Forum Klimatyzacja
Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO (/showthread.php?tid=4767)

Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - Shitashii - 2011-04-28

Panowie, poszukuję karty gwarancyjnej do klimatyzatora BEKO. Jakoś nie mogę znaleźć w necie. Może ktoś ma w pdf-ie albo jakiś skan podeśle...

Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - tommatiz - 2011-04-29

Napisz maila do głównego Beko na Polskę oni powinni mieć Smile

Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - HVAC - 2011-04-29

czytając coś takiego zastanawiam się kto bardzie grzeszy inteligencją piszący posta czy odpowiadający, biorąc jeszcze pod uwagę informacje pod avatarem...

Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - Shitashii - 2011-04-29

HVAC napisał(a):czytając coś takiego zastanawiam się kto bardzie grzeszy inteligencją piszący posta czy ...
Może ja... ? :-) Bo nie do końca wiem o co Ci chodzi. Tłumacząc się jednak powiem, że o godz. 23 ciężko skontaktować się z kimś z Beko....

Cool

Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - llort - 2011-04-29

Jak ja wiem o co chodzi Shitashii .To ty nie wiesz.Inteligencja a długość gwarancji to pewna zależność?Będąc producentem kasy niedoświadczonej firmie dam rok gwarancji.Doświadczeni piloci w innej firmie posiadają 3-lata np.Okres gwarancji jest uzależniony okresem doświadczenia i współpracy pomiędzy firmą montującą a dystrybutorem danego sprzętu.A chłodnictwo to nie żużel w kontekście prędkości a nie zabrudzenia.Chyba że pracujesz na akord to zabrudzenie to rzecz oczywista.Jak czegoś nie wiem przeglądam DTR a nie jaj ty kiedyś instrukcję obsługi.Prostacy korzystają z myśli innych ludzi.Fachowiec nigdy nie skorzystał by odpowiadając fachowcowi z motto-. Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję. Instrukcja to rzecz dla użytkowników.A ty przestań papugować moje wypowiedzi :|

Jak zwykle coś bredzisz... Napiszałeś Prostacy korzystają z myśli innych ludzi. Czyli co? Sam wynalazłeś koło, silnik diesla itd...? Bo to też myśl, tyle że techniczna... A dlaczego mam nie korzystać z doświadczeń innych osób jeśli mają rację? Nawet tych, których zasadniczo nie lubię? I tłumaczę Ci po raz n-ty, że istnieje coś takiego jak instrukcja serwisowa.

A tak wogóle to chciałem przeczytać instrukcję BEKO, a wy dopisujecie do tego wielką ideologię czy spiskową teorię dziejów.
Już po temacie. Dziękuję za komentarze/

Karta gwarancyjna do klimatyzatora BEKO - llort - 2011-04-29

1- instrukcja
2-instrukcja serwisowa.
Różnica polega na samej różnicy,a twoje motto dotyczyło nie instrukcji serwisowej tylko instrukcji.Zanim zaczniesz ze mną polemizować pomyśl o samo destrukcji.

Skąd wiesz jaką instrukcję miałem na myśli? Jak mówisz "samolot" to zawsze jest to Tupolew?