![]() |
|
Pytanie i apel do Klimatologa - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Pytanie i apel do Klimatologa (/showthread.php?tid=7715) |
Pytanie i apel do Klimatologa - awax - 2013-12-31 Leszku,wytłumacz mi dlaczego robisz wszystko,żeby wprowadzać zamęt i śmierdzącą atmosferę na forum? Czy Masz jakieś profity za utrudnianie integracji w branży? Wszyscy wiedzą,że posiadasz doświadczenie zawodowe i wiedzę,nie musisz tego udowadniać.Twoje kompleksy odnośnie braku dyplomu itp są nieuzasadnione. Może z Nowym Rokiem przemyślałbyś swoje postępowanie?Wojenki i publiczne obrzucanie się błotem z osobami,których części nawet osobiście nie znasz sa wyrazem głębokich kompleksów i zwyczajnej zazdrości. Wypisywanie żali w kwestiach czy obowiązujące prawo jest dobre czy złe jest dziecinadą.Jeżeli nie robisz nic aby to prawo zmienić to po prostu należy je respektować. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Pytanie i apel do Klimatologa - klimatolog - 2013-12-31 awax napisał(a):Leszku,wytłumacz mi dlaczego robisz wszystko,żeby wprowadzać zamęt i śmierdzącą atmosferę na forum?Po pierwsze dziękuję za szczerość wypowiedzi Władysław. Aby robić zamęt itp.potrzeba kilku czynników (osób).Nie rozumiem dlaczego skupiłeś się tylko na mojej osobie.(bez plusa i minusa nie ma napięcia i nietylko w pojęciu elektroenergetycznym)Uważasz że moja osoba to ogniwo.Tak ale jedno.Profitów żadnych nie otrzymuję.Odnośnie kompleksów to sprawa medycyny.Z Nowym Rokiem przemyślę wiele rzeczy.Co do dyplomów posiadam dwa.Jeden z nich to Mistrz w zawodzie El.Urz. chłodniczych.Odnosząc się do integracji to jestem za.Ale nie z osobami np.barbie które twierdzą że zmiana obrotów w sprężarce poprawi jej smarowanie.A mnie jak to napisałeś obrzuca błotem. Pytanie i apel do Klimatologa - awax - 2013-12-31 I bardzo się cieszę. Miłej zabawy Pytanie i apel do Klimatologa - barbie - 2014-01-02 Ten człowiek ? jest nieprzemakalny .Wszelka polemika z Nim to walenie grochem o ścianę . Pytanie i apel do Klimatologa - awax - 2014-01-02 barbie napisał(a):Ten człowiek ? jest nieprzemakalny .Wszelka polemika z Nim to walenie grochem o ścianę . Cóż Kolego,tym razem to nie on zaczyna.Dajcie już spokój i zajmijmy się tym co naprawdę ważne. Pytanie i apel do Klimatologa - klimatolog - 2014-01-02 No cóż.Odezwało się brakujące ogniwo powodujące zamęt. Choć apel i pytanie jego nie dotyczy a wypowiedż barbie w tym apelu może odnosić się do dwóch osób.Kto jest nieprzemakalny?barbie. Pytanie i apel do Klimatologa - crocens - 2014-01-02 No tym razem Barbie sam dałeś pokaz... Pytanie i apel do Klimatologa - awax - 2014-01-02 Oj nie od razu Kraków zbudowano,ale ja jestem dobrej myśli. A propos Krakowa to wybieramy się tam jutro na weekend,pozdrowię go od Was Pytanie i apel do Klimatologa - crocens - 2014-01-02 Awax, szkoda, że tylko na weekend, ja będę tam cały przyszły tydzień, jakby Ci się przedłużyło to daj znać
Pytanie i apel do Klimatologa - awax - 2014-01-02 Nie przedłuży się niestety.W niedzielę wracam. Dłuższy urlop planuję dopiero w sierpniu. Pytanie i apel do Klimatologa - klimatolog - 2014-01-02 Władysław i Marcin życzę wrażeń. |