![]() |
|
MOŻE CZAS NA RELAKS? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: MOŻE CZAS NA RELAKS? (/showthread.php?tid=1832) Strony:
1
2
|
MOŻE CZAS NA RELAKS? - awax - 2008-11-11 Pewnie pomyślicie Sobie ,że awax zwariował ,ale za namową mojego inżyniera serwisu zaczynam myśleć o zorganizowaniu jakiejś "branżowej" ogólnopolskiej imprezy,która pozwoli na poznanie się ,integrację i po prostu fajny wypoczynek. Co do charakteru imprezy to myślę o wykorzystaniu faktu,że w Szczecinku uruchomiony został najdłuższy w Europie wyciąg nart wodnych.Już widze Wasze miny na myśl o łamaniu "starych kości"na jeziorku,ale mamy młodych sprawnych pracowników.Oczywiście wiem,że w branży są już bardzo poważne regaty,ale czy ktoś z Was w nich uczestniczył? Pomysł może zwariowany,ale ja łatwo nie rezygnuję i dodając profesjonalizm i entuzjazm ww.pana Piotra jest to pomysł realny. Co Wy na to? PS.28 bm.z ramienia Izby wspólnie ze szczecineckim Starostwem organizuję Regionalne Forum Klimatyczne,w którym udział wezmą m.in. przedstawiciele świata polityki,nauki,administracji i przedsiębiorcy,zarówno użytkownicy urządzeń chłodniczych jak i serwisy.Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany udziałem to proszę o informacje ,a wyślę zaproszenie.TErmin 28 (piątek) godz.11 ,starostwo Szczecinek. MOŻE CZAS NA RELAKS? - radekklimat - 2008-11-12 pomysł niekulawy ale ci przedstawiciele swiata polityki, moze byc nudno MOŻE CZAS NA RELAKS? - Artic - 2008-11-12 jeśli coś będziesz już miał konkretnego to mamy niedaleko wieć pewnie przyjedziemy ![]() mam nadzieję że koledzy z forum tez się pojawią
MOŻE CZAS NA RELAKS? - awax - 2008-11-12 Witam Zapewniam,że nie będzie nudno,pracujemy nad tym. To Regionalne Forum Klimatyczne to już postanowione i w trakcie przygotowań. Proszę o namiary na priv osób zainteresowanych,które będą mogły przyjechac (28 bm. godż.11) Pozdrawiam MOŻE CZAS NA RELAKS? - radekklimat - 2008-11-12 awax ty jestes ze szczecina bo ja chyba mam telefon do ciebie bo artic jest z kołobrzegu czy gdzies z tej okolicy MOŻE CZAS NA RELAKS? - byniom - 2008-11-12 radekklimat a niedalego ciebie to ostatnio jeździłęm do radomia . awax jest czyba ze szczecinka ?
MOŻE CZAS NA RELAKS? - awax - 2008-11-12 na pewno ze Szczecinka MOŻE CZAS NA RELAKS? - Artic - 2008-11-12 Artic z kołobrzegu do Awaxa mam 120 km w tamtym roku albo dawniej budowałem w szczecinku chłodnie. Nie daleko mam wiec jak tylko jakaś impreza bedzie to wpadne ![]() PS: nie żebym robił konkuręcję firma którą obsługuję tworzyła tam oddział.
MOŻE CZAS NA RELAKS? - radekklimat - 2008-11-13 w kołobrzegu byłem 4 lata temu na wakacjach byniom co robiłes w radomiu? MOŻE CZAS NA RELAKS? - byniom - 2008-11-13 montowałem vrf i splity w nowobudowanej straży pożarnej MOŻE CZAS NA RELAKS? - radekklimat - 2008-11-13 a ty w łodzi mieszkasz? MOŻE CZAS NA RELAKS? - byniom - 2008-11-13 Nie ale w województwie łódzkim MOŻE CZAS NA RELAKS? - radekklimat - 2008-11-14 to nie mamy do siebie daleko pewnie MOŻE CZAS NA RELAKS? - byniom - 2008-11-14 jakieś 100-120km
MOŻE CZAS NA RELAKS? - Fujitsu Szczecin - 2008-11-14 Witam I tu się pierwszy raz zgadzamy, że ci co naprawiają lodówki, klimy samochodowe nie powinni brać się za instalacje budowlane o których nie mają pojęcia a do których należą instalacje klimatyzacji w budynkach. Pojadę i im wszystko opowiem. ![]() Pozdrawiam MOŻE CZAS NA RELAKS? - awax - 2008-11-14 I o to chodzi,posiadacze uprawnień budowlanych niech montują klimatyzatory byle by bez czynników chłodniczych.Ja nie mam nic przeciwko temu aby jeżdzić i napełniać zamontowane klimy.: )
MOŻE CZAS NA RELAKS? - Fujitsu Szczecin - 2008-11-14 Witam Awax piankę to każdy lubi spijać. A ty Mg_1 licz: adin, dwa, tri... mam większe uprawnienia do montażu instalacji budowlanych w tym też klimatyzatorów niż ty i to z czynnikiem. Nie martw się lodówkami w zabudowie nie będę się zajmował. No chyba że trzeba będzie podłączyć wodę do lodziarki .Pozdrawiam MOŻE CZAS NA RELAKS? - Fujitsu Szczecin - 2008-11-14 Witam Takie jak twoje. Są okrągłe w kolorze żółtym ![]() Pozdrawiam MOŻE CZAS NA RELAKS? - awax - 2008-11-14 Może byśmy tak zebrali wszystkie nasze uprawnienia i może wspólnie uzbiera się wystarczająco aby zainstalować jakiś klimatyzatorek. MOŻE CZAS NA RELAKS? - Fujitsu Szczecin - 2008-11-14 Witam Myśl, całą noc masz. Może coś wymyślisz, skąd ten Stefan wziął uprawnienia na montaż urządzeń AGD, a ty nie masz. Pewnie jakieś znajomości ma, albo jest czarodziejem. Myśl... Pozdrawiam
MOŻE CZAS NA RELAKS? - Artic - 2008-11-14 heh można boki zrywać słuchając was
MOŻE CZAS NA RELAKS? - Artic - 2008-11-14 to nie było smaczne mg_1 :/ MOŻE CZAS NA RELAKS? - Fujitsu Szczecin - 2008-11-14 Witam Na odkurzacze centralne też mam uprawnienia, na okapy nie mam. Wiec nie mogę ich montować. Ale za ty odkurzaczy nie możesz montować. Ale zazdroszczę ci że możesz okapy montować, no i lodówki naprawiać. Wiem ty jesteś we wszystkim dobry i masz uprawnienia na uprawnienia.Pozdrawiam Licz: adin, dwa, tri... ja tak mogę całą noc, a ty? MOŻE CZAS NA RELAKS? - awax - 2008-11-14 Podobno może dojść do pojedynku Gołota-Adamek,czyżby wcześniej czekały nas inne? MOŻE CZAS NA RELAKS? - Artic - 2008-11-14 hahaha możliwe
|