Forum Klimatyzacja
jakie narzedzia na poczatek - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Chłodnictwo (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: jakie narzedzia na poczatek (/showthread.php?tid=1905)

jakie narzedzia na poczatek - bartnoone - 2008-12-06

witajcie che sie zajac troche chlodnictwem i chce sobie sam wszystko robic ,chodzi o serwis moich urzadzen chlodniczych,mam takie pytanie bo w sklepie to mnie zaciemnia tak ze niebede wiedzial co kupic ,a wiec chodzi o narzedzia ile taki niezbednik ma kosztowac? jaka pompe kupic jaka wage czy mozecie mi napisac? co gdzie kupie i ile kasy trzeba wywalic?

jakie narzedzia na poczatek - awax - 2008-12-06

bartnoone napisał(a):witajcie che sie zajac troche chlodnictwem i chce sobie sam wszystko robic ,chodzi o serwis moich urzadzen chlodniczych,mam takie pytanie bo w sklepie to mnie zaciemnia tak ze niebede wiedzial co kupic ,a wiec chodzi o narzedzia ile taki niezbednik ma kosztowac? jaka pompe kupic jaka wage czy mozecie mi napisac? co gdzie kupie i ile kasy trzeba wywalic?
Napisz skąd jesteś?będziemy wiedzieli któremu z Kolegów odbieramy Klienta:Smile)

jakie narzedzia na poczatek - mister - 2008-12-06

i jeszcze nauczyć naprawiać i powiedzieć gdzie najwięcej można zarobić

jakie narzedzia na poczatek - Artic - 2008-12-06

jak masz wolne 25000tys. to zachęcem...możesz próbować Big Grin

jakie narzedzia na poczatek - awax - 2008-12-06

Artic napisał(a):jak masz wolne 25000tys. to zachęcem...możesz próbować Big Grin
Ej aż 25 milionów to może nie:Smile)

jakie narzedzia na poczatek - elektromechanik - 2008-12-07

awax napisał(a):
Artic napisał(a):jak masz wolne 25000tys. to zachęcem...możesz próbować Big Grin
Ej aż 25 milionów to może nie:Smile)
Nie przejmuj się.kol. Artic wie co robi. Wink Po cóż zniechęcać gościa stwierdzeniem że to nie warto, trudne, mało klientów, trudności obiektywne, naucz się sam itp. Jak przeczyta koszty sprzętu to sam szybko zrezygnuje. :o i:O :lol:.

jakie narzedzia na poczatek - bodzio - 2008-12-07

Kupić sobie sprzęt żeby robić tylko dla siebie to nieopłacalna inwestycja, chociaż po 40-stu latach może się wróci Wink

jakie narzedzia na poczatek - awax - 2008-12-07

bodzio napisał(a):Kupić sobie sprzęt żeby robić tylko dla siebie to nieopłacalna inwestycja, chociaż po 40-stu latach może się wróci Wink
Ale on ma trzy duże markety,które zresztą sam buduje i po to w innym wątku pyta jak wykonać osuszacz budowlany:Smile)

jakie narzedzia na poczatek - elektromechanik - 2008-12-07

Pewnie na jakimś forum budowlanym pyta o układanie cegieł. Na stolarskim o montaż drzwi i okien a na betoniarskim jak dobrze zalać posadzkę.Big Grin i

jakie narzedzia na poczatek - Artic - 2008-12-07

heh tak wiem co robie Big Grin

myśle że mam w sam raz wyposażoną firme i w sprzęt dużo inwestuje więc myśle że nie przesadziłem Big Grin

Pozdrawiam
PS: nie to żebym zniechęcał ale chłodnictwo to nie hydraulika czy elektryka Big Grin

jakie narzedzia na poczatek - awax - 2008-12-07

Artic napisał(a):heh tak wiem co robie Big Grin

myśle że mam w sam raz wyposażoną firme i w sprzęt dużo inwestuje więc myśle że nie przesadziłem Big Grin

Pozdrawiam
PS: nie to żebym zniechęcał ale chłodnictwo to nie hydraulika czy elektryka Big Grin
No może gdyby tam nie było tego "tyś":Smile)