Forum Klimatyzacja
Prasa branżowa godna uwagi. - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Prasa branżowa godna uwagi. (/showthread.php?tid=7726)

Prasa branżowa godna uwagi. - irroda - 2014-01-17

chciałem zapytać czy czytacie i jakim tytułem warto się zainteresować, a może nie warto ?,
bo wszystko polega na artykułach sponsorowanych i reklamie. Proszę o uwagi.

Prasa branżowa godna uwagi. - klimatolog - 2014-01-18

Ja nie czytam bzdur sponsorowanych.

Prasa branżowa godna uwagi. - barbie - 2014-01-18

to widać -nie czytasz ! .

barbie jak zwykle zaczynasz zaśmiecać temat.Ja wyraziłem swoją opinię na temat.Akurat barbie nie widać.Z wypowiedzi można się domyślać a nie widzieć.

rynek instalacyjny widziałeś ? .

Pytanie odnośnie tematu?

widzę leszek nie czytałeś tego periodyka .

Prasa branżowa godna uwagi. - barbie - 2014-01-19

Chłodnictwo-Wydawnictwo SIGMA-NOT prenumerata kosztuje tylko 414 rocznie Leszek napewno to czyta ,Technika Cłodnicza i Klimatyzacyjna Wydawnictwo Masta ,Polski nstallator ,Chłodnictwo & Klimatyzacja i inne .

Prasa branżowa godna uwagi. - Shitashii - 2014-01-19

Ja czytam Chłodnictwo & Klimatyzacja, apa - automatyka podzespoły aplikacje, Instal Reporter w wersji pdf, oraz Napędy Elektryczne sporadycznie od znajomego.

Prasa branżowa godna uwagi. - elektrofrost - 2014-02-01

klika wydawców prasy chłodniczej to są ludzie co patrzą jak od nas pociągnąć kase ciągle opisuja kto z kim si espotkał i jaka firma dostała nic nie wartą statuetke czytałem kiedys wszystkie nie czytam żadnych czemu mam płacić za kilka stron reklam .

Prasa branżowa godna uwagi. - klimatolog - 2014-02-01

Zacznijmy od pojęcia prasa branżowa.Reklamowa w branży istnieje.Z chęcią bym zaprumerował .

Prasa branżowa godna uwagi. - frost-ch - 2014-02-01

A swoją drogą jak mało jest literatury na temat chłodnictwa, a ta która istnieje to już w większości nie aktualna i nie wiele wnosi a o prasie to już szkoda czasu i pieniędzy widziałem podręcznik na Ukrainie a w nim same konkrety a u nas to bardziej nauka historii

Prasa branżowa godna uwagi. - Shitashii - 2014-02-01

1. Gdyby nie reklamy, to taki magazyn kosztowałby 30pln albo więcej.
2. Artykuły są sponsorowane, bo niby kto miałby pisać? Naukowcy piszą w swoich naukowych periodykach, bo z nich się później rozliczają przy np doktoracie, a dodatkowo jak pracują w jakiejś firmie to pod nią piszą teksty.
3. W chłodnictwie to się chyba najszybciej prawo zmienia i obostrzenia co do czynników.

Prasa branżowa godna uwagi. - frost-ch - 2014-02-02

Shitashii napisał(a):1. Gdyby nie reklamy, to taki magazyn kosztowałby 30pln albo więcej.
2. Artykuły są sponsorowane, bo niby kto miałby pisać? Naukowcy piszą w swoich naukowych periodykach, bo z nich się później rozliczają przy np doktoracie, a dodatkowo jak pracują w jakiejś firmie to pod nią piszą teksty.
3. W chłodnictwie to się chyba najszybciej prawo zmienia i obostrzenia co do czynników.
Trzeci punkt trafiłeś w sedno sto procent się zgadzam z tym że dotyczy to nie tylko czynników