![]() |
|
Klimatyzator Electrolux - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Klimatyzator Electrolux (/showthread.php?tid=10025) |
Klimatyzator Electrolux - irroda - 2017-01-02 cześć, mam pytanie, czy już montowaliście, jakie są wasze opinie, odczucia, jak się przedstawia ich jakość w stosunku do ceny ?, czy ktoś miał awarie - co się psuje ? był u mnie handlowiec i zachęcał do zakupu, dają niezłą gwarancję 70 miesięcy - mam chęć spróbować, ale chciałem podpytać jakie macie doświadczenia i czy warto ? Klimatyzator Electrolux - mateusz13236 - 2017-01-03 Witam od ponad roku montujemy i sprzedajemy i jak na razie na ponad 400 urządzeń była jedna awaria płyty inwertera. Urządzenia to ta sama grupa co GREE składane w jednej fabryce zapewne. Klimatyzator Electrolux - coolmaker1 - 2017-01-03 Szok i niedowierzanie.......400 szt i akurat Elektroluxa? w rok? .......qrwa nieżle Klimatyzator Electrolux - mateusz13236 - 2017-01-03 Czytaj ze zrozumieniem ponad rok a dokładniej nie jestem w stanie określić ile minęło czasu od zamontowania i sprzedania pierwszej sztuki. Najważniejsze że działają i się jak na razie nie psują zobaczymy jak będzie po przykładowo 4-5 latach użytkowania i jak podejdą do tego w temacie gwarancji. Klimatyzator Electrolux - DBKlima - 2017-01-05 Urządzenia klimatyzacyjne Elektolux to, to samo co Gree ta sama fabryka ... Ceny mają dobre (spotkania integracyjne również )
Klimatyzator Electrolux - Amfan - 2017-01-06 A czy macie Panowie doświadczenie z urządzeniami Hyundai . Z tego co mówił handlowiec jest to rasowy koreańczyk . Mam zaproszenie do firmy w warszawie i nie wiem czy się tam wybrać czy nie. Klimatyzator Electrolux - barbie - 2017-01-06 przedtem toto nazywało się Vinia-importer zrezygnował . Klimatyzator Electrolux - benedykt - 2017-01-06 Winie montowałem wiele lat temu... sprzedawała toto chyba Elektronika z Gdyni... fajny sprzęt i nadal działają ( a montowałem chyba w 2002-2004 roku ) Klimatyzator Electrolux - barbie - 2017-01-07 zgadza się był tak dobry że z niego zrezygnowali . Klimatyzator Electrolux - thefrost - 2017-02-07 Electrolux to to samo co GREE. Różni siętylkowyglądem i gwarancją. Raczej się nie psuje. Dystrybutorzy tych urządzeń proponują nawet zwroty finansowe za naprawy gwarancyjne. Ale trzeba się dopytać Fajna sprawa - dostajesz części i zwrot za wykonaną usługę.
Klimatyzator Electrolux - DBKlima - 2017-02-07 ... zaraz będzie pytanie skoro Electrolux to Gree to po co kupować zamiennik ?Ja uważam że to jest jak z dżemem... w każdym jest niby to samo ale wybiera się g...o w ładniejszym opakowaniu. Klimatyzator Electrolux - thefrost - 2017-02-07 Więle marek nazwijmy to budżetowych pochodzi z jednej fabryki. Choćby Sinclar, Rotenso, Gree, Electrolux to wszystko jedno i to samo urządzenie. Rożnica może być w wyglądzie i polityce sprzedaży. A czy zamiennik opłaca się kupować ?wg. mnie to zależy od relacji z danym dostawcą. A to gwarancję wydłużą ,a to znowu do 3 sztuk mikrofalówkę dorzucą ... "Instalator nasz Pan"chciałoby się rzec. Trzeba być zorientowanym i patrzeć jaki producent co oferuje dodatkowo. Konkurencja ogromna. Klimatyzator Electrolux - obser - 2017-02-09 Jest jeszcze parę innych "Gree". Ja takie zakładam,bo ............. nie ma ich na słynnym portalu aukcyjnym
Klimatyzator Electrolux - irroda - 2017-02-13 Ja również zakładam tylko takie które szanują mnie instalatora i nie sprzedają się jak dziwki na allegro, z marżą 100 zł. Takie marki bojkotuję i Was proszę o to samo - mają nas gdzieś, to my mamy ich !!! Klimatyzator Electrolux - irroda - 2017-02-13 Jeżeli kogoś interesują marki, które potrafią utrzymać cenę na allegro i dbają o instalatora to zapraszam na priv . |