![]() |
|
Klimatyzator Lg mutli nabicie . - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Klimatyzator Lg mutli nabicie . (/showthread.php?tid=4948) |
Klimatyzator Lg mutli nabicie . - mati11 - 2011-05-09 Poszukuję osoby z okolic jastrzębie zdrój , cieszyn ew wodzisław żory do nabicia klimatyzacji LG multi MPS 2 jednostki wew .Całość o mocy 21k BTU .Interesuje mnie odzysk starego czynnika , sprawdzenie szczelności , zrobienie próżni i ponowne nabicie (dobicie ).Uprzedzam pytania z kąd brak czynnika .A mianowicie człowiek uczy się na swoich błędach , mielismy remąt i chcieliśmy poprostu przenieść jednostkę zwe w inne miejsce.Zakrenciłem zawory ale bez przepompowanie czynnika do j zwe i cześć gazu uciekła w świat.Jako że już mieliśmy przy niej jednego fachurę z działu chłodnictwa wolę poszukać kogoś konkretnego na forum .(fachura chciał zrobić próżnię kompresorkiem z lodówki a nie pompą prózniową więc na wstępie podziękowałem ) Klimatyzator Lg mutli nabicie . - byniom - 2011-05-10 Kolego w gogglach jest pełno firm które sie tym zajmują, chyba że ty chcesz taniego jak ten z pompa ze sprężarki a żeby zrobił bardzo solidnie jak ten co zatrudnia 20 osób. Tak to raczej się nie da i musisz się zdecydować sam , na twoim miejscu bym przeznaczył więcej funduszy i wezwał serwis typowy a nie gościa z kompresorem od lodówki. Pozdrawiam. Klimatyzator Lg mutli nabicie . - Bogdan_New_Jersey - 2011-05-10 a Bielsko-Biała to gdzie, tam masz pare dobrych firm Klimatyzator Lg mutli nabicie . - mati11 - 2011-05-10 Właśnie gość był z serwisu ,a bynalmniej ogłasza się naprawa lodówke , klimatyzacji urządzeń chłodniczych . Więc myślałem że jest konkretny . Klimatyzator Lg mutli nabicie . - llort - 2011-05-10 W układzie miałeś kompot.Uciekły truskawki i sok.Pozostała woda i mniejsza kaloryczność.Na 90 procent masz mieszaninę czynnika a takich numerów się nie robi
Klimatyzator Lg mutli nabicie . - klimart1 - 2011-05-11 mati11 napisał(a):Poszukuję osoby z okolic jastrzębie zdrój , cieszyn ew wodzisław żory do nabicia klimatyzacji LG multi MPS 2 jednostki wew .Całość o mocy 21k BTU .Interesuje mnie odzysk starego czynnika , sprawdzenie szczelności , zrobienie próżni i ponowne nabicie (dobicie ).Uprzedzam pytania z kąd brak czynnika .A mianowicie człowiek uczy się na swoich błędach , mielismy remąt i chcieliśmy poprostu przenieść jednostkę zwe w inne miejsce.Zakrenciłem zawory ale bez przepompowanie czynnika do j zwe i cześć gazu uciekła w świat.Jako że już mieliśmy przy niej jednego fachurę z działu chłodnictwa wolę poszukać kogoś konkretnego na forum .(fachura chciał zrobić próżnię kompresorkiem z lodówki a nie pompą prózniową więc na wstępie podziękowałem ) Witam . Napisz jaki tam czynnik śmigał jak nie znalazłeś firmy moge podjechać i Ci to porobić .Pozdrawiam. ps. Jak zainteresowany to pisz na PW. |