![]() |
|
preparaty do konserwacji klimatyzacji - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: preparaty do konserwacji klimatyzacji (/showthread.php?tid=6862) |
preparaty do konserwacji klimatyzacji - mister - 2013-03-08 jakie preparaty stosujecie do parownika a jakie skraplacza ? jakiś patent na mycie bez demontażu jak sprzęt wcześniej nie serwisowany ? preparaty do konserwacji klimatyzacji - kubabaku - 2013-03-08 głupie pytanie preparaty do konserwacji klimatyzacji - CoolKlim - 2013-03-08 ..reklama ...pozdrawiam .Admin
preparaty do konserwacji klimatyzacji - awax - 2013-03-08 mister napisał(a):jakie preparaty stosujecie do parownika a jakie skraplacza ? jakiś patent na mycie bez demontażu jak sprzęt wcześniej nie serwisowany ? Skuteczne preparaty do konserwacji klimatyzacji - frost-ch - 2013-03-08 mister napisał(a):jakie preparaty stosujecie do parownika a jakie skraplacza ? jakiś patent na mycie bez demontażu jak sprzęt wcześniej nie serwisowany ?Myjka wysoko ciśnieniowa preparaty do konserwacji klimatyzacji - irroda - 2013-03-08 mi niedawno ktoś polecił domestos, od tej pory jade tylko na nim. preparaty do konserwacji klimatyzacji - frost-ch - 2013-03-08 Domestos do bani lepsza aktywna piana tylko nie rozcieńczać
preparaty do konserwacji klimatyzacji - awax - 2013-03-08 irroda napisał(a):mi niedawno ktoś polecił domestos, od tej pory jade tylko na nim. W Twoim konkretnie opisanym przypadku nie mogło być mowy o myciu jednostek wewnętrznych bez demontażu. A tak serio to my stosujemy preparaty Bernera i Wurtha.Może drogie,ale skuteczne. preparaty do konserwacji klimatyzacji - klimatolog - 2013-03-08 Domestos jest skuteczny do obudowy urządzeń.Polecam. preparaty do konserwacji klimatyzacji - coldtherm - 2013-03-08 ja stosuje sodę kaustyczną najpierw nacieram parownik i skraplacz proszkiem a gdy jest już wypełniony atakuje go kercherem pod kontem 45 stopni lecz uwaga myjka musi być na rope i max temp... gwarantuje że więcej nie będzie trzeba myć lamel... a rurki świecą się jak złoto polecam Żanet Kaleta :lol: preparaty do konserwacji klimatyzacji - frost-ch - 2013-03-08 coldtherm napisał(a):ja stosuje sodę kaustyczną najpierw nacieram parownik i skraplacz proszkiem a gdy jest już wypełniony atakuje go kercherem pod kontem 45 stopni lecz uwaga myjka musi być na rope i max temp...Zanet Kaleta polecała sodę kaustyczną? bo pieczenie sprawia tyle radości? :lol: preparaty do konserwacji klimatyzacji - coldtherm - 2013-03-09 ja gotuje parowniki preparaty do konserwacji klimatyzacji - coldtherm - 2013-03-09 soda znakomicie "konserwuje" powłoki parowników i skraplaczy jeśli nie masz dostępu do chemii przemysłowej możesz użyć kreta zbliżona skuteczność polecam a tak na serio używam diversi...tech cena przystępna preparaty wydajne i działają przyzwoicie trzeba pamiętać o rozgraniczeniu parownika i skraplacza skraplacz płuczemy a parownika niby nie trzeba ale warto
|