![]() |
|
Dobór klimatyzacji - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Dobór klimatyzacji (/showthread.php?tid=7983) |
Dobór klimatyzacji - tortolos - 2014-05-13 Witam Chciałem zapytać się o klikatyzatory firmy LG z serii ArtCool. Mam dylemat czy wybrać zwykły klimatyzator, czy coś typu własnie LG ArtCool. Nie wiem tylko czy takie urządzenie prócz tego że jest ładne spełnia dobrze swoje zadanie i jest wydajnę. Potrzebuję zamontować taki klimatyzator w pomieszczeniu okolo 140m3. Proszę o pomoc w tej sprawie. Jeśli ktoś zna jakieś firmy z Krakowa, które zajmują się montażem oraz sprzedażą klimatyzacji, będe wdzięczny za takie informację. Dobór klimatyzacji - jack63 - 2014-05-13 Widzę że jesteś podatny na marketingową ściemę. Pewnie jakby coś się nazywało "ArtD..pa", to byś tego nawet nie brał pod uwagę. Dlaczego LG a nie Gree czy cos innego. Bierz najtańszy ze średniej półki. Najlepiej "zeszłoroczny" i jakby sie dąło (choc małe szanse) to weź ON/OFF. Znana mi firma z Krakowa to Klimkrak. Nie jestem z mini w żaden sposób związany! Miałem tylko do czynienia z ich pracownikami. Do przyjęcia. Na schładzalnikach się znają. PS. Proszę nie pisz że chcesz doboru klimatyzacji! No chyba ze chcesz wydać kilkadziesiat tysięcy na centralę wentylacyjna z grzaniem, chłodzeniem i nawilżaniem. To o co pytasz jest tylko schładzalnikiem. Przez matołów z marketingu nazywanym klimatyzatorem lub co gorsza klimatyzacją aby dowartościować klienta. Dobór klimatyzacji - miezala5 - 2014-05-13 Co by nie pisać to klimy sa o.k Sa ciche i ładne! Montuje je głównie w restauracjach i innych miejscach gdzie klijent potrzebuje coś więcej od białej klimy. Pracują jak każda inna klima oczywiście za ta cene sa dużo cichsze! Powodzenia! Dobór klimatyzacji - jack63 - 2014-05-13 miezala5 napisał(a):klijent potrzebuje coś więcej od białej klimy. Po pierwsze klient a nie klijent. Po drugie. Co to za ściema marketingowa??? Co ma więcej oczekiwać? Loda? Dobór klimatyzacji - miezala5 - 2014-05-14 Polonista sie znalazł od siedmiu boleści! Co wy z tym marketingiem jakies uczulenie! Można po klimie oczekiwać wielu rzeczy np że bedzie cicha że będzie ładna,estetyczna,nie rzucająca się w oczy itp Pozdrawiam! Robert Dobór klimatyzacji - jack63 - 2014-05-14 Czy to forum jest w jakikolwiek sposób moderowane? Nie dziwię się, że "stare wygi" się z niego wypisały. Nazwa forum powinna być zmieniona na "Forum dla buraków". Dobór klimatyzacji - miezala5 - 2014-05-14 Sam jesteś burak co wszystkie rozumy pozjadał! Dobór klimatyzacji - jack63 - 2014-05-14 Może nie wszystkie, ale po polsku pisać mnie nauczyli i nie wypisuję ludziom bzdur na temat ich lodówek. Weź się za zamiatanie ulic lub kopanie rowów, bo to prawie na twoim poziomie wiedzy i kultury. Chłodnictwo zostaw mądrzejszym od siebie. Zacznij pracę w marketingu. Tam będziesz mógł puszczać innym burakom takie ściemy o "klimach". Dobór klimatyzacji - miezala5 - 2014-05-14 Naprawde nie wiem o co ci chodzi? Jakie ściemy o klimach? Co ty sie czepiasz? 100 lodówek serwisujesz i myślisz że wszystko wiesz! Na jakiej podstawie wyzywasz mnie od buraków? Dziwny człowiek z ciebie! Pozdrawiam! |