![]() |
|
co dokładnie znaczy serwis ? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: co dokładnie znaczy serwis ? (/showthread.php?tid=2984) |
co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-08 Zakończę miłym akcentem. Dobranoc wszystkim, do jutr. Pzdr co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 r12 napisał(a):Witamstefanbud napisał(a):WitamDziadek ma tylko 42 wiosenki To Ty małolat jesteś, a rzucasz się jak pchła. A na tej stronie masz sztuczki czarodziejskie pokazane jak np. wstawiać linki do postów. Wtedy można utrzymać porządek na forum nie taki jak w Twoim samochodzie ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 r12 napisał(a):Z czego 25 zjebutanych w chlodnictwie Jak ktoś niepotrafi liczyć niech liczy na siebie Gorszego loginu od STEFANBUD to nawet Dailama by niewyślił BUDOWLANKA szoł.Witam No widzisz wychodzi z Ciebie na prawdę jaki jesteś, ja myślę że R12 jest gorszy ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 r12 napisał(a):Ja jak pchła a ty jak wsza. No i co wszo?Witam ![]() Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-08 ![]()
co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-09 Wyluzujcie już panowie bo trzeba brać się za prace. Pogadaliśmy sobie a teraz dajcie trochę spokoju. co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-09 Cyrk Monty Pythona....... co dokładnie znaczy serwis ? - szymonviper - 2009-12-09 Wszystkim zainteresowanym moim pytaniem dziękuje za rzeczową odpowiedz. Reszta to jakiś cyrk. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-09 Ciesze się że mogliśmy ci pomóc a co do reszty postów to tak tu na tym naszym formum bywa , czasem sie posprzeczamy ale nie jesteśmy wrogo do siebie nastawieni i na następny dzień o scysjach zapominamy
co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-09 Właśnie po to jest forum aby mieć różne zdanie i własne zdanie a my stajemy na wysokości zadania . Pzdr
co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-09 Tak na marginesie to r12 nie jest tu najstarszy ja jestem starszy od niego
co dokładnie znaczy serwis ? - elektromechanik - 2009-12-09 Na tym naszym forum mamy admina z świętą cierpliwością i o niebiańskiej dobroci . i =) Na innych forach ( np. elektroda ) temat byłby już dawno zamknięty większość z nas miałaby ostrzeżenia a niektórzy nawet pewnie >wielkiego bana < i =D
co dokładnie znaczy serwis ? - bartek2700 - 2009-12-09 ...byli elektrycy zaczną przeglad od zabezpieczeń a byli hydraulicy od sprawdzenia szczelności układu i odpływu skroplin,byli budowlańcy od sprawdzenia mocowań itd itp:-)więc po co sie kłucic przeciez to takie proste do wytłumaczenia ;-)pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-09 Hmm... może zakończymy ten wątek. Szymonviper podziękował za nasze wypowiedzi więc to mu wystarczy. Nie ciągnijmy tego w nieskończoność bo kłótnie będą. Pzdr i proszę o wyrozumiałość.... co dokładnie znaczy serwis ? - byniom - 2009-12-09 Jeżeli to fizyk jądrowy to by zaczoł od podrapania sie w j...a
co dokładnie znaczy serwis ? - barbie - 2009-12-09 turbiny się chłodzi wodorem . co dokładnie znaczy serwis ? - szymonviper - 2009-12-09 śledzę forum od ponad roku i widziałem już takie akcje, przynajmniej widać że forum żyje i można uzyskać odpowiedz. tylko nie myślałem że takie pytanie rozwinie się na 4 strony ;P co dokładnie znaczy serwis ? - bodzio - 2009-12-09 szymonviper napisał(a):śledzę forum od ponad roku i widziałem już takie akcje, przynajmniej widać że forum żyje i można uzyskać odpowiedz. tylko nie myślałem że takie pytanie rozwinie się na 4 strony ;PBo widzisz, można uzyskać odpowiedz nawet na to co cię nie interesuje i o co nie pytałeś. co dokładnie znaczy serwis ? - elektromechanik - 2009-12-10 bodzio napisał(a):I to najczęściejszymonviper napisał(a):śledzę forum od ponad roku i widziałem już takie akcje, przynajmniej widać że forum żyje i można uzyskać odpowiedz. tylko nie myślałem że takie pytanie rozwinie się na 4 strony ;PBo widzisz, można uzyskać odpowiedz nawet na to co cię nie interesuje i o co nie pytałeś. i =D
co dokładnie znaczy serwis ? - Fujitsu Szczecin - 2009-12-10 r12 napisał(a):Wiem tylko chodziło mi o podejście do tematuWitam R12 jesteś jak garść dziegciu, nic więcej. Pozdrawiam co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-10 Panowie chyba już wystarczy..........dajcie na wstrzymanie. co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-10 R12 aby powiesić skraplacz czy parownik który może spaść i narobić szkody trzeba być idiotą. Nikt normalny nie popełni takiego błędu NIKT. Powiesiłem ponad 1000 klimatyzatorów a przed postawieniem skraplacza na łapy (podstawy) zawsze wieszam się na jednej i drugiej łapie. Ważę 90kg i to jest gwarancja dla mnie. Stosuję tylko i wyłącznie atestowane kotwy i mocowania i tak też piszę w rysunkach technicznych po wykonawczych dla inwestora. Nikt powtarzam NIKT przy zdrowych zmysłach nie zrobi błędu aby potem odpowiadać za to przed sądem. co dokładnie znaczy serwis ? - barbie - 2009-12-10 tomatis-nie wszyscy montują tak solidnie widziałem klimatyzatory wiszące na rurach lub przykręcone dwoma wkrętami do parapetu czy postawione na dachu bez żadnej podstawy. co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-10 Robiąc po kimś przegląd czy usuwając awarię zawsze spisuję protokół i wyszczególniam uwagi które są do poprawy, wymiany itd. Inwestor sprawdza weryfikuje i podejmuje decyzje ale to już jest na jego barkach. Nigdy ręki nie dam sobie uciąć NIGDY
co dokładnie znaczy serwis ? - tommatiz - 2009-12-10 barbie napisał(a):tomatis-nie wszyscy montują tak solidnie widziałem klimatyzatory wiszące na rurach lub przykręcone dwoma wkrętami do parapetu czy postawione na dachu bez żadnej podstawy.My jesteśmy z Warszawy i działamy w Warszawie a tu nie ma możliwości na błędy bo konkurencja nie śpi. A bezpieczeństwo to podstawa a tu może nie będę się rozpisywał bo tak się składa że magisterkę broniłem z prawa pracy odnośnie BHP i pracy na wysokości. Pzdr |