Forum Klimatyzacja
Klimatyzator - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Klimatyzator (/showthread.php?tid=2001)

Strony: 1 2

Klimatyzator - klimaki - 2009-01-26

Witam. Chciałbym proscic i=o pomoc,gdyż planuje zakup klimatyzatora do mieszkania. W lato jest strasznie gorąco i postanowiłem to zmienic. Mam swój typ
>>REKLMA<< Admin
Co o tym sadzicie??? Wypatrzyłem go w tym sklepie,bo firma posida certyfikat rzetelności,wiec to nie byle co. Ewentualnie który model proponujecie??? Pozdrawiam.

Klimatyzator - Klima-cool - 2009-01-26

Klimatyzator przenośny nawet sobie nie zawracaj głowy tylko i wyłącznie split. Są klimatyzatory wmiare w rozsądnych pieniądzach, a co do wydajności eksploatacji wprost nie porównywalne do takiego typu klimatyzatorów. Napisz na mejla jaka kubatura pomieszczenia ,okna ,ściany a podeśle ci zbliżony kosztorys.

Klimatyzator - senior - 2009-01-26

temat wałkowany co roku,
co polecam???
oczywiście typu split

Klimatyzator - Rześki LUFT - 2009-01-26

piękna maszynaSmile tylko jeszcze na gaz r407? teraz wszystko jest robione na 410 i takiego lepiej szukać... jeśli ma Pan odpowiednio nie duże pomieszczenie to będzie okSmile a z tym ze przenośne to bym się kłócił bo trzeba jednak tą dziurę wyrąbać w ścianie, z resztą nie małą i czasami nawet wodę wkroploną na parowniku wylewać nawet jak pisze ze bezobsługowySmile

Klimatyzator - Rześki LUFT - 2009-01-26

jep co Wy tak od razu odradzacie:> nie zawsze się da spita powiesić... wiadomo ze split lepszy ale są ludzie którzy wola takie coś...

Klimatyzator - tommatiz - 2009-01-26

Jak przenośny to ostatecznie firmy Carrier ale to ostateczność ostateczności. odrazu szukaj splita. A jak chcesz wiedzieć dlaczego odradzamy kupno przenośniaka to na noc weź lodówkę do sypialni i przespij się z tym Smile . Dokładnie będziesz to miał jak kupisz sobie przenośniaka Smile. Pzdr

Klimatyzator - Remik - 2009-01-26

Przenośnego mieć w sypialni = noc nie przespana. Tyle hałasu

Sprawdziłem dane to poziom hałasu jest większy jak w skraplaczu splita Smile. Klimaki tak jak pisałem wcześniej lodówkę do sypialni i zobacz czy to będzie Tobie odpowiadało. Pzdr

Nie rozumiem pojęcia ze nie da się zamontować splita nie jedno już się robiło odradzam przenośnego oczywiście przenosisz z rurą fi 150 wędrujesz po pokoju i z tacą latasz w upał co godzinę do łazienki. Dlatego odradzam. Napisz coś więcej dlaczego wolisz przenośnego itp coś się wymyśli.

Nie ma że się nie da, wszystko się da tylko kwestia demolki jaką trzeba zrobić.

Klimatyzator - monterod2002 - 2009-01-26

tommatiz napisał(a):Nie ma że się nie da, wszystko się da tylko kwestia demolki jaką trzeba zrobić.
wszystko się da kwesia pomysła.....
pozdrowionka

klijent nie opisał dobrze sprawy może siedzi za biurkiem w upał nie wyczymuje to se wpadł na pomysł ze sam sobie poradzi , bo np. szef nie chce inwestować w klimę i w takiej sytuacji jest nie możliwe montować splita bo nie znam pracownika który by szefowi klimę fądnoł możemy tylko gdybać

Klimatyzator - monterod2002 - 2009-01-26

mam wizje
kupie przenośną taniej i schłodze cale mieszkanie bo moge przenieś tu i tam .
myślenie wielu klijetów. A póżniej znajdz mi pan kupca, ja nie komis przykro mi.
pozdrowionka

Klimatyzator - Rześki LUFT - 2009-01-27

no nie zawsze montaż splita jest kwestia pomysłu niestetySad wiadomo ze można kuć robić ciągi po 20m itd ale nie zawsze klient może tego chcieć nawet jeśli się da... a możne być tez tak jak opisał "Klima-cool".
Niech facet w końcu coś sam napiszeSmile może się okazać ze już ma jakaś klimę bo nie cierpliwy a my tu wypisujemy pierdołyTongue

Klimatyzator - Klima-cool - 2009-01-27

i teraz ma doła grozi mu niebezpieczeństwo bo on już ma przenośny

Klimatyzator - klimaki - 2009-02-12

Dziekuje za wszystkie rady. Zdecydowałem sie kupić klimatyzator
>>REKLAMA<< Admin
Przekonała mnie cena oraz pozytywne opinie na temat sklepu. Kontak jak zauważyłem jest bardzo dobry. Ale ostateczna opinie wystawie po otrzymaniu przesyłki. Pozdrawiam.

Klimatyzator - Klima-cool - 2009-02-12

ciesze się ze mogliśmy pomóc he he he

Klimatyzator - klimaki - 2009-03-17

No i klimatyzator dotarł bez problemu. Licze,ze nie bede musiał bac sie juz upałów. Opinia dla sklepu >>REKLAMA<< Admin takze pozytywna,transakcja bezproblemowa. Jeszcze raz dziekuje i Pozdrawiam wszystkich uczestników forum.

Klimatyzator - andrewrc - 2009-03-20

Życzę przyjemnego użytkowania urządzenia i z pewnością wszyscy czekają na twoją opinię we Wrześniu czy jesteś zadowolony z zakupu.

Klimatyzator - senior - 2009-03-21

we wrześniu to ktoryś z nas będzie kolegę już znał

Klimatyzator - monterod2002 - 2009-03-22

klimaki napisał(a):No i klimatyzator dotarł bez problemu. Licze,ze nie bede musiał bac sie juz upałów. Opinia dla sklepu>>REKLAMA<< Admin takze pozytywna,transakcja bezproblemowa. Jeszcze raz dziekuje i Pozdrawiam wszystkich uczestników forum.
widze że kolege zauroczył sklep a nie skupił się na tym co kupuje ...
SPRYTNA REKLAMA Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Klimatyzator - Pawcio - 2009-03-22

A może ktoś z obsługi sklepu e- millenium sobie robił reklamę tym postem Big Grin

Klimatyzator - Klima-cool - 2009-03-22

Pawcio napisał(a):A może ktoś z obsługi sklepu e- millenium sobie robił reklamę tym postem Big Grin
Pacząc na to z tej stony muszę się z kolegą zgodzić, Nie podjął tematu czemu nie split wręcz przeciwnie tylko i wyłącznie przenośny i tylko ten sklep

Klimatyzator - monterod2002 - 2009-03-22

szczerze mówiąc to nie pierszy przypadek i pewnie nie ostatni ale jak to sprytnie robią niby że to ale...... Big Grin

Klimatyzator - marr - 2009-03-28

ubawiłem się Smile
Wystarczy wpisać w google nazwę tego sklepu i słowo "forum" i wyskoczy sporo
np
>>REKLAMA<
i kupa innych

A że zakładanie fałszywych wątków w celach reklamowych na forum jest nie w porządku i mając nadzieje że ta informacja ukaże się przy wyszukiwaniu w google dodam:

Precz z oszustami ze sklepu >>REKLAMA<< Admin!!!