![]() |
|
[Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Chłodnictwo w transporcie (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 (/showthread.php?tid=5385) |
[Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - madrex - 2011-07-28 Mam takie pytanie czy ktos sie orjetu je jaki powinien byc pasek klinowy na pompie w Thermo kingu TS 500 poniewaz zakupiłem sam. i nie było i chce zeby byl taki jak powinien [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - radekklimat - 2011-07-28 Taki jak powinien byc dostaniesz w ASO Thermo King i nie bedzie raczej drogi. [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - madrex - 2011-07-29 radekklimat napisał(a):Taki jak powinien byc dostaniesz w ASO Thermo King i nie bedzie raczej drogi.Kolego potrzebuje rozmiar paska bo nie chce kupowac ASO [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - madrex - 2011-07-29 madrex napisał(a):bo cena nowego w ASO to 120 netto :lol: a w sklepie motoryzacyjnym taki sam ale nie thermo kinga 25zł wiec po co przepłacac?!radekklimat napisał(a):Taki jak powinien byc dostaniesz w ASO Thermo King i nie bedzie raczej drogi.Kolego potrzebuje rozmiar paska bo nie chce kupowac ASO [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - Robert81r - 2011-07-29 OK, tylko niektore paski oryginalne moga miec troche inny przekroj / rozmiar niz te ze sklepu motoryzacyjnego. [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - radekklimat - 2011-07-29 No właśnie, a pozatym możesz zmierzyć obwód na zewnątrz kół pasowych, trochę inwencji własnej trzeba wykazać [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - wenon - 2011-07-29 tylko pytanie ile wytrzyma pasek ori z ASO a ile tani ze sklepu.? z doświadczenia wiem że tanie ze sklepu wymienia się częściej niż ori. podróbki często się rwią albo wyciągaja, spadają, piszczą. nie radze oszczędzać. [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - llort - 2011-07-29 madrex napisał(a):Skoro znasz cenę to zapewne znasz rodzaj paskamadrex napisał(a):bo cena nowego w ASO to 120 netto :lol: a w sklepie motoryzacyjnym taki sam ale nie thermo kinga 25zł wiec po co przepłacac?!radekklimat napisał(a):Taki jak powinien byc dostaniesz w ASO Thermo King i nie bedzie raczej drogi.Kolego potrzebuje rozmiar paska bo nie chce kupowac ASO
[Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - wenon - 2011-07-29 jako pracownik ASO zawsze kliient dostaje ori z nadrukiem na pasku. w weekendzie jestem w stanie podać dokładniejsze dane paska jeśli parts katalog TK podaje jego wymiary. [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - madrex - 2011-07-30 Juz znalazłem rozmiar.A co do zamiennika to powiem ze mylicie sie ze zamiennik jest gorszy poniewaz kupiłem kiedys do innych agregatów paski jeden oryginalny a drugi podrubka i dłuzej wytrzymal podrubka!!!koledzy wszystko zalezy od tego jakiej jest firmy!!! [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - madrex - 2011-08-06 Czy jezeli jest pasek luzny moze grzac sie silnik?i wywalac płyn [Thermo King]Pasek klinowy Thermo king TS 500 - radekklimat - 2011-08-06 Pasek ma byc luzny ale oczywiscie nie za bardzo a to dlatego ze łozysko pompy dłuzej pozyje i jej uszczelniacz. |