![]() |
|
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889) |
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-07 To trzeba by dokładnie się dowiedzieć czy ja moge takie szkolenie prowadzić bo co innego dla siebie a co innego mieć uprawnienia do prowadzenia jakiś podstawowych szkoleń .Pzatym jaieś materiały też by się przydały bo ileś czasu się tym nie zajmuję i chociaż by dla przypomnienia. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-07 byniom napisał(a):To trzeba by dokładnie się dowiedzieć czy ja moge takie szkolenie prowadzić bo co innego dla siebie a co innego mieć uprawnienia do prowadzenia jakiś podstawowych szkoleń .Pzatym jaieś materiały też by się przydały bo ileś czasu się tym nie zajmuję i chociaż by dla przypomnienia.Nie ma rzeczy niemożliwych,wszystko po kolei. Teraz i tak czekamy na wpis do KRS-u. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-07 i gitara panowie razem zajdziemy daleko ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - boryspol - 2009-01-07 awax napisał(a):Nasi Posłowie w swej trosce o nas uchwalili genialną Ustawę,która zacznie obowiązywać od 18 stycznia.Czeka nas jeszcze większe "wspomaganie" i "ułatwianie" prowadzenia działalności gospodarczej
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-07 mg dzięki za słowa otuchy . Przydają je na te długie zimowe wieczory ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-07 mg_1 napisał(a):"mówiła" i co jej zrobiłeś?:Klima-cool napisał(a):mg dzięki za słowa otuchy . Przydają je na te długie zimowe wieczoryI wiesz co clima-cool, robisz ze mnie zwyrodnialca co bije dzieci, niech ci będzie, teściowa też mi tak mówiła )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-08 mg nie zrozum mnie źle ale palnąłeś głupotę pisząc ze ty w tym pociągu miałeś tak prze............e, i dlatego tobie się należy , to ja teraz idę wpi.........ć sąsiadowi bo lepiej mu się żyje. Bez obrazy ale zazdrością poleciało nic nie mam do nikogo i na następnym zebraniu postaram się zrehabilitować jak to ujął (awax) POZDRAWIAM ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-08 Klima-cool napisał(a):mg nie zrozum mnie źle ale palnąłeś głupotę pisząc ze ty w tym pociągu miałeś tak prze............e, i dlatego tobie się należy , to ja teraz idę wpi.........ć sąsiadowi bo lepiej mu się żyje. Bez obrazy ale zazdrością poleciało nic nie mam do nikogo i na następnym zebraniu postaram się zrehabilitować jak to ujął (awax) POZDRAWIAMOj Koledzy,bez waśni. A Ty Klima-cool nie licz na to ,że do spotkania nie będziesz nic robił.Dla Wszystkich znajdziemy coś do wykazania się: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-08 Jak to dobrze,że wybraliśmy m.in. Sąd Koleżeński: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-08 ZAPRASZAMY NA www.kcichik.pl ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-08 mg dajmy sobie na luz nie ma sensu skakać sobie do gardeł. Jak coś z mojej strony cię uraziło to sory POZDRAWIAM ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-08 w sumie wszyscy mają rację, każdy się myli, przepraszam ja również ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-08 Koledzy ,odpuśćcie mu ,nie jest członkiem założycielem to oczywiste,ale uprzedzał,że nie może przyjechać.Nie wnikam w powody nieobecności,ale nie zaczynajmy od waśni. Mam tylko nadzieję,że kol.Klima-cool jak również wszyscy pozostali członkowie i to zarówno założyciele jak i inni nie będa przyglądać się z boku. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2009-01-08 Witam Słuchajcie, 3 stycznia 2009 zaczął się nowy rozdział w naszym życiu. Zostawcie wszystko z tyłu czyli na zadupiu .Zostawcie rozliczanie kilometrów, jak chcecie to ja sobie mniejsze logo wstawię bo miałem tylko 180km. Dajcie sobie spokój bo to też nie za bardzo poważnie wygląda. Awax mam prośbę porozdawaj zadania, tak żeby członkowie się czymś zajęli i nie zrzędzili. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Remik - 2009-01-08 Witam Spór o to komu logo przysługuje a komu nie to jakieś nieporozumienie. Logo to nie legitymacja, niech się pojawia wszędzie i jak najczęściej, propagując istnienie naszego Stowarzyszenia. Klima-cool zapowiedział, że w tym terminie nie będzie uczestniczył w zebraniu i zostało to przyjęte do wiadomości. Można by mieć do niego pretensje gdyby deklarował przyjazd a nie przyjechał. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-08 witam ja już dzialam mam mase pracy do wiosny ale zawsze możecie na nas liczyć masz problem z urzadzeniami napisz coś zaradzimy razem
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-08 patusX napisał(a):to stowarzyszenie to bezsens a tym logiem mnie rozwalacieA to już Twój problem Wpisz Sobie w google "login": )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-11 Witam panowie wpadłem myślę na fajny pomysł co do naszej organizacji, ten znak AWATOR można z niego zrobić naklejki do aut o wielkości naklejek co mamy oznaczenie z jakiego państwa jest auto PL lub D. Mam kupla co się tym zajmuje myślę że flaszkę wypijemy parę groszy sypnę i koło 100 szt bym zamówił na początek oczywiście na zebraniu do rozdania. Co wy na to???? ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2009-01-11 Witam BARDZO DOBRY POMYSŁ ![]() Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-11 Klima-cool napisał(a):Witam panowie wpadłem myślę na fajny pomysł co do naszej organizacji, ten znak AWATOR można z niego zrobić naklejki do aut o wielkości naklejek co mamy oznaczenie z jakiego państwa jest auto PL lub D. Mam kupla co się tym zajmuje myślę że flaszkę wypijemy parę groszy sypnę i koło 100 szt bym zamówił na początek oczywiście na zebraniu do rozdania. Co wy na to????Naklejki na samochody oraz do wykorzystania przy wejściu do zakładów są w planie. Na to m.in. będą wydatkowane składki.Musimy tu jednak czekać na wpis do KRSu. Nadmieniam jednocześnie,że zgodnie ze Statutem każdy członek Centrum ma prawo zamieszczenia Logo na Swoich własnych naklejkach jeżeli w ten sposób znakuje montowane np.klimatyzatory. Pozdrawiam Jedna mała uwaga,są to sprawy Stowarzyszenia i proszę je publikować na stronie Centrum www.kcichik.pl ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-11 OK ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-11 patusX napisał(a):zaniedlugo z owsiakiem bedziecie rozdawac naklejkiże też wczesniej na to nie wpadliśmy.To byłby dobry pomyśł. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2009-01-11 patusX napisał(a):zaniedlugo z owsiakiem bedziecie rozdawac naklejkiWitam Pewnie dla ciebie i tobie podobnych malkontentów Owsiak też robi bezsensowną robotę? Po co AWAX dyskutujesz z nim zawsze się trafi 1:6522, dopóki ktoś mu odpowiada to ten ma ujście. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-11 No cóż po porady też można zgłaszać się do Owsiaka,a i ortografii może nauczyć. Wtedy będzie można np. mówic,nie muwić, mój,a nie muj,: )
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-11 Ta organizacja jest właśnie m.in.po to aby można było zdobyć podstawowe wiadomości.Nie chodzi nam o zebranie samych fachowców ,którzy będą chwalili się dyplomami. Co do szkół to także jest różnie,np po szkole podstawowej nie wszyscy z ortografią są za pan brat: )
|