![]() |
|
montaz klimatyzacji - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: montaz klimatyzacji (/showthread.php?tid=5209) |
montaz klimatyzacji - AKulma - 2011-06-20 Dzien dobry.Czy zakladacie panstwo klimatyzacje do domow jednorodzinnych ? Chcialbym zalozyc klimatyzator w domku jednorodzinnym , a dokladnie w salonie. Metraz to okolo 70m2 jednostka zewnetrzna miala by sie znajdowac po drugiej stronie sciany,ale z brzegu domu mysle , ze w odleglosci 7,8 metrow od wewnetrznej .Prosze o kontakt mailowy lub ewentualnie oferte, cene montazu.Mieszkam na Osiedlu Villa Moderna (Warszawa) .Dziekuje. montaz klimatyzacji - klimart1 - 2011-06-21 AKulma napisał(a):Dzien dobry.Czy zakladacie panstwo klimatyzacje do domow Z tych danych to całość zamknie sie w kwocie 10000 netto pozdrawiam ps . z Dojazdem
montaz klimatyzacji - Ghost70 - 2011-06-23 klimart1 napisał(a):Z tych danych to całość zamknie sie w kwocie 10000 netto pozdrawiam ... ps . z Dojazdem A ja zrobię za 9500 netto ... z dojazdem, przewiertami, sprzątaniem, szkoleniem użytkownika i dorzucę nawilżacz do sypialni ... i co ty na to
montaz klimatyzacji - bxz - 2011-06-23 Ja za 9000 netto zamontuje ![]() Wymagania: - Nie muszę zdejmować butów w pomieszczeniach, bo się krępuje że śmierdzą mi stopy - Z rana ktoś przyniesie kawę, bo ja jestem kierowcą i zamulam się poranną jazdą, a po wieczornej libacji ciężko wchodzę na obroty - Możemy robić i palić, wiesz jak ktoś ma fach w ręku bez kiepa w gębie nie wyrabia - po 11 wyskoczymy na browca, a Ty nie zauważysz w jakim stanie wróciliśmy - Na miejscu się dowiesz, że koryta maskujące nie są w cenie montażu - Ok chcesz dopłacić, jadę do castoramy - przydałaby się zaliczka - Koryta przywiezione, porysowane? tylko takie były, jak Ci nie pasi to montuje bez chyba, że kupisz lepsze - Co za maruda, chłopaki idziemy na piwo.... - Jednostka wewnętrzna wisi krzywo, bo musi być spadek!!! - Przewiert... ale patrzysz tak na mnie jakbyś miał nadzieję że poodkurzam?! zapomnij xD - Zwijamy się na zewnątrz.... kurde pada... nikt nie zakleił miedzi??? to nic zrobimy dłuższą próżnie... - 20 cm styropianu... wycinamy stopy muszą przylegać do ściany do góry nie poleci, ale my sztuki nie odstawiamy ![]() - Kurde 16 dobra chłopaki czas się zwijać - Nie ma czasu na próżnie, ktoś wziął pompę w ogóle? To nic przedmuchamy ![]() - Podany prąd... niech ktoś idzie i zobaczy czy chłodzi... idzie ten w najbardziej uwalonych butach, a co ![]() - Wyciąga rękę... chłodzi xD Tanio, dużo i nie dla idiotów Pozdrawiam montaz klimatyzacji - REKTA - 2011-07-01 Witam, Jeśli nikt z powyższych kolegów Pana nie zainteresował to poproszę o rzut mieszkania ewentualnie powierzchnię salonu z podaniem wysokości abym mógł zrobić wycenę. Pozdrawiam
montaz klimatyzacji - BarTerm - 2011-07-04 Witam. Proszę o kontakt do Pana na naszego meila sprawnaklima@gmail.com. Wspólnie znajdziemy satysfakcjonującą ofertę. montaz klimatyzacji - Shitashii - 2011-07-04 Żeby zarobić to się chętnie rejestrują, ale żeby trochę się poudzielać na forum to nie ma odważnego.... montaz klimatyzacji - bartekw - 2011-07-04 shitashii nie przesadzaj popatrz tylko ilu chetnych sie zglosilo
montaz klimatyzacji - irroda - 2011-07-04 cwaniaki badają rynek, a młokosy pędzą z ofertami i się biją kto taniej zrobi !!! montaz klimatyzacji - bartekw - 2011-07-04 no dobra ja zrobie za 100 brutto z materialem ale dojazd z krk do wawki jakies 350 km to wyjdzie razem 9000 netto
montaz klimatyzacji - Ghost70 - 2011-07-04 Dzisiaj jechałem z Wawki do Katowic - 7,5 godziny (280 km) dzięki naszym autostradom montaż splita wyszedłby dwie dniówki zamiast 4 godzin |