Forum Klimatyzacja
jednostka wewnetrzna jako wentylator - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: jednostka wewnetrzna jako wentylator (/showthread.php?tid=10182)

jednostka wewnetrzna jako wentylator - Damian1981 - 2017-03-24

Witam
Mam klienta który chce mieć jednostkę wewnętrzna LG ARTCOOL jak wentylator i nic więcej, czy jest możliwość uruchomienia jednostki wewnętrznej bez podłączania jednostki zewnętrznej tylko w opcji wentylacji i urzywania jej tylko jako

jednostka wewnetrzna jako wentylator - barbie - 2017-03-24

na pilocie jest tryb wentylacja -włącz go .

jednostka wewnetrzna jako wentylator - MarioO - 2017-03-24

Damian1981 napisał(a):Witam
Mam klienta który chce mieć jednostkę wewnętrzna LG ARTCOOL jak wentylator i nic więcej, czy jest możliwość uruchomienia jednostki wewnętrznej bez podłączania jednostki zewnętrznej tylko w opcji wentylacji i urzywania jej tylko jako
I to jest klient!Nie to co u mnie.Wiecznie tylko wydziwiają z tym chłodzeniem.Mało tego jeszcze chcą aby grzało!o wentylowaniu nawet nikt nie wspomni Sad

jednostka wewnetrzna jako wentylator - obser - 2017-03-24

To ja miałem ostatnio zapytanie czy nie mam jakijś zepsutej,ale ładnej jednostki wewnętrznej,bo gość stwierdził,że każdy wokół nowowybdowanego osiedla ma klimę w salonie,a on nie chce,ale chętnie powiesiłby sobie atrapę,żeby go nie obgadali.Powiedziałem mu,że za 1500 zł będzie miał nówkę (a ja zapasowy skraplacz) i będzie się zastanawiał.Montaż grais (po wymontowaniu silniczków żaluzji,płyty sterującej,wentylatora,czujnika temperatury i odbiornika podczerwieni). Smile

jednostka wewnetrzna jako wentylator - Bolas - 2017-03-24

LG ma zasilanie na j.zewnętrznej musiałbyś to jakoś obejść i robisz co chcesz Big Grin ja bym jeszcze wstawił radio.

jednostka wewnetrzna jako wentylator - MarioO - 2017-03-25

Jak dotąd najlepszym moim klientem jest mój sąsiad.Nosił się z zamiarem przeniesienia sklepiku spożywczego z domu piwnicy do świeżo nabytego w przetargu budynku po byłym sklepie obok.Stwierdził że jak ktos inny kupi to może zwijać interes Wszystko odremontował pod klucz na cacy.Nowa klima ......I tak już się przenosi 9 rok Big Grin Big Grin

jednostka wewnetrzna jako wentylator - DBKlima - 2017-04-06

Sąsiad widać nie lubi zmian . Wrósł jak drzewo w miejsce. Zobaczysz ... przyjdzie drwal i zetnie Wink

jednostka wewnetrzna jako wentylator - MarioO - 2017-04-06

Sporo go kosztował ten przetarg.Ludziska po złości podbijali cenę wiedząc że i tak nie kupią a jemu zależy..Wiem że ma problem z odbiorem coś jednak tam nie funkcjonuje (spłaca kredyt)a od kiedy w okolicy powstały sieciówki to klienci przychodzą po bułki i chleb albo jak się kasa skończy.Także z jednej strony dobry klient a z drugiej sąsiad.Napisałem troszkę pod dyskusję ale osobiście wolałbym aby korzystał ze sklepu i klimy.Jak jemu będzie się powodzić to i ja zarobie..