![]() |
|
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889) |
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2008-12-13 Witam Myślę, że fajnym narzędziem do rozmów i konferencji w necie jest Skype. Nie wiem jak w praktyce wygląda rozmowa wideo z kilkoma osobami naraz, ale myślę że sama rozmowa powinna być na dobrym poziomie. Co panowie na to żebyśmy się zgadali dla próby? Można byłoby używać dla mało istotnych spotkań. W ostateczności zostaje konferencja klikająca. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-17 Witam kolegów, dopiero teraz ( niestety ) dowiedziałem się o tak ważnej sprawie jak założenie Stowarzyszenia. Popieram tą inicjatywę. Bardzo Was proszę o wszelkie informacje, których nie ma forum a które są ważne ( wraz z deklaracją ). Pozdrawiam wszystkich ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-17 jackie nie martw się AWAX jest jak Krzysztof Jerzy Jerzyna ze Szczecinka on ci to załatwi niech tylko się pojawi na necie. PANOWIE CO Z TYM SPOTKANIEM USTALONE JEST NA BANK 03.01.2009. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-17 I która godzina? ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-18 Mówicie, jak: ...Krzysztof Jerzy Jerzyna ze Szczecinka... hmm czyli szef wszystkich szefów! Dzięki za wiadomości, swój akces już wysłałem. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-18 Nie znam Kszytsofa??Proszę jednak ponownie aby szczegóły spotkania omawiać na centrum.klima@poczta.fm ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-21 Witam Tak sobie myślę,że jednym z pierwszych działań Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa i Klimatyzacji będzie internetowy kurs podstaw chłodnictwa. Szanuję Wszystkich Kolegów rozpoczynających przygodę z chłodnictwem(mam tu na myśli również klimatyzacje)ale warto na początek poznać tak "na chłopski rozum" podstawowe sprawy związane z czynnikami chłodniczymi,podstawowymi obiegami,doborem urządzeń,sterowaniem,najczęstrzymi usterkami itp. Nie tak naukowo jak w książkach,ale normalnie po ludzku. Następnym zadaniem myślę,że wartym uwagi jest chyba stworzenie "biblioteki schematów i kodów alarmowych" Co sądzicie o takich działaniach? Jeszcze jedno ,zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do członkowstwa w Stowarzyszeniu,również tych,którzy się wstydzą gdyż ich wiedza zarówno praktyczna,jak i teoretyczna jest niewielka.Każdy kiedyś zaczynał. Nie ukrywam,że zależy nam na liczbie członków,gdyż im nas będzie więcej tym więcej Centrum będzie w stanie zdziałać.Z tego powodu pewne działania będą jedynie dostępne dla zrzeszonych w naszej organizacji. Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenia na centrum.klima@poczta.fm Termin spotkania założycielskiego już bardzo blisko . Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-22 Pomysł przedni i godny wdrożenia . ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-22 Uważam, że wiedzy nigdy za wiele! Poza tym szanuję ludzi ( i dzięki im za to) którzy chętnie się dzielą swoim doświadczeniem - czego ciągle doświadczamy na tym forum. Jeżeli zaś mamy szansę tą wiedzę uporządkować i zgłębiać to korzystajmy z okazji! ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-22 Potwierdzam oficjalnie termin ZEBRANIA ZAŁOŻYCIELSKIEGO "KRAJOWEGO CENTRUM INNOWACJI CHŁODNICTWA I KLIMATYZACJI" w dniu 03.01.2009 r. godż.11.00. Miejsce spotkania:78-400 SZCZECINEK ul.Koszalińska 85. Przypominam,że członkiem stowarzyszenia może zostać zarówno właściciel Firmy serwisowej,jak i jej Pracownicy. Zapraszamy Wszystkich zainteresowanych,deklarację można będzie podpisać na miejscu. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-22 03.01.2009 to ja mam zabukowany bilet z sylwestra a więc miłej zabawy. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-22 Klima-cool napisał(a):03.01.2009 to ja mam zabukowany bilet z sylwestra a więc miłej zabawy.No cóż ,każdy termin komuś nie przypasuje. Ten najwięcej osób potwierdza. Grupa wymagana i tak sie zbierze,a jeżeli chcesz aktywnie działać to juz bliższe wyjaśnienia na e mail Przyjemnej zabawy ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-26 Witam mam pytanie odnośnie spotkania: czy ktoś z kolegów wybiera się do Szczecinka z Górnego Śląska ( Zabrze, Gliwice, Katowice- nie żebym wątpił, że nie wiecie gdzie ten Górny Śląsk, ale te miasta bliskie memu sercu...) Pozdrawiam Jacek ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-27 i z Lodzi lub okolic........ kto jedzie???? ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-29 Koledzy ,przypominam o potwierdzaniu kto będzie mógł przyjechać na zebranie założycielskie Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji w dniu 03.01.2009r. centrum.klima@poczta.fm Pozdrawiam NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI : )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-01 Witam w Nowym Roku Pobawiliśmy się ,a teraz czas do pracy. Przypominam o potwierdzaniu udziału w zebraniu. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-01 nie ma to jak 12 godzin w pociągu..... ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-01 senior napisał(a):nie ma to jak 12 godzin w pociągu.....Można poznać ciekawych ludzi: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-01 jak już dojadę, to opowiem :-) ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-01 senior napisał(a):jak już dojadę, to opowiem :-)Ok wstawiam punkt do zebrania Zadzwoń jak będziesz dojeżdżał,odbierzemy z dworca ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-03 Witam Miło mi poinformować Wszystkich,że w dniu dzisiejszym w Szczecinku odbyło się zebranie założycielskie Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji. W spotkaniu wzięło udział 25 członków założycieli,ponadto 12 osób usprawiedliwiło swoją nieobecność potwierdzając jednocześnie Swój akces do członkowstwa w Stowarzyszeniu. Na zebraniu zatwierdzono Statut oraz wybrano Władze Centrum i zakreślono podstawowe cele i zadania oraz sposoby ich realizacji. W dalszym ciągu zapraszamy wszystkich zainteresowanych członkowstwem w Stowarzyszeniu .Wszelkie informację można uzyskać kontaktując się z KCICHIK centrum.klima@poczta.fm ,kom.606 878 124 Pozdrawiam i dziękuję jednocześnie Wszystkim za przyjazd pomimo niejednokrotnie znacznych odległości jakie mieli do pokonania. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-03 spodkanie wyjątkowo udane i atmosfera super. to wróży dobra przysszłość dla Centrum. Pozdrawiam i róznież dziekuje wszystkim. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Toronto - 2009-01-03 Szybko sprawnie z nadzieją na rozwój, podobało mi się. Tego brakowało mi w branży, miło było Panów Panie poznać. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-03 MAM NADZIEJĘ ZE BĘDĘ MÓGŁ TO SAMO NAPISAĆ PO NASTĘPNYM ZEBRANIU A JAKIEŚ DATY NA PRZYSZŁOŚĆ PADŁY ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-04 mg_1 i jak dojechałeś odemnie do domu ? |