Forum Klimatyzacja
Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja samochodowa (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen (/showthread.php?tid=4672)

Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - Randolf - 2011-03-05

Najsilniejszy obecnie na rynku ozonator klasy prfesjonalnej
w cenie .................. zl.Dezynfekcja pomieszczen do 100m2 to
czas 60-90 min.Samochodu w zaleznosci od wielkosci 10-15 minut
Odgrzybianie piwnic 60-90 min.Jedyny model ktory mozemy wykorzystac
w domu do ozonowania kapieli,wody do picia.Kilka innych bezcennych zastosowan
Unikalny w swojej klasie.
Zapraszam na strone
......................

Regulamin Forum klimatyzacja.pl:
"Rozprowadzanie wszelkiego rodzaju warez'ów, reklam forów, stron internetowych za pomocą tego forum jest zabronione (sygnatury, tematy do oceny z forami o takiej tematyce, posty) i grozi zablokowaniem dostępu do forum."

oraz:
"użytkownicy będący klientami Portalu i posiadający prezentację rozszerzoną lub zgodę Administratora mogą w swoim Awatarze pojawiającym się w postach reklamować w postaci logo bez danych teleadresowych ( adresy, telefony, e-maile, adresy www) swoją firmę lub urządzenia reprezentowanej marki. Wszelkie posty łamiące tę zasadę będą usuwane bez ostrzeżenia oraz bez podawania przyczyny."

kolego RANDOLF
proszę o przestrzeganie regulaminu - jesteś początkujący, więc zapoznaj się z nim.
dla ułatwienia dodam, że obowiązuje on wszystkich.
na reklamę są przewidziane inne miejsca
pozdrawiam
Wojtek

Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - Kikson - 2011-03-06

Jaka jest wydajność tego cuda??

Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - awax - 2011-03-06

Fajnie wygląda,sam go zrobiłeś????

Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - Kikson - 2011-03-06

Kolejny naciągacz, który myśli, że w dziale klimatyzacji samochodowej znajdzie naiwnych klientów. Niektóre oferty, które docierają do mnie przerażają mnie czasem. Właśnie dziś dostałem ofertę na zakup książki "Chłodnictwo i klimatyzacja" Wydanie II Gutkowskiego. Posiadam tę książke w wydaniu I - bardzo fajna pozycja. Ale co najlepsze cena promocyjna to jedyne 187 PLN BRUTTO. HAHAHAHAHAHA. W księgarni kosztuje ona 49 PLN. I o co tu chodzi?????????

Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - awax - 2011-03-06

Szczególnie dane techniczne są profesjonalne.
Czekamy na reklamę profesjonalnego odkażania klimatyzacji metodą hipnozy.Za jedyne 199 zł. oczywiście.

Ozonator najsilniejszy model do odkazania samochodu-pomieszczen - irroda - 2011-03-08

czepiacie się chłopaki, Randolf napisał, że najsilniejszy to tak jest, ja mu wieżę, a odnośnie wydajności to jest zapewne najwydajniejszy, jaki rabat otrzymam przy zakupie 10 takich bubli ?