Forum Klimatyzacja
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2008-12-13

Witam

Myślę, że fajnym narzędziem do rozmów i konferencji w necie jest Skype. Nie wiem jak w praktyce wygląda rozmowa wideo z kilkoma osobami naraz, ale myślę że sama rozmowa powinna być na dobrym poziomie. Co panowie na to żebyśmy się zgadali dla próby? Można byłoby używać dla mało istotnych spotkań.
W ostateczności zostaje konferencja klikająca.

Pozdrawiam

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-17

Witam kolegów,
dopiero teraz ( niestety ) dowiedziałem się o tak ważnej sprawie jak założenie Stowarzyszenia. Popieram tą inicjatywę. Bardzo Was proszę o wszelkie informacje, których nie ma forum a które są ważne ( wraz z deklaracją ).
Pozdrawiam wszystkich

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-17

jackie nie martw się AWAX jest jak Krzysztof Jerzy Jerzyna ze Szczecinka on ci to załatwi niech tylko się pojawi na necie. PANOWIE CO Z TYM SPOTKANIEM USTALONE JEST NA BANK 03.01.2009.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-17

I która godzina?

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-18

Mówicie, jak: ...Krzysztof Jerzy Jerzyna ze Szczecinka... hmm czyli szef wszystkich szefów!
Dzięki za wiadomości, swój akces już wysłałem.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-18

Nie znam Kszytsofa??Proszę jednak ponownie aby szczegóły spotkania omawiać na centrum.klima@poczta.fm

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-21

Witam
Tak sobie myślę,że jednym z pierwszych działań Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa i Klimatyzacji będzie internetowy kurs podstaw chłodnictwa.
Szanuję Wszystkich Kolegów rozpoczynających przygodę z chłodnictwem(mam tu na myśli również klimatyzacje)ale warto na początek poznać tak "na chłopski rozum"
podstawowe sprawy związane z czynnikami chłodniczymi,podstawowymi obiegami,doborem urządzeń,sterowaniem,najczęstrzymi usterkami itp.
Nie tak naukowo jak w książkach,ale normalnie po ludzku.
Następnym zadaniem myślę,że wartym uwagi jest chyba stworzenie "biblioteki
schematów i kodów alarmowych"
Co sądzicie o takich działaniach?
Jeszcze jedno ,zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do członkowstwa w Stowarzyszeniu,również tych,którzy się wstydzą gdyż ich wiedza zarówno praktyczna,jak i teoretyczna jest niewielka.Każdy kiedyś zaczynał.
Nie ukrywam,że zależy nam na liczbie członków,gdyż im nas będzie więcej tym
więcej Centrum będzie w stanie zdziałać.Z tego powodu pewne działania będą jedynie dostępne dla zrzeszonych w naszej organizacji.
Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenia na centrum.klima@poczta.fm
Termin spotkania założycielskiego już bardzo blisko .
Pozdrawiam

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2008-12-22

Pomysł przedni i godny wdrożenia .

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-22

Uważam, że wiedzy nigdy za wiele! Poza tym szanuję ludzi ( i dzięki im za to) którzy chętnie się dzielą swoim doświadczeniem - czego ciągle doświadczamy na tym forum. Jeżeli zaś mamy szansę tą wiedzę uporządkować i zgłębiać to korzystajmy z okazji!

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-22

Potwierdzam oficjalnie termin ZEBRANIA ZAŁOŻYCIELSKIEGO "KRAJOWEGO
CENTRUM INNOWACJI CHŁODNICTWA I KLIMATYZACJI" w dniu 03.01.2009 r.
godż.11.00. Miejsce spotkania:78-400 SZCZECINEK ul.Koszalińska 85.

Przypominam,że członkiem stowarzyszenia może zostać zarówno właściciel
Firmy serwisowej,jak i jej Pracownicy.
Zapraszamy Wszystkich zainteresowanych,deklarację można będzie podpisać na miejscu.

Pozdrawiam

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2008-12-22

03.01.2009 to ja mam zabukowany bilet z sylwestra a więc miłej zabawy.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-22

Klima-cool napisał(a):03.01.2009 to ja mam zabukowany bilet z sylwestra a więc miłej zabawy.
No cóż ,każdy termin komuś nie przypasuje.
Ten najwięcej osób potwierdza.
Grupa wymagana i tak sie zbierze,a jeżeli chcesz aktywnie działać to juz bliższe wyjaśnienia na e mail
Przyjemnej zabawy

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - jackie - 2008-12-26

Witam
mam pytanie odnośnie spotkania: czy ktoś z kolegów wybiera się do Szczecinka z Górnego Śląska ( Zabrze, Gliwice, Katowice- nie żebym wątpił, że nie wiecie gdzie ten Górny Śląsk, ale te miasta bliskie memu sercu...)
Pozdrawiam
Jacek

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2008-12-27

i z Lodzi lub okolic........ kto jedzie????

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2008-12-29

Koledzy ,przypominam o potwierdzaniu kto będzie mógł przyjechać na zebranie założycielskie Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji w dniu 03.01.2009r.
centrum.klima@poczta.fm
Pozdrawiam

NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI :Smile)

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-01

Witam w Nowym Roku
Pobawiliśmy się ,a teraz czas do pracy.
Przypominam o potwierdzaniu udziału w zebraniu.
Pozdrawiam

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-01

nie ma to jak 12 godzin w pociągu.....

senior napisał(a):nie ma to jak 12 godzin w pociągu.....
Można poznać ciekawych ludzi:Smile)

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-01

jak już dojadę, to opowiem :-)

senior napisał(a):jak już dojadę, to opowiem :-)
Ok wstawiam punkt do zebrania
Zadzwoń jak będziesz dojeżdżał,odbierzemy z dworca

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-03

Witam
Miło mi poinformować Wszystkich,że w dniu dzisiejszym w Szczecinku odbyło się zebranie założycielskie Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji.
W spotkaniu wzięło udział 25 członków założycieli,ponadto 12 osób usprawiedliwiło swoją nieobecność potwierdzając jednocześnie Swój akces do członkowstwa w Stowarzyszeniu.
Na zebraniu zatwierdzono Statut oraz wybrano Władze Centrum i zakreślono podstawowe cele i zadania oraz sposoby ich realizacji.
W dalszym ciągu zapraszamy wszystkich zainteresowanych członkowstwem w Stowarzyszeniu .Wszelkie informację można uzyskać kontaktując się z KCICHIK
centrum.klima@poczta.fm ,kom.606 878 124
Pozdrawiam i dziękuję jednocześnie Wszystkim za przyjazd pomimo niejednokrotnie znacznych odległości jakie mieli do pokonania.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-03

spodkanie wyjątkowo udane i atmosfera super. to wróży dobra przysszłość dla Centrum.

Pozdrawiam i róznież dziekuje wszystkim.

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Toronto - 2009-01-03

Szybko sprawnie z nadzieją na rozwój, podobało mi się.
Tego brakowało mi w branży, miło było Panów Panie poznać.
Pozdrawiam

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-03

MAM NADZIEJĘ ZE BĘDĘ MÓGŁ TO SAMO NAPISAĆ PO NASTĘPNYM ZEBRANIU A JAKIEŚ DATY NA PRZYSZŁOŚĆ PADŁY

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-04

mg_1 i jak dojechałeś odemnie do domu ?