Forum Klimatyzacja
Testo 560 - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Chłodnictwo (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Testo 560 (/showthread.php?tid=4907)

Testo 560 - CoolMatic - 2011-04-29

WItam kolegów po fachu.
Czy miał ktoś może do czynienia z TESTO 560 ?
Stałem się posiadaczem tego wspaniałego sprzęt, ale niestety nie mogę znaleźc żadnego opisu co do funkcji :/
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam

Testo 560 - barbie - 2011-04-29

zwróć się o pomoc do R12--on jest ekspertem ds. manometrów elektronicznych .

Testo 560 - mg - 2011-04-29

Słyszałem że jest z nimi problem bo nie można nigdzie znaleźć opisu funkcji.

Testo 560 - llort - 2011-04-29

Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|

Testo 560 - Sylwester20 - 2011-04-30

llort napisał(a):Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat. Bo inaczej, to tylko taczka zostaje.

Testo 560 - Fujitsu Szczecin - 2011-05-02

CoolMatic napisał(a):WItam kolegów po fachu.
Stałem się posiadaczem tego wspaniałego sprzęt, ale niestety nie mogę znaleźc żadnego opisu co do funkcji :/
Pozdrawiam
Witam

A z jakimi funkcjami masz problem?

Pozdrawiam

Testo 560 - CoolMatic - 2011-06-26

stefanbud napisał(a):
CoolMatic napisał(a):WItam kolegów po fachu.
Pozdrawiam
Witam

A z jakimi funkcjami masz problem?

Pozdrawiam
Witam.
Ogólnie ze wszystkimi :/ bo jest ich troche. Dokładnie to odczyt funkcji pomiaru pracy urządzenia.
Jutro zrobie pare zdjęć...
Pozdrawiam

Pare przykladowych zdjec.

Testo 560 - llort - 2011-06-27

Sylwester20 napisał(a):
llort napisał(a):Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat. Bo inaczej, to tylko taczka zostaje.
No właśnie Sylwester20 Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat.Posiadanie klasy C bez umiejętności o niczym nie świadczy.Po co komu luneta skoro ślepy? Wink Smile