![]() |
|
O pisaniu i nie pisaniu na forum - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: O pisaniu i nie pisaniu na forum (/showthread.php?tid=6021) |
O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-04-19 Mam takie pytanie trochę nie na temat, czemu na tym forum można pisać post pod własnym postem? Uważam że to nieładnie i zaśmieca forum. O pisaniu i nie pisaniu na forum - awax - 2012-04-19 Ja natomiast mam inne pytanie,dlaczego około 100 niezarejestrowanych i ponad 11 zarejestrowanych czyta posty nie pisząc prawie nic?Uważam,że to jest jeszcze bardziej nieładne. Może właśnie dlatego kolejne posty są tych samych autorów. Czy pozostali naprawdę nie mają nic do powiedzenia?nawet w hyde park O pisaniu i nie pisaniu na forum - mentor12 - 2012-04-19 Ja też mam pytanie p.obelix? Dlaczego innym zarzucasz zaśmiecanie skoro sam to robisz nie korzystając z odpowiedniego działu zadając to pytanie w nieodpowiednim dziale?
O pisaniu i nie pisaniu na forum - mentor12 - 2012-04-19 awax napisał(a):Ja natomiast mam inne pytanie,dlaczego około 100 niezarejestrowanych i ponad 11 zarejestrowanych czyta posty nie pisząc prawie nic?Uważam,że to jest jeszcze bardziej nieładne.Jak mi się coś przypomni z kursu to czasami wątek jest za wątkiem.Chyba to nie zbrodnia? O pisaniu i nie pisaniu na forum - elektromechanik - 2012-04-20 p.obelix początkujący Skąd: Białystok Zarejestrowany: 1970-01-01 Posty: 76 No no zarejestrowałeś się Już w 1970r. a napisałeś dopiero 76 postów
O pisaniu i nie pisaniu na forum - Shitashii - 2012-04-20 Bo w komunie to była większa cenzura (choć pewnie jeden z kolegów zupełnie się z tym nie zgodzi : ) O pisaniu i nie pisaniu na forum - elektromechanik - 2012-04-20 Shitashii napisał(a):Bo w komunie to była większa cenzura (choć pewnie jeden z kolegów zupełnie się z tym nie zgodzi : ) Chyba nawet wiem kto
O pisaniu i nie pisaniu na forum - awax - 2012-04-20 Fakt w komunie była większa cenzura,tym bardziej dziwi autocenzura osób,które nic nie piszą na tym forum. O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-04-20 Bo piszę wtedy kiedy mam tylko na to ochotę. O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-04-20 A nie po to żeby nabić sobie ilość postów na koncie. (ups post pisany pod postem nie nabija punktów )
O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-04-20 Zresztą nie lubię kłótni i przepychanek jakie występują na tym forum. O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-04-20 Jeszcze jedno podczas transformacji forum ucieło mi ilość postów oraz rok rejestracji. Ale mi to nie przeszkadza. O pisaniu i nie pisaniu na forum - mentor12 - 2012-04-20 p.obelix jesteś za porządkiem forum a zachowujesz się jak politycy. : A napiszesz kiedyś coś konkretnego fachowego od siebie?Nie zwracając na innych?Może opiszesz jak człowiek czuje się w stanie hibernacji długoletniej
O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-04-20 Pewnie że napiszę. O pisaniu i nie pisaniu na forum - mentor12 - 2012-04-20 Czekam z niecierpliwością .Człowiek uczy się cale życie.Szkoda że nie odpowiadasz w problemach branżowych tylko podobnie jak w kwestii formalnej posłowie :lol: O pisaniu i nie pisaniu na forum - Shitashii - 2012-05-13 Dziś, godzina 10:39, mamy tylu użytkowników forum: AC/DC, acart, adamdud, aerial, aż tu nagle, bartek2700, gregorkoz, Kli-ko, michaljmb, moriello, Shitashii, slawi, wenon, łysy45. Ilu z nich się udziela? Panowie (a może i panie), odwagi. Wy też możecie włączyć się do dyskusji. Niekoniecznie w jałową polemikę z Mentosem, ale wasz głos też może być ważny !!
O pisaniu i nie pisaniu na forum - awax - 2012-05-13 Każdy głos jest ważny,niezależnie od tego czy Autor jest doświadczonym chłodnikiem,czy też początkującym w branży Tu nie ma się co wstydzić tego,że ktoś ma niewielkie doświadczenie,najważniejsze jest aby naprawdę chcieć się czegoś nauczyć. Rozprowadzanie wszelkiego rodzaju warez'ów, reklam forów, stron internetowych, reklam firm za pomocą tego forum jest zabronione (sygnatury, loginy, tematy do oceny z forami o takiej tematyce, posty) i grozi zablokowaniem dostępu do forum. O pisaniu i nie pisaniu na forum - wenon - 2012-05-13 to może wyłączmy licznik postów? po co i na co jest on potrzebny. nie zdziwię się jak zaraz mi zarzucicie 2 lata na forum, moderator i tylko 150 postów. ilość czy jakość? O pisaniu i nie pisaniu na forum - Shitashii - 2012-05-13 Ale jednak te 150 masz! To do tej pory masz średnio jeden post na 4,5 (cztery i pół) dnia. Nie tak źle. O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-05-14 Panowie czemu zapominamy o polszczyźnie, i piszemy z błędami ??? O pisaniu i nie pisaniu na forum - mentor12 - 2012-05-14 Bo to nie forum polonistyczne tylko tematyczne?jako moderator powinieneś od czasu do czasu coś tam nabełkotać na temat O pisaniu i nie pisaniu na forum - p.obelix - 2012-05-15 Tak to jest forum techniczne a jak wszyscy wiemy wszem i wobec że dobry technik to taki który jest skrupulatny Nawet na forum jest w stanie tych parę zdań złożyć poprawnie ortograficznie. O pisaniu i nie pisaniu na forum - Shitashii - 2012-05-15 p.obelix napisał(a):Tak to jest forum techniczne a jak wszyscy wiemy wszem i wobec że dobry technik to taki który jest skrupulatny Nawet na forum jest w stanie tych parę zdań złożyć poprawnie ortograficznie.POPIERAM! Taki fachura jeden z drugim, a ciężko im shift czy alt na klawiaturze nacisnąć, że o interpunkcji nie wspomnę.
O pisaniu i nie pisaniu na forum - mentor12 - 2012-05-15 Mając na uwadze nasz język polski na pewno warto go pielęgnować.Panie p.obelix używając zamiast post po polsku wypowiedż.Zapewne shift i alt mają odpowiednie polskie odpowiedniki.Kto tu kaleczy nasz język w wypowiedziach stosując angielszczyznę?Ja bardziej pisząc że to wypowieć przez ć czy czy ty p.obelix pisząc że to post.Czegoś tutaj nie rozumiem.A stwierdzenie że skrupulatna wypowiedż zastąpi stopień doświadczenia w danej dziedzinie to letka przesada.Znam bardzo dobrego informatyka który nie potrafi wypowiedzieć a a jest w tej dziedzinie bardzo dobry.A może elokwencją chcecie nadrobić braki tematyczne tego forum?Klient zazwyczaj jest skrojony i uroczony przez podmioty nie fachowe elokwencją rozmowy.Fachowa firma nazwie to zaworem Rewersyjnym a debil mentor nazwie to po polsku.I kto tu nie szanuje ojczystego języką? |