmiesz się tym w Stowarzyszeniu ?Zawsze można zacząć od biuletynu.Wbrew pozorom nie jest to takie trudne,wydawałem już kiedyś gazetę:Smile)

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10

no to mg_1 ma zajęcie na życzenie, a od czego ja będę może od zamieszania dobrze mi to wychodzi wszędzie mnie pełno. mg_1 kiedyś BERLING do zakupów dodawał linijki z zakresami czynników może byś to dodał jako dodatek wiesz na topie będzie

Klima-cool napisał(a):no to mg_1 ma zajęcie na życzenie, a od czego ja będę może od zamieszania dobrze mi to wychodzi wszędzie mnie pełno. mg_1 kiedyś BERLING do zakupów dodawał linijki z zakresami czynników może byś to dodał jako dodatek wiesz na topie będzie
Bez obaw,pracy będzie sporo.Żeby tylko czasu i chęci starczyło.:Smile)