![]() |
|
klima spełniająca wymagania - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: klima spełniająca wymagania (/showthread.php?tid=5413) |
klima spełniająca wymagania - FRIGUS - 2011-08-02 Jaki producent spełnia poniższe wymagania? Jednostka 2,5 kW Inverter Zakres regulacji wydajności chłodniczej: 0,9÷3,1 kW Zakres mocy pobieranej dla trybu chłodzenia: 0,155÷1,29 kW Wydajność grzewcza klimatyzatora: 3,4 kW Moc pobierana dla trybu grzania: 0,88 kW Zakres regulacji wydajności grzewczej: 0,9÷4,4 kW Zakres mocy pobieranej dla trybu chłodzenia: 0,155÷1,25 kW Poziom ciśnienia akustycznego w odległości 1 metra (dla trybu chłodzenia): jednostka wewnętrzna: 20÷38 dB(A) jednostka zewnętrzna: 46 dB(A) Poziom ciśnienia akustycznego w odległości 1 metra (dla trybu grzania): jednostka wewnętrzna: 23÷39 dB(A) jednostka zewnętrzna: do 48 dB(A) Współczynnik EER (tryb chłodzenia): od 3,57 Współczynnik COP (tryb grzania): od 3,86 Maksymalna długość przewodów chłodniczych: 12 m Maksymalne przewyższenie: 10 m Temperatura min/max dla trybu chłodzenia: -10/43 °C Temperatura min/max dla trybu grzania: -15/21 °C Czynnik chłodniczy:R410A Wyposażenie klimatyzatora: ? sprężarka sterowana systemem INVERTER, ? elektroniczny zawór rozprężny, ? automatyczny restart po zaniku napięcia, ? automatyczna zmiana trybu pracy, ? zmywalny filtr węglowy, ? zmywalny filtr elektrostatyczny, ? wentylator nawiewnika pokryty powłoką antybakteryjną, ? przewodowy sterownik naścienny z timerem, ? sygnalizacja awarii za pomocą LED. klima spełniająca wymagania - kubabaku - 2011-08-02 to jakiś quiz?? chyba już wybrałeś (?) klima spełniająca wymagania - FRIGUS - 2011-08-02 nie quiz tylko zapytanie od klienta i nie wiem co z nim zrobić... Musze dobrać odpowiednie urządzenia spełniające w/w wymagania. Z tego co udało mi się ustalić do tej pory, problem jest z filtrem elektrostatycznym, nie wiem jaki producent wrzuca takie filtry do swoich jednostek. klima spełniająca wymagania - HVAC - 2011-08-02 Hitachi RAS-25FH6 klima spełniająca wymagania - FRIGUS - 2011-08-02 Cytat:Hitachi RAS-25FH62,5 kW potrzebuje, jeśli ma identyczne parametry to proszę o kontakt na prv klima spełniająca wymagania - bartekw - 2011-08-02 chyba reklama i to mojego sprzetu heheh
klima spełniająca wymagania - miezala5 - 2011-08-02 Takie rzeczy to tylko w Erze!
klima spełniająca wymagania - radekklimat - 2011-08-02 Daikin napewno ale filtr weglowy zmywalny to juz fantazja, lepiej montowac nowe i tyle klima spełniająca wymagania - llort - 2011-08-02 FRIGUS napisał(a):nie quiz tylko zapytanie od klienta i nie wiem co z nim zrobić...Klient mądrzejszy od zleceniobiorcy?
klima spełniająca wymagania - wit - 2011-08-02 llort napisał(a):Klient mądrzejszy od zleceniobiorcy? ... pewnie jakiś przetarg.... szyty konkretnie pod jakiegoś wykonawcę -firmę montażową i pod konkretną jednostkę "jedynie poprawnego producenta"... jak z tym przetargiem na samochód.... "może być dowolnej marki -byle miał znaczek BMW na masce" klima spełniająca wymagania - llort - 2011-08-02 Lubię surówki wrzucając granat do BMW.Zazwyczaj wychodzą surówki z czerwonego buraka
klima spełniająca wymagania - miezala5 - 2011-08-04 Znalazlem ten przetarg:56 jednostek i wloasnie taka dokladna specyfikacja jak na gorze! Blisko mnie ale chyba juz ustawiony dostawca to nie ma sie co spinac! ![]() Sprytnie sie teraz ustawia przetargi! ![]() Pozdrawiam! Robert klima spełniająca wymagania - Bobek - 2011-08-04 Blisko Ciebie, to znaczy gdzie? Jak na południu to prześlij namiar na E-mail
klima spełniająca wymagania - Bobek - 2011-08-04 Dzięki za info
|