![]() |
|
Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Montazysta klimatyzacji i pomp CO (/showthread.php?tid=1586) |
Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Evolving - 2008-08-14 Evolving Recruitment jest prężnie rozwijającą się agencją rekrutacyjną. Nasz zespół specjalistów świadczy usługi z zakresu rekrutacji na stanowiska specjalistyczne oraz kierownicze. Dla naszego Klienta poszukujemy obecnie kandydatów na stanowisko: Montażysta klimatyzacji i kotłów C.O. Opis stanowiska pracy: * Podłączenie klimatyzatorów do ogrzewania podłogowego; * Montaż kotłów CO; * Połączenie zbiornika wodnego z ogrzewaniem podłogowym; Wymagania * Min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku; * Podstawowe umiejętności związane z elektryką i hydrauliką. * Prawo jazdy kat. B; * Wysoka kultura osobista; Oferujemy - Kontrakt 3-miesięczny we Francji (Burgundia); - Atrakcyjne wynagrodzenie; - Zapewnione i opłacone mieszkanie; - Zapewnione i opłacone wyżywienie w godzinach pracy; - Zapewniony transport do miejsca pracy samochodem służbowym (pracodawca płaci za benzynę); Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV na adres: m.chodacka@evolving.pl lub kontakt pod numerem telefonu: 48 12 370 80 13. Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Fujitsu Szczecin - 2008-09-25 Witam Bajka :/ albo następny obóz pracy. Pozdrawiam Montazysta klimatyzacji i pomp CO - radekklimat - 2008-09-25 pewnie oboz bo nie doczytałem sie ile na godzine płaca Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Evolving - 2008-09-26 Szanowni Państwo, nie jest to absolutnie żaden obóz, nie wiem, skąd taki pomysł. Stawki podajemy podczas wstępnej rozmowy telefonicznej, ale skoro Panowie są zaintresowani i na podstawie braku stawek wydają osądy, oto one: 50 godzin pracy tygodniowo. pierwsze 39 godzin - 11 euro brutto pierwsze 7 nadgodzin - 13,75 euro brutto kolejne 4 nadgodziny - 16,5 euro brutto Przy 200 godzinach miesięcznie wynagrodzenie ponad 2400 euro brutto, przy opłaconym zakwaterowaniu i części wyżywienia. Montazysta klimatyzacji i pomp CO - radekklimat - 2008-09-26 przy 200 godzinach z waszymi wymaganiami i 13 letnim doswiadczeniem przy montazach i SERWISOWANIU , bo to jest wazne a nie montaz to te pieniadze zarabiam w kraju takze zadna rewelka no i w domu jestem Montazysta klimatyzacji i pomp CO - radekklimat - 2008-09-26 i jeszcze zeby to było netto Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Fujitsu Szczecin - 2008-09-26 Witam Mówiłem że obóz pracy. ![]() Pozdrawiam Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Fujitsu Szczecin - 2008-09-27 Witam Pewnie teraz zada ta firma kapitalistycznych wyzyskiwaczy pytanie: to co wy byście chcieli ludu. A my im na to: 8 godzin pracy, 8 godzin wypoczynku, 8 godzin snu. Za prace tyle co Niemiec dostaje a jak nie to: Wyklęty powstań, ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy głód. Myśl nowa blaski promiennymi Dziś wiedzie nas na bój, na trud. Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata, Przed ciosem niechaj tyran drży! Ruszymy z podstaw bryłę świata, Dziś niczym, jutro wszystkim my! Ref. Bój to jest nasz ostatni, Krwawy skończy się trud, Gdy związek nasz bratni Ogarnie ludzki ród. Nie nam wyglądać zmiłowania Z wyroków bożych, z pańskich spraw. Z własnego prawa bierz nadania I z własnej woli sam się zbaw! Niech w kuźni naszej ogień bucha, Zanim ostygnie - przekuj w stal, By łańcuch spadł z wolnego ducha, A dom niewoli zniszcz i spal! Rząd nas uciska, kłamią prawa, Podatków brzemię ciąży nam, I z praw się naszych naigrawa Ten, co z bezprawia żyje sam. Lecz się odmieni krzywda krwawa, Gdy równość stworzy nowy ład, Bez obowiązków nie ma prawa, Dla równych - równy szczęścia świat! Rządzący światem samowładnie Królowie kopalń, fabryk, hut Tym mocni są, że każdy kradnie Bogactwa, które stwarza lud. W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot Na własność do nas przejdzie cały, Jak należności słusznej zwrot. Obłudzie zdzierców, rządom kata wyzwania zgodnie rzucim krzyk, co wojsk szeregi z ludem zbrata: Hej, kolby w gorę, łamać szyk. I żołnierz, wiedząc przeciw komu, a z kim o lepszy walczy los, bratobójczego sprawcom sromu śmiertelny jutro zada cios. Dziś lud roboczy wsi i miasta W jedności swojej stwarza moc, Co się po ziemi wszerz rozrasta, Jak świt łamiący wieków noc... Precz darmozjadów rodzie sępi! Czyż nie dość żerów z naszych ciał? Gdy lud wam krwawe szpony stępi, Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał. Pozdrawiam ;) Montazysta klimatyzacji i pomp CO - radekklimat - 2008-09-27 Stefan nie jestes do konca normalny ale dobre to Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Artic - 2008-09-27 wporządku jest ale to to fakt nie jest normalne pozytywnie
Montazysta klimatyzacji i pomp CO - radekklimat - 2008-09-28 no tylko pozytywnie i chyba steffano sie nie obrazi Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Fujitsu Szczecin - 2008-09-28 Witam Towarzysze. Posłuchajcie, jesteśmy zdolnym i pracowitym narodem. Dajemy sobie radę wszędzie i ze wszystkim. Jesteśmy najprężniej rozwijającym się krajem UE. Nawet nasza kiełbasa przegoniła ich, szkoda że nie stanęła im w gardle. Za te wszystkie wieki kopania w dpue. Mamy dużą wadę, nie umiemy sobie nawzajem pomagać tak jak inne narody. Wedle starej prawdy że żyd, żydowi pomoże a polak polaka utopi. Ale stereotypy trzeba przełamywać. Ja nie jestem przeciwnikiem wyjazdów zarobkowych, ja jestem przeciwnikiem wydawania zarobionych pieniędzy u nich. Jeżeli we Francji, Anglii czy Niemczech brakuje fachowców dajcie nam zarobić jak swoim. Dacie mi zarobić to ja benzynę sobie sam kupię, samolotem przylecę z polski żeby czasu nie tracić na dojazdy. Nienawidzę firm pośredniczących, a najbardziej tych polskich. Pracowałem we Francji, Norwegii. Zawsze pracę załatwiałem sobie sam, bez pośredników. Bezpośrednio z patronami. Żadnemu nawet na myśl nie przyszło żeby nas oszukać, czy dodatkowo zarobić jak na taniej sile roboczej. Niech ten wasz hojny francuz da ogłoszenie w lokalnej gazecie, chociaż ja myślę że on więcej płaci. Pozdrawiam Towarzysze
Montazysta klimatyzacji i pomp CO - radekklimat - 2008-09-28 ta posrednicy to najwieksi zbrodniarze w tym kraju i złodzieje i jak pisze stefan polak polakowi wilkiem taki to narod po..bany Montazysta klimatyzacji i pomp CO - bobgreg - 2008-09-28 Stefcio dzięki ci bardzo , już dawno szukałem słow miedzynarodówki bo zapomniałem. Teraz skopiowałem i mam. Radek ten naród nie jest po...ny tylko popier...ny. Za duzo wiary za mało rozumu. Montazysta klimatyzacji i pomp CO - Artic - 2008-09-28 hm bardzo mocno i konkretnie! i o to chodzi pozdrawiam wszystkich.
|