![]() |
|
po co naforum Klimatolog i Awax ? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Kosz (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: po co naforum Klimatolog i Awax ? (/showthread.php?tid=7223) |
po co naforum Klimatolog i Awax ? - barbie - 2013-06-15 moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok . po co naforum Klimatolog i Awax ? - elektromechanik - 2013-06-15 barbie napisał(a):moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok . Już Ci tłumaczę. Pierwszy po to by zniechęcić innych do pisania a drugi do zachwalania > KCICHIK < żeby mu się przypadkiem stołek nie rozleciał. po co naforum Klimatolog i Awax ? - renegat35 - 2013-06-15 elektromechanik napisał(a):Dobrebarbie napisał(a):moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok .
po co naforum Klimatolog i Awax ? - eryk_wiking - 2013-06-15 Bo obaj nie rozdają swojej wiedzy za darmo byle komu? po co naforum Klimatolog i Awax ? - barbie - 2013-06-15 nie chcą to niech milczą i nie sieją fermentu . po co naforum Klimatolog i Awax ? - renegat35 - 2013-06-16 eryk_wiking napisał(a):Bo obaj nie rozdają swojej wiedzy za darmo byle komu? Fajne podejście ludzi do ludzi. "byle kto" po co naforum Klimatolog i Awax ? - elektromechanik - 2013-06-16 eryk_wiking napisał(a):Bo obaj nie rozdają swojej wiedzy za darmo byle komu? Ty kto? PIĘTASZEK > AWAXA<???????????? po co naforum Klimatolog i Awax ? - eryk_wiking - 2013-06-16 elektromechanik napisał(a):Ochłoń.eryk_wiking napisał(a):Bo obaj nie rozdają swojej wiedzy za darmo byle komu? Nie dziw się potem, że branża pada na ryj. Zlecenia biorą firmy, które nie mają do tego wiedzy i doświadczenia, wchodzą niską ceną, ale na forum jak się spyta to poradę dostanie. po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-06-16 eryk_wiking napisał(a):Czy mowa o takich poradach?elektromechanik napisał(a):Ochłoń.eryk_wiking napisał(a):Bo obaj nie rozdają swojej wiedzy za darmo byle komu? http://www.forum.klimatyzacja.pl/post/74612/#p74612 Bo jeśli tak eryk to dobrze.Bo uważam że czynnika jest za mało.Do barbie lepiej nie udzielać porad niż udzielać złych porad.Zakładając ten wątek barbie do jakich doradców się kwalifikujesz? :/Ciekawe barbie jeżeli sądzisz że wszystko jest dobrze ,to dlaczego sprężarka jest mocno gorąca która notabene powinna być chłodzona powracającym czynnikiem.Barbie dobre porady.Jednak będziemy mieli pracę a ty szacunek na forum w środowisku złotych rączek. ![]() Moim zdaniem takie stwierdzenie jest pomówieniem?moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok .Mam nadzieję że przeprosisz po co naforum Klimatolog i Awax ? - irroda - 2013-06-29 przyrównywanie klimatologa i awaxa, określa niski stan umysłowy przyrównywającego. Awax stara się, żeby zjednoczyć branżę, wyeliminować czarny rynek, naprawy za grosze, uregulować uprawnienia i wymóc przestrzeganie ich, i założenia ma dobre, bo dziadostwo jest teraz, co każdy widzi. Przy okazji prowadzi kcichik, i co wam do tego ?, żal wam d... ściska, że nie potraficie. Zróbcie sobie sami taką organizacje i działajcie, ale za miękkie p... jesteście, tylko mędzić potraficie. Klimatolog to budka toitoi, stoi za rogiem i śmierdzi, ale on ma wyższy cel w tym śmierdzeniu, tylko nie każdy to widzi, zobaczycie jak budka się przewróci i toitoi wyleje, wtedy wszyscy będziemy w tym wylanym. po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-06-29 Brawo irroda.A co Ty czynisz aby głupie przepisy narzucone przez UE zmienić?Nie ma firm certyfikujących nie ma przepisów narzuconych z góry.Czyli istnieją te wewnątrz-krajowe.Ekologia to dobry biznes.Widać już tego skutki.Firmy śmieciarskie padają.A ludzie w segreracjach śmieci stracą pracę.W rzeczywistości nic się nie zmienia poza tym że będziemy płacili wyższe rachunki i musieli kupować sprzęt z z UE bo nasz nie spełnia norm choć jest lepszy a niestety nie posiada odpowiedniej nalepki.Co z tymi liniami do segregacji odpadów się stanie? po co naforum Klimatolog i Awax ? - irroda - 2013-06-30 Nie ważne, co ja czynię - ja nie przeszkadzam tym którzy czynią , mają ochotę działać - niech działają, cele są zbieżne z moimi, więc ich popieram. Jeżeli masz inne cele (szeroki czarny rynek, dezorganizacja, nieprzestrzeganie przepisów i uprawnień - bo jesteś "lobbystą" pewnej kliki) to działaj, szukaj zwolenników, zakładaj organizację - nie mam nic przeciwko, ale nie siej fermentu komuś. Ekologia to ściema i propaganda, liczy się waluta zarobiona na "ekologii", tego nie zmienimy, bo nie mamy czym opłacić eko-lobbystów. Założenie unii to Polska konsumpcyjna, My nic nie produkujemy i tak ma być, mamy być tylko murzynem - konsumentem dóbr z zachodu i koniec. I jeszcze reklamy biedrony do bez mózgów w POlsce "My Polacy tak mamy" - jakie My ?, jakie wy k... jesteście Polacy ?, a Polacy idą i kupują, i nabijają kasę obcym, jak by Polskich sklepów nie było. po co naforum Klimatolog i Awax ? - awax - 2013-06-30 barbie napisał(a):moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok . Kolego Mirku ,może zacząłbyś od tego ,że Ty również jesteś zrzeszony tyle,że w Krajowym Forum Chłodnictwa.Jest to organizacja pracodawców zdominowana przez handlowców i interesy instalatorów nie zawsze idą w parze z interesami sprzedawców. Myślę,że mógłbyś wyjaśnić po co Ty jesteś na forum?jakie Masz kwalifikacje i doświadczenie aby uzurpować sobie prawo do oceny kogokolwiek???,w końcu co zrobiłeś dla branży ?czy w ogóle starasz się cokolwiek robić? po co naforum Klimatolog i Awax ? - barbie - 2013-07-01 Awax - chyba się pomyliłeś z powołaniem.Powinieneś raczej zostać spowiednikiem . po co naforum Klimatolog i Awax ? - awax - 2013-07-01 To Ty Masz problem,powinieneś założyć biuro pracy po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-07-01 A co barbie? Taki by tobie oczyścił sumienie z fuszerek? po co naforum Klimatolog i Awax ? - elektromechanik - 2013-09-26 elektromechanik napisał(a):barbie napisał(a):moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok . Nie napiszę >>> a nie mówiłem - pisałem <<<<<. Jeszcze trochę to będzie >>> FORUM WIDMO <<< :mad:
po co naforum Klimatolog i Awax ? - awax - 2013-09-26 Dokładnie to będzie forum widmo jeżeli poziom dyskusji nadal będzie się sprowadzał do tematów typu "nabiłem klimę i nie chłodzi" itp. po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-09-26 po co naforum Klimatolog i Awax ?A niedługo polonistyczne forum?Barbie.Zanim zarzucisz? po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-09-26 Niedłuuuuuuuugo barbie? po co naforum Klimatolog i Awax ? - Bogdan_New_Jersey - 2013-09-27 Polecam Wam Przeczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wybacz_i_zapomnij po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-09-28 Ja kliknąłem.Ale mi nikt nie wybaczy.?Szacunek za polecenie tak prostej metody pojednawczej.Czasami ona działa.Ale nie zawsze. po co naforum Klimatolog i Awax ? - awax - 2013-10-07 Po co na forum są wszyscy pozostali??? po co naforum Klimatolog i Awax ? - barbie - 2013-10-07 po moim pytaniu poprawiliście się . po co naforum Klimatolog i Awax ? - klimatolog - 2013-10-07 kolega barbie napisał i wyłączając z grona tych wszystkich to niejakie 150 osób.(moim zdaniem to są szkodniki ,które nie pomagają innym ,a robią na forum sztuczny tłok )A kolega barbie do której grupy się zalicza?A z awax to ja mam tylko inny pogląd polityczny a nie techniczny. |