Forum Klimatyzacja
Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji (/showthread.php?tid=2748)

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - pedrominator - 2009-08-09

Lodowek,chlodziarek itd

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - mister - 2009-08-09

kilof i młot do walenia w łeb

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - barbie - 2009-08-09

1-manometry 2-pompa prozniowa 3-waga do czynnika chlodniczego 4-amperomierz cegowy poradnik domowe i handlowe urzadzenia chlodnicze ,zobacz strone internetowa drzarkloff.usa

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - dominik486 - 2009-08-09

Do samego napełniania bedzie ci potrzebna butla, pompa, manometry zalezy jaki czynnik i waga, a do pozostałych rzeczy maaaaaaaasa innych drobiazgów, które z początku wydają się bezsensowne na sam początek ale często ratują sytuację Wink

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - coolmaker1 - 2009-08-09

.........następne ze świetnych pytań.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - barbie - 2009-08-09

do pracy z R22 potrzebna jest stacja odzysku czynnika.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - pedrominator - 2009-08-11

PatusX i reszta nie pomocnych,mieszkam w Hiszpani i naprawiam klimatyzacje w samochodach i raczej jestem dobry bo poprawiam po serwisach autoryzowanych,pytam bo mam mase zapytan od klijetow,mysla jak naprawia klime w samochodach to pewno domowa spewnoscia

Pozdrawiam

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - awax - 2009-08-11

pedrominator napisał(a):PatusX i reszta nie pomocnych,mieszkam w Hiszpani i naprawiam klimatyzacje w samochodach i raczej jestem dobry bo poprawiam po serwisach autoryzowanych,pytam bo mam mase zapytan od klijetow,mysla jak naprawia klime w samochodach to pewno domowa spewnoscia

Pozdrawiam
Może i jesteś "dobry" ale nie ściemniaj.Jeżeli Masz doświadczenie w autoklimatyzacji to te proste domowe nie stanowią dla Ciebie problemu.Mam tu na myśli "nabijanie" nie naprawę i napełnienie.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - williamosa - 2009-08-11

waga, czynnik, manometry. Tyle wystarczy, a z zakupem czynnika to tak jak napisal(a) barbie wyżej. pzdr

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - barbie - 2009-08-11

aby zalatac dziure niezbedny jest sprzet do lutowania twardego,aby wygiac rure przydatna jest gietarka,aby polaczyc dwie rury przydaje sie rozpeczarka.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - Fujitsu Szczecin - 2009-08-11

barbie napisał(a):do pracy z R22 potrzebna jest stacja odzysku czynnika.
...i uprawnienia.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - pedrominator - 2009-08-12

Panowie dzieki za pomoc,znalazlem pare stronek z materialem w tym temacie.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - awax - 2009-08-14

90% Klientów,którzy do mnie trafiają wcześniej "nabijała" klimę u fachowców,którzy uczyli się czytając instrukcję automatu.
Jasiu,sam to Ty pewnie nawet z toalety nie potrafisz korzystać chyba,że z automatycznej.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - wogotto - 2009-08-14

Jas i Malgosia ..........bez uwag.

Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji - pedrominator - 2009-08-31

awax napisał(a):90% Klientów,którzy do mnie trafiają wcześniej "nabijała" klimę u fachowców,którzy uczyli się czytając instrukcję automatu.
Jasiu,sam to Ty pewnie nawet z toalety nie potrafisz korzystać chyba,że z automatycznej.
Jasiem to ty jestes,bo to forum jest po to aby pomagac,a jesli chodzi o klime w samochodach to jest tak jak pisalem
Pytalem bo bylem niezbyt pewny czym sie to je, i tyle w temacie,bo ty napewno nie byles alfa i omega

Pozdrowina