Forum Klimatyzacja
Pytanie do administracji - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Pytanie do administracji (/showthread.php?tid=5538)

Pytanie do administracji - llort - 2011-09-01

Sad Czy forumowicz stefanbud jest chroniony programem ochrony świadków.I jeszcze jedno czy ten program ochrony zezwala na poniżanie innych forumowiczów bez żadnej konsekwencji?Czy regulamin forum ma coś wspólnego z regulaminem ogólnie pojętym pojęciem dostępnym nawet na przeglądarce internetowej?Czy status klubowicza jest równoznaczny z ogólnie pojętym immunitetem?Proszę administrację o odpowiedż dlaczego sięga się do poziomu rasizmu.

Pytanie do administracji - crocens - 2011-09-01

źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz... jesteście opryskliwi do wszystkich, stefan tylko do ciebie llort, zastanów się dlaczego?

Podpowiem Ci: Jak Kuba Bogu tak bóg Kubie...

Pytanie do administracji - Shitashii - 2011-09-01

Zaczął i skończył. A wy (my?) ciągniecie.

ok, w jednym temacie zaczął, a llort? a Ty? w ilu tematach zaczęliście koledzy? Smile

Szkoda że ustawodawca owego regulaminu nie potrafi go egzekwować obligatoryjnie co do wszystkich forumowiczów.Raczej pseudo-regulaminu.Jest tak=Osoby działające na niekorzyść forum zostaną zablokowane
A powinno być tak=Osoby działające na niekorzyść forum i sztuki chłodnictwa zostaną zablokowane w szczególności hydraulicy typu klimowieszacz lub jak ktoś ładnie nazwał klimatolog.

crocens dotrzymaj treści wątku.Zastanów się po co kolejny wymiennik płytowy za skraplaczem.Będąc obiektywnym stwierdzisz że zacząłSB.Idąc dalej będąc obiektywnym stwierdzisz że regulamin forum nie działa.Sprytnie usunięto posty.Profesjionalizm komunistycznej cenzury?

Nie wiem llort, nie ja usuwam... gdybym ja usuwał to nie będzie ani Twoich ani Stefana...

Pytanie do administracji - Administrator - 2011-09-01

zapomniał wół, jak cielęciem był?

Patus pochwal się wszystkim, ile dostałeś od nas maili z prośbami, abyś się uspokoił i ile razy do ciebie dzwoniliśmy. A może pochwalisz się, jakie posty napisałeś i co w nich było?
posty na szczęście natychmiast usunęliśmy, a ostrzeżenia dostałeś dopiero po kilku takich wyskokach.
Do innych stosujemy tą samą procedurę. zazwyczaj pomaga. Posty stefana zostały zmoderowane, albo usunięte , a z nim samym rozmawialiśmy.
Myślisz, że jesteś lepszy od wszystkich i wymagasz specjalnego traktowania?
a dlaczego?

Admin

ależ Patus właśnie to robimy!
a ty jesteś na to dowodem
cieszę się, że masz powody, aby być usatysfakcjonowanym
pozdrawiam
Admin Smile

Czy administracja mogła by odpowiedzieć na moje pytanie zamiast łamać regulamin nie odpowiadając w temacie.

llort napisał(a):Czy administracja mogła by odpowiedzieć na moje pytanie zamiast łamać regulamin nie odpowiadając w temacie.
Z tego co rozumiem forumowicze podzieleni są przez administrację na kategorie.Jednych regulamin dotyczy .Drudzy z immunitetem.Jak ta polska ma być demokratycznym krajem?

llort skoro nie potrafisz w postach znaleźć odpowiedzi to ci odpowiem:
1. forumowicz stefanbud nie jest chroniony programem ochrony świadków
2. nie ma na forum czegoś takiego jak program ochrony świadków
3. za poniżanie innych forumowiczów są konsekwencje
4. regulamin tego forum jest oparty na ogólnie przyjętych zasadach obowiązujących w internecie zmodyfikowanych o konieczne punkty.
5.każdy klubowicz ma równe prawa i obowiązki i nie obejmuje go żaden immunitet.
6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.

ponieważ zaraz zadasz tysiąc pytań uzupełniających, to uprzedzając to polecam czytanie regulaminu aż do skutku i zrozumienia. ze względu na Twój często okazywany brak zrozumienia i szacunku dla użytkowników forum na pytania dotyczące zmian w regulaminie odpowiadać Ci będę tylko na posty kierowane na prv.

pozdrawiam
Admin

6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.Mam prawo a nie obowiązek.
3. za poniżanie innych forumowiczów są konsekwencje.Dlaczego forumowicz stefanbud nie poniósł konsekwencji?

wojtek napisał(a):zapomniał wół, jak cielęciem był?

Patus pochwal się wszystkim, ile dostałeś od nas maili z prośbami, abyś się uspokoił i ile razy do ciebie dzwoniliśmy. A może pochwalisz się, jakie posty napisałeś i co w nich było?
posty na szczęście natychmiast usunęliśmy, a ostrzeżenia dostałeś dopiero po kilku takich wyskokach.
Do innych stosujemy tą samą procedurę. zazwyczaj pomaga. Posty stefana zostały zmoderowane, albo usunięte , a z nim samym rozmawialiśmy.
Myślisz, że jesteś lepszy od wszystkich i wymagasz specjalnego traktowania?
a dlaczego?

Admin
na szczęście żyjemy w wolnym kraju.
możecie założyć swoje fora i administrować nimi po swojemu.

co do znikających postów to ponownie informuję, iż po prostu zaczęliśmy dokładniej wdrażać w życie regulamin - posty nie na temat, bez sensu oraz obrażające innych są usuwane. kiedyś je moderowaliśmy, lecz również na skutek Twoich uwag to zmieniliśmy.

nie rozumiem Twojego oburzenia, przecież sam prosiłeś o lepszą moderację i zarzucałeś administracji, że nic nie robi.
więc robi.

pozdrawiam
Admin
Raczej nie na temat.Może warto zacząć porządki od własnegoM

Pytanie do administracji - Fujitsu Szczecin - 2011-09-01

llort napisał(a):6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.Mam prawo a nie obowiązek.
3. za poniżanie innych forumowiczów są konsekwencje.Dlaczego forumowicz stefanbud nie poniósł konsekwencji?
Ponieważ więcej wniosłem od ciebie na to forum a ty oprócz tego że nic nie wnosisz to dużo niszczysz.

llort, nawet w demokracji sa równi i równiejsi... niestety ty jesteś tylko równy i kiedyś się o tym przekonasz Smile

stefanbud napisał(a):
llort napisał(a):6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.Mam prawo a nie obowiązek.
Ponieważ więcej wniosłem od ciebie na to forum a ty oprócz tego że nic nie wnosisz to dużo niszczysz.
Ja wniosłem kilogram złota a ty tonę żeliwa z demontażu kanalizacyjnych systemów typu split Smile

llort napisał(a):
stefanbud napisał(a):
Ja wniosłem kilogram złota a ty tonę żeliwa z demontażu kanalizacyjnych systemów typu split Smile

6. masz obowiązek obywatelski
3. stefanbud poniósł konsekwencje
Admin

ty i llort na początku też nie mieliście. jesteście lepsi od innych?
Admin

Dociekania dzisiejszego wieczora są bardzo proste,czy stefanbud jest poza prawem a regulamin forum to fikcja?

patusx1 napisał(a):Klubowicze maja lepiej Big Grin a regulamin jest ale czy ktos go przestrzega?
Nieprzestrzeganie jest dla obywateli.Egzekucja prawa jest rzeczą świętą i obligatoryjną nawet do tworzącego prawo i regulamin.

Pytanie do administracji - bxz - 2011-09-01

co daje ta funkcja "dodaj jako spam"?

Ta funkcja jest gwożdziem do trumny tego forum.

Pytanie do administracji - bxz - 2011-09-01

ale co sie dzieje z wiadomosciami tak zgloszonymi? znikaja? kto ocenia i jak oceni to znikaja jak spam, wracaja jak nie spam... wiele jest pytan by to ocenic