![]() |
|
Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja samochodowa (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II (/showthread.php?tid=3696) |
Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - mlody19 - 2010-06-23 Witam, Ile kosztowałaby naprawa rozszczelnionej klimatyzacji owego samochodu i ew. gdzie można tego dokonać na terenie warmii i mazur lub Gdańska? Z góry dziękuję. Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - CHŁODnick - 2010-06-23 To będzie kosztowało 564,33 PLN netto + napełnienie, razem 938,48PLN brutto. Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - Shitashii - 2010-06-24 U mnie to zrobisz o 1,62pln taniej. Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - mlody19 - 2010-06-24 Nie spodziewałem się,że będzie to takie drogie A napełnienie jest konieczne?Klima jest rozszczelniona na rurze i rozłączyli ją na jakimś zaworze. Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - Tadeusz4321 - 2010-06-24 Najlepiej zrób tak-będzie najtaniej.Napełnij układ wodą.Sprężarka ci to załatwi na lód i będzie Ci chłodziło na cacy.Po co masz wydawać 900 zł. Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - cleanpark - 2010-06-24 albo jeszcze lepiej suchym lodem, nie trzeba będzie męczyć sprężarki ![]() ![]()
Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - mlody19 - 2010-06-24 Panowie ja się pytałem całkiem poważnie,bo mam zamiar kupić to auto i sprzedawca mówił,że naprawa to max. 500 zł dlatego może chodzi o coś innego niż wy rozpoznaliście? Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - Shitashii - 2010-06-24 :lol: BUA HA HA HA Teoria prawdopodobieństwa mówi, że istnieje taka szansa, że może mieć rację. Ale to jak z LOTTO ....... Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - mlody19 - 2010-06-24 Jasne,że tak. Ja nie mówie,że nie. Ale czy wasza diagnoza jest napewno dobrze postawiona? I czy naprawa klimatyzacji wymaga napełnienia? Nie miałem nigdy auta z klimą więc moja wiedza na ten temat sprowadza się do 0. ![]() A ja nie wiem na jakie koszty muszę się szykować niestety. :/ Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - Shitashii - 2010-06-24 Klimatyzacja nie wymaga napełniania, ale wtedy nie wymaga żadnej pracy. Jeśli jednak chcesz jej używać, to zdecydowanie wymaga (oprócz wielu wprac wstępnych) napełnienia. Klient marzenie.... Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - mlody19 - 2010-06-24 Rozumiem. Czyli opłaty z jakimi powinienem się liczyć to te 940 zł w zaokrągleniu? Hmm.. no to nieciekawie się to zapowiada
Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - Shitashii - 2010-06-24
Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - royal - 2010-06-24 hehe niech mu ktos powie...... hahahaha Rozszczelniona klimatyzacja Renault Megane Coupe I Phase II - CHŁODnick - 2010-06-24 Coś Ci doradzę, powiedz gościowi który sprzedaje ten samochód aby uruchomił klimatyzację to go kupisz. Skąd wiesz co tam siedzi, może być nawet zatarta sprężarka i wtedy koszty mogą wynieść 1500-2000. Aaa, powiedz mu że dopłacisz te 500, za uruchomienie klimy. I weź fakturę za naprawę na wszelki wypadek reklamacji
|