![]() |
|
Test ozonatora. - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Test ozonatora. (/showthread.php?tid=2957) |
Test ozonatora. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-27 Witam Wziąłem do testu generator ozonu YN 400, na razie bawię się w domu jutro spróbuje w gabinecie dentystycznym i może samochód przelecę. Chcą za niego 700 zł za 400-500mg/godz. Zastanawia mnie czy da radę w kanałach klimatyzacji? Tam gdzie nie dojdę atomizerem. Macie z takowymi do czynienia? Pozdrawiam Test ozonatora. - Shitashii - 2009-11-27 W domu to uważaj, bo rodzinę wytrujesz. A skuteczność to może i na kwiatach zobaczysz. Test ozonatora. - byniom - 2009-11-28 Bez przesady z tym truciem . Urządzenie ma zbyt małą wydajność żeby ucierpieć na zdrowiu Test ozonatora. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-28 Witam W sumie to złapałem fuchę na 5 gabinetów dentystycznych, 5X30min po 40zł/netto. Wydaje mi się że zarobi na siebie ![]() Pozdrawiam Test ozonatora. - tommatiz - 2009-11-28 Witam. Teraz jest program darmowych przeglądów uzębienia to od razu możesz usiąść na fotel i szanowna Pani dentystka i Tobie zrobi przegląd jak się nie będziesz bał pzdr
Test ozonatora. - byniom - 2009-11-28 Stomatolodzy też teraz robią oznonem usówanie pruchnicy. Test ozonatora. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-28 tommatiz napisał(a):Witam. Teraz jest program darmowych przeglądów uzębienia to od razu możesz usiąść na fotel i szanowna Pani dentystka i Tobie zrobi przeglądWitam Źle mnie zrozumiałeś, to cena za pół godziny pracy urządzenia w jednym pomieszczeniu. Ogólne odkażenie pomieszczenia. Promocja. Facet od razu załapał z jakim ma do czynienia urządzeniem i co potrafi. A zasada której przestrzegam to nie korzystaj z usług swoich klientów. Strasznie kroją ![]() Pozdrawiam Test ozonatora. - elektromechanik - 2009-11-28 >>>>>A zasada której przestrzegam to nie korzystaj z usług swoich klientów. Strasznie krojąbig_smile Odgryzają się :o i :O Test ozonatora. - byniom - 2009-11-29 W tygodniu jade odgrzybić jedno pomieszczenie gdzie wyczówalny jest grzyb . Oznajmiłem klientce że to tylko usunie doraźnie skutek a nie przyczynę. Najpierw musi pozbyć sie wilgoci no ale się uparła więc zrobię ozonowanie i zobaczymy na jak długo straczy . Test ozonatora. - byniom - 2009-11-29 Wiem , nie przebywam w pomieszczeniu kiedy to robię Test ozonatora. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-29 mg_1 napisał(a):Byniom, jakiej mocy masz ozonator?.Witam Opracowujemy z Byniem metodę skutecznego ozonowania naściennych. Jest to na razie ściśle tajne, powiem Ci tylko w tajemnicy że chodzi o owinięcie szczelne folią. Ja na razie wkładałem rurkę przez żaluzje pod wirnik. W sumie jak zauważyłem że głównie zapach ozonu gromadził się w urządzeniu i niedaleko niego. Zafoliowany może będzie skuteczniejszy. Pozdrawiam Test ozonatora. - byniom - 2009-11-29 Mam fm 300 czyli do 300mg/h a z osuszaczem 400 natomiast przy podawaniu tlenu do 1300mg/h . stefanbud dlaczego zdradziłeś nasz tajny plan ? teraz wszystkie wielkie korporacje będą z niego korzystały .
Test ozonatora. - dominik486 - 2009-11-29 http://allegro.pl/item824239254_najmocniejszy_ozonator_jonizator_na_rynku.html Coś na stałe do pomieszczenia, ciekawe czy da radę
Test ozonatora. - byniom - 2009-11-29 ten który ja mam jeżeli by przyjąć pomieszczenie 20m2 i pracowałby 30min czyli wyjdzie 150mg to będzie miał 0,03 ppm a ten który ty podajesz ma 0,05 ppm ale tak na wygląd to niechce mi się wierzyć. Test ozonatora. - dominik486 - 2009-11-29 Mi też niezbyt, ale cóż... Może warto pomyśleć nad dołaczaniem do przeglądów ![]() Małe i chyba za małe to cacko Test ozonatora. - byniom - 2009-11-29 Myślę że nie praktyczne ze względu na konstrukcję . Powinien mieć możliwość podłączenia wężyka a ten tylko w pomieszczeniach działa . Test ozonatora. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-29 stefanbud napisał(a):WitamWitam R12 ma wycięte poczucie humoru. To była tajemnica Poliszynela .Pozdrawiam Test ozonatora. - byniom - 2009-11-29 O jakiej tajemnicy mówisz ? chyba nie załapałeś że to żart poza tym mg_1 to wyjaśniił i napisał co miał na myśli stefanbud . stefanbud tak napisał bo w dzień rozmawialiśmy o tym na GG i tak gdybaliśmy jak wykozystać ten ozonator przy splicie ściennym więc powiedziałem że worek foliowy zaciągany i wtedy puszczać ozon do środka i jeszcze przy pracującym wentylatorze. to tyle z tej tajemnicy Tak na marginesie to kilu z nas zna sie osobiście i rozmawia poza forum a potem coś z tematów się ruszy i t tak wygląda jak tajemnica. Jeszcze tak nawiązując do tajemnic i sugesti przez ciebie że sobie wyjaśnimy na KCICHIK to nawet gdybyśmy takie praktyki stosowali to myślę ż eto normalna sprawa. Nic nie stoi na przeszkodzie abyś też tam należał a co do informacji to ty też przecież wszystkiego każdej osobie nie zdradzasz bo to jest twoja wiedza która nabywałes przez wiele lat i myślę że jeżeli nie wyłapiesz że gość jest kumaty i zna się na rzeczy to laikowi dokładnych szczegółów nie bedziesz zdradzał bo ppo pierwsze to niech trochę sie poduczy a po drugie to mógłby pewnych rzeczy nie zrozumieć przy małym doświadczeniu , wiec jeżeli myślisz że na forum robię tajemnicę i nie chce podawać czegoś publicznie to zawsze możesz do mnie osobiście na GG czy to telefonicznie sie skontaktowac i napewno nie będę miał tajemnic .
|