![]() |
|
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: klimatyzacja od gree? Opłacalne? (/showthread.php?tid=10462) |
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-02 Witam, Mam pytanie do was mianowicie planuje zainwestować w klimatyzację. Pokój ma nie więcej niż 20 m^2 dokładnie coś koło 17. Pytanie czy warto zakupić produkt gree lomo economic GWH09QB-K3DNA5D. Za wykonanie i zakup wychodzi około 2500zl. Poniżej jest link. Pytanie czy jest to opłacalne? Czy warto takie produkty kupować. Pytam ponieważ nie chciałbym wbić się na jakąkolwiek minę. Liczę że forumowicze pomożecie ![]() Pozdrawiam [reklama] klimatyzacja od gree? Opłacalne? - DBKlima - 2017-08-03 Krzysiekk86 napisał(a):Witam,Kup, wstaw do sejfu, a za 10 lat podwoisz inwestycję . klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-03 Heh widzę że poczucie humoru jest bardzo duże na tym forum i to dobrze jednak mimo wszystko Chciałbym czegoś więcej dowiedziec o samym produkcie
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - DBKlima - 2017-08-03 Chcesz kupić czy reklamować własną stronę ? Gree prosty klimatyzator od dobrego Chińskiego producenta . Sprzęt Chiński markowy . Zasada działania jest taka sama jak w każdym innym klimatyzatorze o tej samej mocy/index'sie/wydajności. Kupując sprawdzasz czy sprzedawca posiada aktualny certyfikat Gree(inaczej brak gwarancji) przed montażem sprawdzasz czy firma która będzie wykonywała montaż posiada aktualny certyfikat Gree(inaczej brak gwarancji). Osoba która wykonuje montaż musi posiadać certyfikat personalny UDT oraz SEP - może dzieki temu twoja "inwestycja" nie okaże się kosztowną wtopą na 2500
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-03 Nic nie chce reklamować ![]() Chodzi mi właśnie czy warto za taką cenę 2500 interesować się tym produktem. Czyli muszę w takim razie popytać o te certyfikaty klimatyzacja od gree? Opłacalne? - obser - 2017-08-03 Nie obrażaj się,inwestycja to pomnażanie kapitału, a to Ci klimatyzacja nie zapewni. Cena wydaje mi się niska, jak porządna firma, to warto, nawiasem mówiąc musi być bardzo prosty montaż, jak Ci taką cenę zaproponowano. klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-03 Po prostu na stronie którą podałem w pierwszym poście ale zostala uznana jako reklama widnialo ze tak powiem ogloszenie ze owa firma wykona mi cala klimatyzacje tzn produkt+montaz za kwote 2500 brutto. Wydaje mi się to bardzo przyzwoitą kwotą. Z tego co firma pisze to jest firmą autoryzowaną od gree. Dlatego zapytalem tutaj was jak te klimatyzacje sie sprawdzaja i czy warto wydawać na nie pieniądze. Ten klimatyzator gree lomo economic GWH09QB-K3DNA5D posiada jonizer ? bo gdzies znalazlem ze tak a w drugiej ze nie a ten sam model ? klimatyzacja od gree? Opłacalne? - obser - 2017-08-03 Bo to opcja,raczej nieosiągalna. klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-03 A ktoś coś słyszał o gree bora podobno super nowość klimatyzacja od gree? Opłacalne? - obser - 2017-08-04 Super to jest U-Crown klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-04 Używasz go? klimatyzacja od gree? Opłacalne? - obser - 2017-08-04 Nie, ale montowałem parę sztuk, upierdliwy w montażu, ale Klienci znający się na klimatyzacji zachwyceni. No, ale za 2,5 tyś nikt Ci go nie założy. klimatyzacja od gree? Opłacalne? - aminokwas - 2017-08-04 obser napisał(a):Super to jest U-CrownNo nie wiem... nie wiem... Na pewno ma jeden słaby punkt. klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-06 To co w takim razie polecacie tak za 2500/3000 najlepiej żeby był z jonizerem bo f to dla osoby która ma alergię więc będzie to dobre rozwiązanie
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - pol41 - 2017-08-07 Model lomo luxury ma jonizator. W każdm razie u mnie jest. klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Krzysiekk86 - 2017-08-07 Od jak dawna go masz i ci jesteś w stanie powiedzieć? Ile wyniósł cię koszt? klimatyzacja od gree? Opłacalne? - pol41 - 2017-08-10 Dwa miesiące. Warto . Jak zrobisz za 2,5 tys to warto. Ja więcej dalem klimatyzacja od gree? Opłacalne? - Tomm - 2017-08-29 aminokwas napisał(a):obser napisał(a):Super to jest U-CrownNo nie wiem... nie wiem... Jaki ? Cena ? klimatyzacja od gree? Opłacalne? - pezet85 - 2017-08-29 Ja zakładałem Gree Cozy Silver, koszt brutto 3000 zł, w nim masz jonizator i filtr plazmowy/ Obawiałem się hałasu bo porównując do innych firm które reklamują 19 db( najnizszy bieg w gree 30 db ), ale jest cicho. Agregat mam na balkonie i jak pod nim stane to w ogóle go nie słychac na najwyższym biegu. klimatyzacja od gree? Opłacalne? - hdtv - 2017-08-29 DBKlima napisał(a):Obawiałem się hałasu bo porównując do innych firm które reklamują 19 db( najnizszy bieg w gree 30 db ), ale jest cicho. Agregat mam na balkonie i jak pod nim stane to w ogóle go nie słychac na najwyższym biegu.Niezłe jaja - agregat to z Ciebie jest
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - budrys071 - 2017-08-30 htv Dobre
klimatyzacja od gree? Opłacalne? - aminokwas - 2017-08-30 Tomm napisał(a):Prawy zaczep poziomej żaluzji.aminokwas napisał(a):obser napisał(a):Super to jest U-CrownNo nie wiem... nie wiem... |