![]() |
|
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Ciekawe jak oni sie utrzymuja... (/showthread.php?tid=2085) |
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-23 Witam Z ciekawosci przeglądałem sobie firmy dt. chłodnictwa i klimatyzacji i natrafiłem na 2 dosyc duze: elmar gdynia i alles cool i sie zastanawiam jak majac 8 monterow klimy i 3 chłodniarzy sie utrzymują ;p Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - byniom - 2009-03-23 Ale co cię dziwi ze tak mało ludzi czy tak dużo zatrudniają? Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-23 Dziwi mnie ze tak duzo ludzi i sie jeszce opłaca ;p musza miec niezle duzo robot Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - Rześki LUFT - 2009-03-23 a co to mało? to są ludzie którzy znają sie na rzeczy a na sezon pewnie biorą na okres próbny 15 ludzi do wszystkiego których zwalniają jak juz mało roboty jest
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - Rześki LUFT - 2009-03-23 a ze duzo zalezy za jakie roboty sie biora
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-23 no racja pewnie swoich to tylko 3 na stałe maja, no moze triche wiecej Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-23 i tym na okres probny to pewnie grosze płacą, ale jeszcze poprzegladałem sobie ich galerie i dochodze do wniosku ze to nawet studenci moga byc bo wszyscy ok 20 lat Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - Rześki LUFT - 2009-03-23 no no to ze mają okolo 20 lat to nic nie znaczy ja mam 24 i coś tam potrafię zrobić nie dużo ale zawsze
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-23 no ja tak powiedziałem w sensie ze moze na praktyki przyszli ;p Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - tommatiz - 2009-03-23 Jak tak się dziwisz ze jedna firma zatrudnia ok 11 osób to dowiedz się ile zatrudnia osób ZACHIK albo POLSKI KOMFORT.... To w sumie dwie potęgi w Polsce a na mazowieckie jest wiele firm które zaczynają od 15 osób na umowę o pracę...Pzdr Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - szymci0 - 2009-03-23 w firmie w ktorej pracuje jest zadrudnionych 70 osob Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - Rześki LUFT - 2009-03-23 razem z sekretarką, księgową itp?
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - tommatiz - 2009-03-23 SzymciO a zdradzisz co to za firma?? Pzdr Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - Rześki LUFT - 2009-03-23 oj no ja znam firme która ma zatrudnionych chyba ze 4 osoby i robi takie duże roboty że ja mogę sobie pomarzyć ilość ludzi zatrudnionych nie jest tutaj żadnym wyznacznikiem bo np taka firma robi kasę na plecach podwykonawców czyli na takim mnie
Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - bodzio - 2009-03-23 Jest dużo firm co mają kilkunastu ludzi ale tylko 2 czy 3 z nich znają się konkretnie na temacie i tylko nadzorują reszte oczywiście ich wynagrodzenia też się różnią. Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - senior - 2009-03-24 Szron z Łodzi zatrudnia ok 50 specjalistów plus biuro, i nie mogą się wyrobić z robotą.. Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-24 Ale oni tylko urzadzenia montują czy jak?? Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - dominik486 - 2009-03-24 Pewnie 3 osoby z ich wszystkich wiedza o co biega i innych pilnują ;p Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - matrix72 - 2009-03-24 Szron robi markety np Carrefur duża i trzeba przyznać dość solidna firma, ale na pewno fachowców nie ma więcej niż 5 Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - senior - 2009-03-25 kolego:-) skąd masz takie informacje o tej firmie??? nie zgodzę się z tym, że ma tylko 5 specjalistów..... Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - kamil - 2009-03-25 to ze ktos robi duze obiekty, to nie znaczy ze to musi byc jakas ogromna firma!!! mozna sprawnie robic instalacje w kilka osób.... Ciekawe jak oni sie utrzymuja... - senior - 2009-03-25 ale nie przebudowy kilku na raz plus serwis |