![]() |
|
Potężna wiedza milion krotniejsza. - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Kosz (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Potężna wiedza milion krotniejsza. (/showthread.php?tid=4524) |
Potężna wiedza milion krotniejsza. - nn - 2011-01-26 Skromny jesteś.Czyż to nienazywa się taka choroba NARCYZM. tommatiz 2011-01-25 22:43:24 tommatiz Moderator Nieaktywny Skąd: Warszawa Zarejestrowany: 2009-01-22 Posty: 1,744 Punkty pomogl: 17 Odp: Kim jest Mentor ?????Tak się składa że mam wiedzę milion razy większą od Ciebie i szacunek na forum a Ty tego nie masz. Ja tu zostanę a Ty zaliczysz bana. Widać masz cały czas problem z alkoholem i ze swoim malutkim ego. Jesteś nikim na forum i dobrze o tym wiesz. Stając ze mną w szranki w serwisie to byś przegrał na samym starcie. Twoja wiedza jest tak cienka jak ścianka rurki miedzianej... Musisz to wiedzieć że liczy się ten kto jest szanowany. A Ty jesteś .. zresztą sam widzisz kim. NIKIM... Nawet wychowania nie masz o kulturze nie wspomnę. A jesteś nikim dlatego że sam pisałeś że odejdziesz z forum. Nie odszedłeś. I NIECH WSZYSCY TO PRZECZYTAJĄ ŻE MASZ PROBLEM ZE SOBĄ I POWINIENEŚ SIĘ LECZYĆ....... Jesteś bardzo skromny.Milion razy.Ta choroba nazywa się NARCYZMEM.17 punktów moderator.Porażka.Ja tylko miałem 38.Wstyd ?Czyż nie mądrzejsi są usuwani ze sceny politycznej? Potężna wiedza milion krotniejsza. - Bogdan_New_Jersey - 2011-01-27 Cytat: Słowa naszych Polskich poetów, mówią prawdę. Tacy, którzy się chwalą, mało zawsze czynią; Im która głębsza rzeka, tym wiec ciszej płynie. K. Opalinski Gdy cię krzywdzą źli ludzie, ty szanuj sam siebie; Nie mów im czego warci, lecz co godne ciebie. A. Krasinski Człowiek idei mówi: za te prawdę dałbym się porąbać; fanatyk zaś mówi: za te prawdę porąbałbym każdego, kto jej nie uznaje. H. Sienkiewicz Wielka to odwaga być zawsze i wszędzie sobą. M. Paruszewska Niema tak głupiego człowieka, co by nie znalazł głupszego jeszcze od siebie wielbiciela. W. Wolski Ludzie, którzy nie umieją przepraszać, godni są nienawiści. * * * Wiele osób mniema, ze gdy przyznają się do wady, niema już potrzeby jej się pozbyć. * * * Ludzie są zazwyczaj lepsi niż ich opinia, a gorsi niż ich nekrologi. * * * Człowiek, który nic nie zdziałał w praktyce, uważa siebie najczęściej za wielkiego teoretyka. * * * Są ludzie, którzy się starzeją wprawdzie, ale nie dojrzewają nigdy. * * * Człowiek aż nadto grzeczny jest czasem nieznośny, bo się trzeba silić, żeby mu jako dorównać. I. Krasicki Olbrzymia byłaby spekulacja, gdyby ludzi kupować za ich rzeczywista wartość, a sprzedawać za wartość te, jaka oni sobie przypisują. W. Syrokomla Potężna wiedza milion krotniejsza. - Bogdan_New_Jersey - 2011-01-27 a to moja fraszka nn jest jak bumerang wyrzucony zawsze wraca Bogdan_New_Jersey Tak dla żaru proszę was szanowni krytycy o opinie mojej fraszki ale zastrzegam że negatywnych opinii nie przyjmuje tylko pozytywne. Ponieważ jest to moja pierwsza fraszka w życiu. Ale bez obawy poetą nie zostanę. ![]() pozdrawiam cie nn |