![]() |
|
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889) |
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 ile dał bym za gazetę z tematami .Dziś w miesięczniku Kody błędów do klimatyzatorów AIRCOOL np ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 trudno się doprosić producenta do jakiej temperatury rzeczywiście grzeje klima możemy przemierzyć każdy posiedzi godzinkę dłużej na serwisie i już mamy temperatury rzeczywiste ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 w tych czasach to nawet w ryj za darmochę się nie dostanie ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-10 Klima-cool napisał(a):trudno się doprosić producenta do jakiej temperatury rzeczywiście grzeje klima możemy przemierzyć każdy posiedzi godzinkę dłużej na serwisie i już mamy temperatury rzeczywisteTo w znacznej mierze zależy od rodzaju czynnika,potem zmierz ciśnienie ssania i dalej z górki: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 NO TAK ALE GY DANEJ KLIMY NIE MONTOWAŁEM TO NIE MAM JAK SPRAWDZIĆ A PRODUCENTOWI NIE WIEŻE TO SKĄD BĘDĘ WIEDZIAŁ JAK NIE OD WAS ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-10 mg_1 napisał(a):Żebyś się nie zdziwił, wszystko jest do zrobieniapożyjemy zobaczymy: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 tak paczę na mapę awax ja to z tydzień będę jechał na zebranie moim paskiem rozlatującym się ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 To z skąd ty mg_1 jesteś z zakopanego czy co ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 ja mam 617km ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-10 mam konkurencje na forum klimatyzacja panpako robi zamieszanie ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-11 Berling miał też w swojej reklamówce sówaki chłodnicze.Dla tych co mają problem z 407c to tam były dwie skale , dla par i cieczy . Bardzo fajna rzecz.Co do gazetek to pomysł przedni i myślę że jak tak byśmy poszperali to każdy coś by znalazł do takiej gazetki typu dokumentacje , kody i inne ciekawostki anawet własne doświadczenia bo chyba one sa najważniejsze .Jak dla manie to najważniejszy jest dostęp do przepisów które sie zmieniają i jako stowarzyszenie może byśmy mieli lepszy dostęp do nich niż taki szary kowalski który musi tego szukać w necie albo na stronach jakiś firm. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-11 byniom napisał(a):Berling miał też w swojej reklamówce sówaki chłodnicze.Dla tych co mają problem z 407c to tam były dwie skale , dla par i cieczy . Bardzo fajna rzecz.Co do gazetek to pomysł przedni i myślę że jak tak byśmy poszperali to każdy coś by znalazł do takiej gazetki typu dokumentacje , kody i inne ciekawostki anawet własne doświadczenia bo chyba one sa najważniejsze .Jak dla manie to najważniejszy jest dostęp do przepisów które sie zmieniają i jako stowarzyszenie może byśmy mieli lepszy dostęp do nich niż taki szary kowalski który musi tego szukać w necie albo na stronach jakiś firm.Jeżeli chodzi o parametry czynników to we miejsce suwaków są już tanie elektroniczne kalkulatory. Dokumentacje i przepisy Stowarzyszenie może otrzymywać,że tak powiem z pierwszej ręki,mało tego będzie miało możliwość zapoznania się wcześniejszego z nowymi projektami i na nie wpływać. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-11 mg_1 napisał(a):mam dalej od Ciebie z 60kmWitam Odległości faktycznie są znaczne jednak jakieś spotkanie powinno się odbyć .W póżniejszym okresie kontakt tel.i na necie załatwi wiele spraw. Co do pierwszego spotkania to nie musi koniecznie mieć ono miejsca w Szczecinku.To jest sprawa do ustalenia. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-11 centrum, tak CENTRUM!!!!!!!!! ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-11 AWAX z uśmiechem na ustach pragnę oznajmić ze dziś wysłałem polecony najpóźniej w poniedziałek będzie u ciebie Potwierdzenie złożenia deklaracji ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-11 Klima-cool napisał(a):AWAX z uśmiechem na ustach pragnę oznajmić ze dziś wysłałem polecony najpóźniej w poniedziałek będzie u ciebie Potwierdzenie złożenia deklaracjisuper.mam nadzieję,że wszystkie zejda dość szybko ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-12 Panowie, mam takie pytanie odnośnie spotkania: Czy ktoś jedzie przez Łódź do Szczecinka lub podobną kombinację np. ja pojadę przez jakąś miejscowosć i rozłożymy troszkę koszty:-) , przecież nie każdy musi jechać wlasną furą :-) ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-12 Witam Jestem pewien,że uda się Wam zaplanować trasę w racjonalny sposób. Oczekuję na sugestie odnośnie ewentualnego terminu zebrania założycielskiego na poczcie Stowarzyszenia tj. centrum.klima@poczta.fm. Przypominam,że nie ma przeszkód aby więcej niż jedna osoba z jednej firmy były członkiem stowarzyszenia. Jednocześnie nadmieniam,że do czasu zebrania każdy może złożyć akces i zostać członkiem-założycielem,zapraszamy. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-12 ja będę jechał przez łódź a startuje z Sandomingo znaczy jak kupie auto bo moje przejechało już 600tyś km i na takie ekstrim troszkę ryzykowna sprawa ale nie ma tego złego jak to napisał mg_1 pks lub pkp też są ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-12 no widzisz, koszty się już rozłożą, no jesli oczywiście mnie zabierzesz :-). jak dojedziesz do łodzi to już się coś wymyśli :-) kolega byniom tez chyba z kutna, czyli jakoś damy radę ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - irroda - 2008-12-12 witam Panowie, jeżeli będzie wolne miejsce to do okolic kutna chętnię dojadę, jeżeli nie to pociągiem i tak przez kutno. pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-12 Widzę,że będziecie mieli wesołą podróż,chyba bez minibusa,albo chociaż Vana się nie obejdzie: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-13 Dla wtajemniczonych Chwalimki gm. Barwice żona tam mieszkała w dzieciństwie. I też chce jechać he he he ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-13 Klima-cool napisał(a):Dla wtajemniczonych Chwalimki gm. Barwice żona tam mieszkała w dzieciństwie. I też chce jechać he he heŻony zawsze znajda jakiś pretekst: )Na marginesie Barwice to moje miasto rodzinne.: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-13 mg_1 napisał(a):WitamCzekam na propozycje. Proszę o przesyłanie wiadomości szczegółowych bezpośrednio na adres Stowarzyszenia : centrum.klima@poczta.fm. W najbliższym tygodniu powinna być gotowa strona centrum i znajdzie się tam miejsce dla zarejestrowanych członków stowarzyszenia. |