![]() |
|
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889) |
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-08 jesli ją podzielimy jak tort to dla centrum nic nie zostanie :-( ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-08 bodzio napisał(a):Gdzie to jest napisane jakie będą obowiązki wynikające bycia w tej organizacji?Ale ja nie zamierzam nikogo obarczać obowiązkami,sami musimy ustalić kto i co może zrobić.To nie jest moja prywatna firma. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-08 A to tylko ja forum ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-08 senior napisał(a):jesli ją podzielimy jak tort to dla centrum nic nie zostanie :-(senior to właśnie w środku (w centrum) jest zawsze jakaś wisienka,a i tańcząca panienka nierzadko się tam trafia: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-08 świętokrzyskie bidne może tym razem chapnie więcej ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-08 no jeśli chodzi o ulicę zachodnią:-) w Łodzi ,to nie jedna, w sumie to spotkania można by robić w centrum, wszyscy mają blisko:-) ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-08 Klima-cool napisał(a):świętokrzyskie bidne może tym razem chapnie więcejObowiązków??: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-08 A gdzie wy ten statut czytacie? Może też dołącze. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-08 Może tak kubełek zimnej wody bo jak narazie to zaczynacie dzielić skórę na niedźwiedziu i myśleć co tu skapnie ale najpierw musimy powstać i coś zrobić i dac od siebie a potem może jak się wszystko uda to coś z tego będzie ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-08 panowie ja na rachunki mam pale Marbello itp żyje się tylko raz więc nie lecę za kasą bo nie to jest najważniejsze w życiu mam kochającą zonę i czuje ze jestem tylko jej poczebny . OCZYWIŚCIE ZE (OBOWIĄZKÓW) MIEĆ ZA KUPLA AWAXA ITP CZUĆ SIĘ POCZEBNY DLA WIELU I UMIEĆ POMUC WIELU CHYBA K.............A O TO W TYM WSZYSTKIM CHODZI JA Z TEGO KASY NIE MUSZE MIEĆ BO JAK SE NIE ZAROBIE TO NIKT DO GARA ZA DARMO MI NIE DA ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-08 bodzio napisał(a):A gdzie wy ten statut czytacie? Może też dołącze.Zapraszam centrum.klima@poczta.fm prześlę statut ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2008-12-08 Witam No tam się rozbiór Polski szykuje. To ja zaczynam rząd w Londynie tworzyć. ![]() Pozdrawiam Bodzio wyślij na adres centrum.klima@poczta.fm jestem chęć uczestnictwa w krojeniu torta
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-08 bodzio co do statutu to myślę że jak się zdecydujesz to napisz do awaxa a on napewno ci go prześle. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-08 No napisałem. Musze sobie przybliżyć ten temat
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-08 bodzio napisał(a):No napisałem. Musze sobie przybliżyć ten tematPiszesz i masz: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2008-12-09 jak się odrobie to się zastanowie nie to żebym nie popierał Awaxa ale mamy full pracy do końca stycznia i nie dam rad nic podziałać. ale jestem zainteresowany poważnie.pozdrawiam wszystkich może w końcu się zobaczymy na jakimś spodkanku
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-09 No właśnie będzie ciężko wyrwać się od roboty na te spotkania :/ ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-09 Tych spotkań nie musi być tak wiele aby działać,większość można uzgadniać na czacie ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - bodzio - 2008-12-09 Rozumiem że w Szczecinku. Dużo ich w ciągu roku będzie? Ogólnie wszystko mi się podoba, szczytne cele i nawet składki nie duże. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-09 bodzio napisał(a):Rozumiem że w Szczecinku. Dużo ich w ciągu roku będzie?Jeżeli będzie nas wystarczająco duże to składki nie muszą być wysokie.Co do spotkań to wszystko wspólnie ustalimy,no i tymczasową siedzibą jest Szczecinek . Można też zorganizować spotkanie wyjazdowe chociaż nie chciałbym korzystać z czyjejś gościnności,mogło by to stwarzać mylne wrażenia. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-10 Witam Mam kilka sygnałów o problemach z wpisaniem danych w przesyłanych deklaracjach. Proszę o przesłanie oryginałów pocztą lub podanie tel.kom. to skontaktujemy się bezpośrednio. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 u mnie wszystko OK. jutro wysyłam deklaracje pocztą pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-10 mg_1 napisał(a):Może by tak wydawać jakąś treściwą gazetkę, miesięcznik, czy kwartalnik dla serwisantów chłodnictwa i klimatyzacji, z praktycznymi poradami . Tylko nie taką z samymi reklamami za 15 zetaWiesz ja zawsze lubię realizować czasem szalone pomysły,może zajmiesz się tym w Stowarzyszeniu ?Zawsze można zacząć od biuletynu.Wbrew pozorom nie jest to takie trudne,wydawałem już kiedyś gazetę: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 no to mg_1 ma zajęcie na życzenie, a od czego ja będę może od zamieszania dobrze mi to wychodzi wszędzie mnie pełno. mg_1 kiedyś BERLING do zakupów dodawał linijki z zakresami czynników może byś to dodał jako dodatek wiesz na topie będzie ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-10 Klima-cool napisał(a):no to mg_1 ma zajęcie na życzenie, a od czego ja będę może od zamieszania dobrze mi to wychodzi wszędzie mnie pełno. mg_1 kiedyś BERLING do zakupów dodawał linijki z zakresami czynników może byś to dodał jako dodatek wiesz na topie będzieBez obaw,pracy będzie sporo.Żeby tylko czasu i chęci starczyło.: )
|