Forum Klimatyzacja
Klimatyzator poszukiwany! - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Klimatyzator poszukiwany! (/showthread.php?tid=8043)

Klimatyzator poszukiwany! - Grażyna75 - 2014-05-29

Witam, widzę za oknem że już niedługo będzie ciepło i wiosennie. Chciałbym ubiec w tym roku trochę te upały i zamówić klimatyzator do swojego domu Smile Macie może jakiś namiar na dobrą firmę która sprzedaje i montuje klimatyzatory ?

Klimatyzator poszukiwany! - aras - 2014-05-29

Cytat:Macie może jakiś namiar na dobrą firmę która sprzedaje i montuje klimatyzatory ?

Szczecin czy Lublin ?

Klimatyzator poszukiwany! - Grażyna75 - 2014-05-30

aras napisał(a):
Cytat:Macie może jakiś namiar na dobrą firmę która sprzedaje i montuje klimatyzatory ?

Szczecin czy Lublin ?

Ani tu, ani tuSmile Kupiłam córce mieszkanie w Warszawie, i zastanawiam się właśnie nad tym żeby zamontować tam klimatyzację, bo rolety i markiza niewiele dają....

Klimatyzator poszukiwany! - jack63 - 2014-05-30

Grażyna75 napisał(a):bo rolety i markiza niewiele dają....
Daja dają, tylko trzeba ich rozsądnie używać.
Na klimatyzację tego mieszkania to cie nie stać. Pewnie myslisz o klimatyzatorku.
Aby mieć jaki taki komfort w mieszkaniu trzeba zacząć od sprawnej wentylacji. W gorace dni musi miec wspomaganie mechaniczne. Używanie klimatyzatorka bez wymiany powietrza zapewniającej usunięcie CO2 i H2O oraz "uzupełnienie" O2 jest bez sensu.

Klimatyzator poszukiwany! - AniaPa - 2014-08-12

Dobry pomysł! Sami mieliśmy ten problem w nowym domu Smile nam klimatyzację montowała firma DTS Serwis. W lato siedzenie pod nią sprawia nam dużo ulgi, a jak się zaprosi parę osób do siebie to nie robi się tak dusznoSmile

Klimatyzator poszukiwany! - DBKlima - 2014-08-12

Klimatyzator daje tylko uczucie chłodu jak się siedzi tylko pod nim Big Grin :lol: :lol: :lol: :lol:
To się nazywa prawdziwy klimatyzator komfortu Tongue
Podaj metraż pomieszczenia i model klimatyzatora bo aż nie wierzę .

Klimatyzator poszukiwany! - Piertum - 2014-08-26

Ja też lubię jak na mnie dmucha lekki wietrzyk z klimy Smile Fakt, że jest różnica kiedy wychodzisz z klimatyzowanego pokoju do pomieszczenia nie klimatyzowanego. Ta firma co mówisz Ania robiła u mnie wentylacje domu. Klimatyzacje może też robią...

Klimatyzator poszukiwany! - GROMEK - 2014-09-16

Klima w domu sprawiła, że w lato najlepiej się czuje w domu.. tylko marze żeby wrócić z pracy do domu i odpocząć w chłodnym pomieszczeniu.. Jak się ktoś jeszcze zastanawia to na prawde mowie Wam, warto zainwestować. Mi zakładała klime firma [REKLAMA, Admin]

Klimatyzator poszukiwany! - DBKlima - 2014-09-17

GROMEK napisał(a):[...] tylko marze żeby wrócić z pracy do domu i odpocząć w chłodnym pomieszczeniu.. Jak się ktoś jeszcze zastanawia to na prawde mowie Wam, warto zainwestować. [...]
Mieszkać w chłodni marzenia owoców, warzyw, ryby i mięsa.
Teraz do listy zakupowej dopisz kolejną inwestycję w kotły fluidalne.