![]() |
|
jaka klima? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: jaka klima? (/showthread.php?tid=1093) |
jaka klima? - krzysiek7630 - 2008-04-26 witam wszystkich! Jestem zielony jesli chodzi o klimatyzacje ,otoz chce kupic klimatyzacje do pabu w granicach 12kW .znacie jakas dobra firme i nie za droga ?doradzcie co mam kupic co proponujecie?bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje jaka klima? - lib3k - 2008-04-26 Witam na forum każdy będzie polecał urządzenie które montuje proponuje urządzenie z zestawem do pracy całorocznej jaka klima? - krzysiek7630 - 2008-04-26 ok.napewno znacie jakies urzadzenia ktore sa lepsze i gorsze.chcialbym sie dowiedziec od was ktorzy maja doczynienia z klimatyzacja i moga powiedziec ze ta jest dobra a ta nie zbyt? jaka klima? - lib3k - 2008-04-26 ja montuje LENNOX i ACSON i te mogę polecić LENNOX górna półka ACSON trochę niżej a na temat pozostałych nie będę sie wypowiadał bo nieznam urządzeń a tak pozatym to są tylko urządzenia i kazde moze sie zepsuc jaka klima? - maro196 - 2008-04-26 ja montuje daikin i fujitsu sprzet bezawaryjny odradzam sprzet z marketu jaka klima? - krzysiek7630 - 2008-04-26 juz lepiej a roznica miedzy LENNOX a ACSON jest jaka?jakies funkcje?lepsze ,wydajniejsze?zalezy mi na tym bo chce jak najszybciej cos kupic.a znasz jakies propozycje zestawow klimatyzacji? jaka klima? - lib3k - 2008-04-26 Lennox ma seryjnie pompe ciepła i zestaw do pracy zimą ( czyli grzałke na spręzarce i regulator obrotów wentylatora skraplacza) by klimatyzator mógł pracować zimą ACSON w podstawowej wersji tylko chłodzi za dopłata grzeje i ma zestaw zimowy ![]() zgodzę sie z marco196 sprzęt z super marketu odradzam krzysiek7630 napisał(a):a znasz jakies propozycje zestawow klimatyzacji???? nie qmam ?? jak chodzi o funkcje to większość urządzeń ma podobne chłodzenie osuszanie powietrza grzanie ... .. o czyms zapomnialem .... ??? jaka klima? - chodziarz - 2008-04-27 kolego przedewszytskim przy doborze klimatyzacji nie kieruj sie funcją a takimi wyznaczznikami jak sprawnosc urzadzenia i wspolczynnik COP. jaka klima? - bodzio - 2008-04-27 A co sądzicie o klimatyzatorach Sunico i Argo? Jak jest i ich awaryjniścią? Warto taki sprzęt montować? jaka klima? - radekklimat - 2008-04-28 zadzwon to ci doradze co kupic bo producentów jest duzo i najwiekszym wspołczynnikiem wyboru jest ilosc posiadanej gotowki 500 236 866 radekklimat@wp.pl jaka klima? - awax - 2008-04-28 Witam Jest wiele klimatyzatorów na niezłym poziomie,najważniejszy jest jednak prawidłowy,profesjonalny montaż. Sądzę,że jeżeli znajdziesz dobrą firmę monterską to będą mieli w ofercie równieżniezłe urządzenia. Pozdrawiam jaka klima? - CKIO - 2008-04-28 Ja ostatnio byłem na pokazie Panasonica i musze powiedziec ze mają całkiem niezłe invertery czyli z systemem pracy całorocznej posiadają też czujnik zapachowy reaguje na dym,pot,opary gotowania,odór śmieci,zapachy zwierząt , panasonic wchodzi dopiero ostro na rynek i nasza firma będzie dystrybutorem jeśli chce pan wiedziec cos wiecej prosze dzwonić 501-537-616 jaka klima? - bodzio - 2008-04-29 Wiem że są inne. Chodzi mi o wasze zdanie na temat tych marek. jaka klima? - elektrofrost - 2008-04-29 zgłos sie do mnie a ci doradze 505045710 rysiek |