![]() |
|
Przenośny klimatyzator do 1000zł - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Przenośny klimatyzator do 1000zł (/showthread.php?tid=1255) |
Przenośny klimatyzator do 1000zł - lortt - 2008-06-06 Witam serdecznie. Mam zamiar zakupić przenośny klimatyzator. Mogę przeznaczyć na to ok 1000zł. Mieszkam w bloku, mieszkanie o powierzchni 39m2. Pierwsze piętro, okna od strony zachodniej. Zdaję sobie sprawę że klimatyzatorem przenośnym nie schłodzę całego mieszkania. Zależy mi na chłodzeniu pokoju dziennego o powierzchni 17m2. Proszę o radę. Przenośny klimatyzator do 1000zł - radekklimat - 2008-06-06 Galanz, jest niezly za te kase no i nie jest z marketu Przenośny klimatyzator do 1000zł - glider33 - 2008-06-06 Ja polecam klimatyzator firmy DESA. Uzywam od 3 sezonow i jak na razie super chlodzi. [reklama] Jak juz dokonasz wyboru to pamietaj zeby klimatyzator koniecznie posiadal pompke do odprowadzania skroplin. Desa akurat taka posiada i dziala swietnie. Glider33 Przenośny klimatyzator do 1000zł - radekklimat - 2008-06-07 ani z allegro Przenośny klimatyzator do 1000zł - glider33 - 2008-06-07 radekklimat napisał(a):ani z allegroZa calym szacunkiem dla Ciebie, nie wiem dlaczego prowadzisz taka krytyke klimatyzatorow z Allegro ? Jezeli kupie klimatyzator split np. firmy Daikin lub Fujitsu, na Allegro to czy bedzie on gorszy jakosciowo od tego sprzedawanego przez montera klimatyzacji ?? Glider33 PS. Nie handluje klima na Allegro, takze podany link byl czysto przypadkowy. Przenośny klimatyzator do 1000zł - radekklimat - 2008-06-08 z allegro a zwłaszcza z marketów jest wielki problem z gwarancja i dlatego nie polecam kupna w takich miejscach Przenośny klimatyzator do 1000zł - maro196 - 2008-06-08 glider33 kupilem raz daikina na allegro, uwierz mi nie chcialbym miec takiego w domu naszczescie mam prestiga inverter oczywiscie wiec looz trzeba uwazac co sie kupuje na allegro, na kartonach nakleiki daikin wszystko niby ladnie pieknie ale.... ale agregat jais dziwny jakas dziwna naklejka na parowniku wogole nic.... cena oczywiscie duzo nizsza
Przenośny klimatyzator do 1000zł - byniom - 2008-06-08 Ja tak kiedyś kupiłem wiertarkę bosch . Niby walizka i osprzęt a po otwarciu podróbka jakich wiele , walizka też zamiast wtopionego napisu to była naklejka i dałem sobie spokój z takimi zakupami.
Przenośny klimatyzator do 1000zł - glider33 - 2008-06-08 radekklimat napisał(a):z allegro a zwłaszcza z marketów jest wielki problem z gwarancja i dlatego nie polecam kupna w takich miejscachW moim przypadku, akurat takiego problemu chyba nie bedzie, poniewaz DESA ma produkcje oraz serwis w Poznaniu Oczywiscie zgadzam sie w przypadku kiedy serwis znajduje sie na drugim koncu Polski i trzeba wysylac klime wazaca 35 kg to jest to duzy problem. Nie mowiac juz o braku czesci do takich klimatyzatorow.Koledzy @maro196, @byniom....dzieki za zwrocenie uwagi na problem nieoryginalnosci spzetu. Nawet nieprzyszlo mi do glowy, ze niektore firmowe klimy czy tez wiertarki to podrobki. Glider33 Przenośny klimatyzator do 1000zł - daniel28 - 2008-06-09 juz za 1400 z groszami masz firmowa to po co z marketu, bez sensu |