![]() |
|
pilot włacza telewizor - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: pilot włacza telewizor (/showthread.php?tid=1891) Strony:
1
2
|
pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-11-30 jak długo robie jeszcze takiego przypadku nie miałem pilotem od klimy właczam telewizor i klime jednocześnie co tym fantem można zrobić czy ktoś może sie z tym spotkał pilot włacza telewizor - kondzio85 - 2008-12-01 Jaka to klima? Jaki telewizor? Bez względu na model polecam najtańsze wyjście z sytuacji: - kup nowy telewizor ![]() A serio pomyślimy jak będę znał szczegóły... pilot włacza telewizor - gadget - 2008-12-01 No niezle ale mysle ze sa powody do zadowolenia pomysl co by bylo gdybys sterowal najnowsza radziecka rakieta Iskander ??? A tak to tylko telewizor ... Chyba nic nie da sie zrobic trzeba zmienic jedno z urzadzen chociaz nie moze zmiana rezonatora w pilocie cos pomoze ale wtedy trzeba by tez zgrac czestotliwosc zegara w mikroprocesorze w klime . Czy to jest chinskie urzadzenie ? pilot włacza telewizor - bodzio - 2008-12-01 Gadget z pilotem nie było by problemu ale procesor czy mikrokontroler w klimie ma raczej wąski zakres częstotliwości i wcale by nie gadał. Lepiej zamienić TV w pokojach.
pilot włacza telewizor - gadget - 2008-12-01 Tez tak mysle ale pamietam jeszcze czasy SAA1250/SAA1251 i tez ich ruskich odpowiednikow tam sie wlasnie grzebalo z kwarcami ale szczegolow juz nie pamietam . Lata swietlne temu bylo. Tak mi sie przypomnialo ze w TV kiedys mowili ze kobita stanach kupila sobie chinska kamere z monitorem do monitoringu pokoju z dzieckiem . Jakie jej bylo zdziwienie kiedy zlapala na tym monitorku transmisje z miedzynarodowej stacji orbitalnej . Nagrala to i zaniosla do TV . Chyba niezdajemy sobie sprawy z zaawansowanej technologii skosnookich ... pilot włacza telewizor - gadget - 2008-12-01 Kiedys slyszalem cos takiego "od kiedy wynaleziono pilot dzieci przestaly byc potrzebne" ... pilot włacza telewizor - Piotr - 2008-12-01 Spróbuj kupić inny pilot uniwersalny do TV, może będzie o innej charakterystyce to nie wielki koszt. pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-01 bodzio napisał(a):Gadget z pilotem nie było by problemu ale procesor czy mikrokontroler w klimie ma raczej wąski zakres częstotliwości i wcale by nie gadał.i tak niejwiecej zrobiłem elektronicy rozłożyli rece plazme przenioslem z iwestorem do pokoju córki a on kupił sobie nową on szcześliwy że ma nową plazme a ja że mam po problemie dzieki za wszystko i pozdrawiam wszystkich pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-01 monterod2002 napisał(a):Inwestora do pokoju córki i jeszcze dostali plazmę?bodzio napisał(a):Gadget z pilotem nie było by problemu ale procesor czy mikrokontroler w klimie ma raczej wąski zakres częstotliwości i wcale by nie gadał.i tak niejwiecej zrobiłem pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-02 klijent przeniósł plazme do pokoju swojej córki a sobie kupił nową teraz zrozumiale panie AWAX pozdrowionka pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-02 monterod2002 napisał(a):klijent przeniósł plazme do pokoju swojej córki a sobie kupił nowąTeraz tak,ale po co kupował nową córkę? Władek pilot włacza telewizor - bodzio - 2008-12-02 awax napisał(a):Awax chyba jednak nie łapiesz.monterod2002 napisał(a):klijent przeniósł plazme do pokoju swojej córki a sobie kupił nowąTeraz tak,ale po co kupował nową córkę? Ale niech będzie, co nowe to nowe.
pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-02 bodzio napisał(a):Też tak myślę,ale naprawdę to musiało być fajne gdy Klient przed obejrzeniem filmuawax napisał(a):Awax chyba jednak nie łapiesz.monterod2002 napisał(a):klijent przeniósł plazme do pokoju swojej córki a sobie kupił nowąTeraz tak,ale po co kupował nową córkę? ubierał zimową kurtkę i ciepłe buty : )
pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-02 nie rozebrał sie do naga i opalal sie pod klimą pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-02 monterod2002 napisał(a):nie rozebrał sie do naga i opalal sie pod klimąNie denerwuj się ,to naprawdę jest śmieszne. Możesz np .reklamować się :"Nastolatko!! jeżeli chcesz mieć TV w swoim pokoju namów rodziców na klimatyzację": )
pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-02 nie musze sie reklamowac a ze tak wyszło co ja poradze widocznie na tym forum nie wolno za wiele pisac wiec się dostosuje pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-02 monterod2002 napisał(a):nie musze sie reklamowac a ze tak wyszło co ja poradzePrzecież wszystko dobrze się skończyło,kiedyś Sam pewnie będziesz się z tego śmiał. Moi pracownicy np.kiedyś zamontowali klimatyzator w sąsiednim sklepie niż było zlecenie.Panienka ekspedientka nie oponowała,gdyż sądziła ,że szef po prostu zapomniał ją uprzedzić.Nie robiłem z tego problemów. pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-02 ok awax pewnie masz racje ciężki dzień miałem i wszystko mnie dziś wk...a mam do ciebie małe pytanko .......ekspedientka nie oponowała...........- a co jeździ bez opony pozdrowionka pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-02 monterod2002 napisał(a):ok awax pewnie masz racjeTak myślałem,że miałeś zły dzień.Wszyscy czasem takie mamy.Sory zbyt póżno się zorientowałem. Co do ekspedientki to skończyło się nawet dobrze.Przypadkowego Klienta udało się namówić na promocyjny zakup na raty i wszyscy byli zadowoleni. pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-02 TRZYMAJ SIE ODEMNIE ZDALEKA JA NIE KUPIE NA RATY ...NU NU !!!!!!!!! ALE W PREZENCIE CZEMU NIE :-)))))) pilot włacza telewizor - awax - 2008-12-02 Faktycznie gdybym wówczas policzył ile by mnie kosztowało zdemontowanie klimatyzatora i naprawa przewiertów itd to może miał szansę dostać prezent. Na dopłatę chyba bym się nie zgodził pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-02 NO WIESZ MNIE KIEDYŚ PRZYWIEŻLI BABCIE Z JAKIEGOŚ HOSPICJUM CZY COŚ WTYM STYLU I NIC BY NIE BYŁO W TYM DZIWNEGO TYLKO BABCIE MOJE DAWNO NIE ŻYŁY A JAK SIE OKAZAŁO PANOWIE POMYLILI TYLKO DOMY WKOŃCU NIE MYLI SIE TYLKO TEN CO NIC NIE ROBI pilot włacza telewizor - Fujitsu Szczecin - 2008-12-02 Witam A słyszeliście że Adam nie żyje? Pozdrawiam pilot włacza telewizor - jackie - 2008-12-23 Ale się "rozjechali"... >stefanbud< bardzo trafna riposta!!! Pozdrawiam pilot włacza telewizor - monterod2002 - 2008-12-23 a ja tylko jestem ciekawy co zrobie nastepnym zazem jak trafi się ni taka sama usterka np. z innym użadzeniem działającym też na podczerwień i co się nie da przestawić w inne miejsce????? |