![]() |
|
Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Chłodnictwo (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? (/showthread.php?tid=3130) |
Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - czarny - 2010-02-02 Witam Może ktoś się orientuje gdzie można dobrze zregenerować sprężarkę Copeland D6Sj? Najprawdopodobniej posypały się korbowody i jest zatarta Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - dominik486 - 2010-02-02 Jakie wojewodztwo? Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - czarny - 2010-02-02 mazowieckie ale mogę wysłać ją również gdzieś dalej Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - dominik486 - 2010-02-02 Na priv. wyślę dobry serwis( naprawy). Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - dominik486 - 2010-02-03 I co dodzwoniłeś się? Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - czarny - 2010-02-03 tak ale zacząłem szperać trochę w necie i znalazłem jeszcze dwie firmy Compressland i Dudziak. Czy miał ktoś do czynienia z tymi firmami? Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - barbie - 2010-02-03 prościej i taniej jest kupić używaną sprężarkę. Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - czarny - 2010-02-03 ja już z tymi używanymi miałem trochę do czynienia i nie jestem przekonany. Większość używek pochodzi z zachodu i człowiek który mówi mi że jest w stanie idealnym tak naprawdę nic o niej nie wie Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - barbie - 2010-02-03 jak wymienisz wał korbowy,korbowody,tłoki ,panewki,płytę zaworową-wpadniesz w duże koszty,a sprężarce lat nie ubędzie. Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - Qba - 2010-02-03 Korzystałem raz z usług pana Dudziaka i szczerze polecam . Fachowa , profesjonalna robota i do dzisiaj Discus śmiga. Wcześniej uzgodniłem przez tel.orientacyjną cenę i wszystko się zgadzało. Proponuję też tak zrobić to łatwiej się zdecydować .A tak na marginesie to straszny gawędziasz z tego dudziaka. Pozdrawiam Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - czarny - 2010-02-04 to nie jest discus, a co do przyczyny to staramy się ją ustalić. Sprężarkę zawiozłem do firmy Compressland mieszczącej się w Chotomowie. Niewielka firma ale właściciel fajny gość i z tego co widziałem u niego w warsztacie to robi tego trochę. Poczekamy i zobaczymy efekty Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - czarny - 2010-02-10 odebrałem dzisiaj sprężarkę i powiem że jestem zaskoczony efektem. Sprężarka była cała powycierana (cylindry, tłoki, korbowody i panewki). Gościu przedstawił mi cały zakres prac i pokazał zdjęcia z przebiegu regeneracji. Sprężarka wygląda i chodzi jak nowa. Wszystkie uszkodzone części dostałem do wglądu. Gwarancja pisemna na 12 miesięcy i rabat do następnej sprężarki. Co do ceny to nie było najtaniej ale myślę że w granicy rozsądku i opłacalności Gdzie naprawić sprężarkę Copeland D6SJ? - R-40 - 2010-02-14 barbie napisał(a):jak wymienisz wał korbowy,korbowody,tłoki ,panewki,płytę zaworową-wpadniesz w duże koszty,a sprężarce lat nie ubędzie.Raczej obudowie lat nieprzybędzie. |