![]() |
|
Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą (/showthread.php?tid=1512) |
Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - menvis - 2008-07-26 Witam Założyli mi klimatyzacje LG 6,7 kw, ścienną i mam problem, mogłem dać chińskie wentylatory z bazaru niz klimatyzacje, przeciez to nic nie chłodzi, jak włącvze leci niby zimno ale to "zimno" ma 18 stopni, a np: w aucie przy wlocie 5 stopni, więc czy klimy domowe tak maja czy z moja nową cos jest źle, bo nie wiem czy mam to robić czy wyrzucić przez okno i kupić wentylatory z góry dziekuje i pozdrawiam Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - menvis - 2008-07-26 Moze zadam pytanie: Ile stopni ma miec powietrze z klimy przy wylocie? jak w aucie ma 5-6 stopni??? Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - byniom - 2008-07-26 Możliwe że jest mało gazu bo po uruchomieniu nikt pewnie tego nie sprawdzał.Wezwij serwis który ci to założył i niech to poprawią. Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - Artic - 2008-07-26 tak jak mówi byniom wezwij tego co Ci to montował. Pewnie montowali na szybkiego i nikt nie sprawdził szczelności i gaz poleciał. a temperatura z klimy to podobnie jak w samochodzie ma być
Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - marcos - 2008-07-26 Sam miałem podobny przypadek. Teraz "klimą" zajmują się byle partaki którzy nie potrafią rozróżnić skraplacza od parownika. Wiadomo, jest duże zapotrzebowanie ze strony rynku na montaże więc montuje każdy kto chce zarobić... Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - CKIO - 2008-07-28 Stefanbud bo to pewnie byli tacy sami fachowcy jak w tym posicie klima do samodzielnego montażu pewnie nawet próżni nie zrobili tylko na przedmuch. Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - trolan - 2009-02-05 osobiście jeździłem robić próżnie , ktoś zamontował i pojechał sobie, zadzownił do mnie facet i mówi że chciałby zrobić próżnie krzyknąłem 400 zł od klimy a miał dwie i no także panowie spokojnie na takich pseudo fachowcach jeszcze można zarobić Pozdrawiam
Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - senior - 2009-02-05 Panowie, odnośnie temperatury powietrza na wylocie: w klimie typu split to raczej powinno lecieć tak 10-12 stopni a w samochodzie ok6-10, oczywiście mogę się mylić jeśli Twój lg nie ma zestawu zimowego to się ciesz, że wogóle chce wentylować:-) bo pewnie sprezarka to się nie załącza na długo Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - Carlos - 2009-02-05 wezwij monterów którzy to montowali bo napewno coś jest spartaczone... Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - Toronto - 2009-02-05 Jak wyrzucisz przez okno będziesz miał dziury w ścianie, chyba że kalendarz tam powiesisz. ![]() Wezwij ekipę montująca i niech poprawiają, lub inny serwis, za dudki. Daj znać jak było i skąd ta ekipa. Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - robert69 - 2009-02-05 ekipa pewnie za 600 - i jest efekt Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - PYTON - 2009-02-05 menvis - napisz ile zapłaciłeś za całość i jaki to model. Tylko nie mów, że to chodzi w serwerowni! a i jeszcze kubaturę pomieszczenia. Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - Klima-cool - 2009-02-06 menvis no i jak prosimy o ODP Klimatyzacja domowa, problem z temperaturą - Shitashii - 2009-02-08 Ludkowie, popatrzcie na daty postów. Menvis już tu pewnie nie zagląda. |