![]() |
|
Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja samochodowa (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy (/showthread.php?tid=4538) |
Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 Witam serdecznie. Mój problem z klimą polega na tym że działa tylko na zimnym silniku i to tylko jak mam wlaczony zaplon, wlaczam silnik i przestaje działać;/;/ a jak juz wylacze silnik i znowu wlacze zaplon to juz nie działa...musze odczekac pare godzin i dopiero na zaplonie działa...;/ co to moze byc?? Bym zapomniał samochod to vectra b 97 rok-klimatronic Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - mg - 2011-01-30 To NYSA? Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - barbie - 2011-01-30 czy jesteś z Afryki ? . Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 no nie bardzo was rozumiem.... Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - mg - 2011-01-30 Czy w momencie przekręcania kluczykiem jesteś pewny że znajdujesz się w samochodzie? Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 nie krece kluczykiem i siedze na dachu ;/;/ jestescie w stanie mi pomoc czy mam sie zgłosić gdzies indziej?? Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - mg - 2011-01-30 No to już wiemy że to renault lub toyota. Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 człowieku napisalem na samej gorze ze to vectra b 97 rok 1.8 klimatronic... Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - mg - 2011-01-30 Opisz po czym poznajesz że klima działa? Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 wlaczam zaplon i czuje podmuch powietrza, moge ja przelaczac, zmieniac natezenie itp itd Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - mg - 2011-01-30 Czy po uruchomieniu silnika panel wentylacji działa prawidłowo?, czy wyświetla stopień nastawy wentylatora? Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 kiedy wlaczam silnik klima automatycznie sie wylacza, tak jak pisalem na samej gorze... Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - mg - 2011-01-30 Czy widzisz różnicę między klimą a panelem wentylacji i komfortu termicznego? Pytałem o to co się dzieje z panelem? Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - zdunek - 2011-01-30 to jest teraz dla mnie magia, moglbys troszke jasniej? Kolego ze znasz sie na tym nie oznacza ze wszyscy musza
Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - Shitashii - 2011-01-30 HEHEHEHE. Niezłe jaja. Powiedzcie zdunkowi żeby odezwał się na wiosnę :-) Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - awax - 2011-01-31 zdunek napisał(a):to jest teraz dla mnie magia, moglbys troszke jasniej? Dokładnie tak,nie wszyscy muszą się znać na wszystkim Klima dziwnie sie zachowuje....pomocy - MYSZA - 2011-01-31 zdunek napisał(a):Witam serdecznie. Mój problem z klimą polega na tym że działa tylko na zimnym silniku i to tylko jak mam wlaczony zaplon, wlaczam silnik i przestaje działać;/;/ a jak juz wylacze silnik i znowu wlacze zaplon to juz nie działa...musze odczekac pare godzin i dopiero na zaplonie działa...;/ co to moze byc??Witam.Czy nie zauważyłeś że ty jako posiadacz samochodu nie wiesz kiedy klimatyzacja chodzi czy nie ?W wypowiedziach moich poprzedników masz napisane same drwiny(trochę mi wstyd za Was).Panowie trochę normalnego zachowania.Jeżeli człowiek posiada pierwszy raz auto z klimą skąd może wiedzieć jak to działa.Nie mieliscie przypadków z takimi klientami? Zdunek-klimatyzacja chodzi tylko przy włączonym silniku i włączonej klimatyzacji(nie waże czy manualna czy klimatronic).Jedynie co mogę Ci poradzić to jedź do serwisu autokimatyzacji aby zrobili Ci serwis układu tak jak jedziesz na wymianę oleju w silniku.Oni już beda wiedzieć co zrobić.Mozesz ich również pytac o wszystko związane z klimką.Pozdrawiam.Ewa |