![]() |
|
potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? (/showthread.php?tid=7815) |
potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - irroda - 2014-02-27 muszę zarejestrować temp i wilgotność w pomieszczeniu przez ok 48 h, z odczytem co kilkanaście minut, znalazłem sobie takie coś : http://www.testo.com.pl/produkt/0572+1754/testo-175-H1-2-kanalowy-rejestrator-temperatury-i-wilgotnosci może ktoś użytkuje inny sprzęt i może polecić ? pozdrawiam potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - Shitashii - 2014-02-28 Ja mam CEM DT-172 (taki jak tu: http://allegro.pl/rejestrator-temperatury-wilgotnosci-cem-dt172-usb-i3993960005.html ) . Częstotliwość próbkowania ustawia się w programie na PC, później się to zczytuje, robi wykres, można do excela itp. Można ustawić alarmy niskiej i wysokiej temp. Użyłem go ze dwa - trzy razy do rejestrowania, a tak to pracuje w domu jako termometr. A, dość wolno reaguje na zmiany temperatury, ale to może być jego zaletą. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - klimatolog - 2014-02-28 Linki nie pomagają.A raczej tworzą strukturę niechcianej reklamy.Moderator takiego forum powinien znać zasady aby nie reklamować mając na uwadze dobro forum.A użytkownik irroda z takim bagażem doświadczenia nie powinien pytać o banany. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - Shitashii - 2014-03-01 klimatolog napisał(a):Linki nie pomagają.A raczej tworzą strukturę niechcianej reklamy.Moderator takiego forum powinien znać zasady aby nie reklamować mając na uwadze dobro forum.A użytkownik irroda z takim bagażem doświadczenia nie powinien pytać o banany.Człowieku! Czy Ty choć raz możesz rzetelnie odpowiedzieć na pytanie zamiast wylewać swe żale? Gorzkie. Nie jesteś w temacie, to nie pisz! Nie masz obowiązku pisania w każdym dziale i temacie. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - klimatolog - 2014-03-02 Czyżby nie jasno się wypowiedziałem na temat reklamy? potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - Shitashii - 2014-03-02 klimatolog napisał(a):Czyżby nie jasno się wypowiedziałem na temat reklamy?Ale to nie jest wątek na temat reklamy, tylko rejestratora. Taki "mundry" a nie widzi różnicy. Czy Ty jesteś taki tępy, że nie widzisz tego co Ci wszyscy zarzucają? Nie potrafisz dać odpowiedzi na stawiane pytania tylko mącisz. Wszędzie się wypowiadasz, zgrywasz znawcę, ale przeważnie lejesz wodę. Ogarnij się, bo na razie stałeś się pośmiewiskiem, a nie wzorem. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - klimatolog - 2014-03-02 Shitashii napisał(a):Ogarniam się Moderatorze.A ty?Ja jako zwykły uczestnik forum mam prawo wypisywać bzdury.Niestety ty jako moderator powinneś ważyć słowa.klimatolog napisał(a):Czyżby nie jasno się wypowiedziałem na temat reklamy?Ale to nie jest wątek na temat reklamy, tylko rejestratora. Taki "mundry" a nie widzi różnicy. Czy Ty jesteś taki tępy, że nie widzisz tego co Ci wszyscy zarzucają? Nie potrafisz dać odpowiedzi na stawiane pytania tylko mącisz. Wszędzie się wypowiadasz, zgrywasz znawcę, ale przeważnie lejesz wodę. Ogarnij się, bo na razie stałeś się pośmiewiskiem, a nie wzorem. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - coldtherm - 2014-03-02 polecam produkt mikstera potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - coldtherm - 2014-03-02 dla bardziej wymagajcych simex mam rejestrator testo dla serwisu ale dla instalacji stacjonarnych polecam rozwizania po kablu na pc potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - klimatolog - 2014-03-02 Mikster polecam również.Nawet jest program symulacyjny na ich stronie. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - irroda - 2014-03-04 Ja nie znam wszystkich produktów na rynku, a zapytanie na forum daje mi możliwość ocenienia produktu, bo ktoś go już używa. Kupić miernik za 1000 i nie być z niego zadowolonym to nie sztuka. Wypowiedź shitashii - jest dla mnie pomocna, znam produkt i cene i wiem, że wolno reaguje na zmiany temp. A ty Panie klimatolog nie wnosisz nic, poza pierdami, ewentualnie przyczepianiem się do kogoś, kto faktycznie stara się podpowiedzieć. Ciekaw jestem kto Ci płaci i ile, pewnie właściciel forum klimat... .pl, chyba, że jesteś na tyle głupi, że ten ferment robisz za darmo na ich prośbę, możesz rozwinąć zagadnienie ?. Prośba do klimatologa - nie wypowiadaj się w żadnym moim następnym temacie, będę bardzo wdzięczny, chyba, że mnie zaskoczysz i odpowiedź będzie merytoryczna. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - klimatolog - 2014-03-04 irroda napisał(a):Ja nie znam wszystkich produktów na rynku, a zapytanie na forum daje mi możliwość ocenienia produktu, bo ktoś go już używa. Kupić miernik za 1000 i nie być z niego zadowolonym to nie sztuka. Wypowiedź shitashii - jest dla mnie pomocna, znam produkt i cene i wiem, że wolno reaguje na zmiany temp. A ty Panie klimatolog nie wnosisz nic, poza pierdami, ewentualnie przyczepianiem się do kogoś, kto faktycznie stara się podpowiedzieć. Ciekaw jestem kto Ci płaci i ile, pewnie właściciel forum klimat... .pl, chyba, że jesteś na tyle głupi, że ten ferment robisz za darmo na ich prośbę, możesz rozwinąć zagadnienie ?.merytoryczna jest w poście 10-tym. potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - irroda - 2014-03-05 merytoryczny to jest post 8 pisany przez coldtherm, post 10 to bezwartościowa kopia postu 8, czyli pierdy potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - torfbud - 2014-10-03 Witam, polecam miniaturowy rejestrator temperatury i wilgotności [reklama] potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - obser - 2014-10-03 Wisz w nasz największy portal aukcyjny: Rejestrator temperatury i wilgotności z wyświetlaczem LCD,ja używam tego 250 zł i podobnego tylko temperatura.Możesz go nastawić nawet na rok,ustawiasz kompem częstość próbkowania,a rok to wyrzymałość baterii.Znajdź ich stronę internetową (nietrudno) i dowiesz się wszystkiego potrzebuję rejestratora temp i wilgoci, propozycje ? - Amfan - 2014-10-08 Kimo jest coool |