![]() |
|
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano (/showthread.php?tid=8522) |
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - mati_jot - 2015-02-01 Szanowni Państwo, od kilkunastu dni słyszę dość głośny wysoki pisk z mojej jednostki zewnętrznej split LG. Klimatyzacja założona kilka miesięcy temu, praktycznie nie używana. Pisk słyszalny jest przy wyłączonej klimatyzacji. Wydaje mi sie ze klopot pojawił sie wraz z ochłodzeniem temperatury na zewnątrz. Czy ktos z szanownych forumowiczów, wie z czego może to wynikać. Bardzo dziękuję za pomoc. Mateusz wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - joker - 2015-02-01 A co na to gwarant? :Migracja czynnika?
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - DBKlima - 2015-02-02 mati_jot napisał(a):Szanowni Państwo, od kilkunastu dni słyszę dość głośny wysoki pisk z mojej jednostki zewnętrznej split LG. Klimatyzacja założona kilka miesięcy temu, praktycznie nie używana. Pisk słyszalny jest przy wyłączonej klimatyzacji. Wydaje mi sie ze klopot pojawił sie wraz z ochłodzeniem temperatury na zewnątrz. Czy ktos z szanownych forumowiczów, wie z czego może to wynikać. Bardzo dziękuję za pomoc. Mateusz To że coś jest prawie nowe nie oznacza że nie może ulegać awarii . Następna sprawa może klimatyzacja uruchomiła defrost a ty jej przeszkadzasz latając z pilotem i panikując. Przeczytaj instrukcję obsługi i sprawdź jak i co masz ustawione . Jak nie wpadniesz na sensowne wytłumaczenie zadzwoń do montera/serwisanta. wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - joker - 2015-02-05 Napisał że przy wyłączonej.
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - Teddy-Klim - 2015-02-05 Nagraj film z ,,piskiem" może coś poradzimy . TAk w ogóle to dzwoń do montera
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - joker - 2015-02-05 Pisk może być spowodowany nieszczelnością.Ale są inne autorytety polonistyczne (barbie i jego adwokat zapewne się ustosunkowują co do problemu i zapomną że to nie forum polonistyczne. Włącz urządzenie i podaj relację z jego działania.Chłodzi- grzeje?A może już nie piska?
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - MarioO - 2015-02-06 Oj tam oj tam Z biedy piszczy.Nawet jest takie powiedzenie "bieda aż piszczy"
RE: wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano - eshashe - 2025-03-13 Bonus powitalny w Polsce to świetna okazja dla nowych graczy, aby rozpocząć swoją przygodę z kasynem online. Strona DobraMine dostarcza szczegółowych informacji o dostępnych ofertach, pomagając wybrać najlepszy bonus na start. Dzięki klarownym opisom i aktualnym promocjom, można łatwo znaleźć idealną ofertę dopasowaną do własnych preferencji. Warto zawsze sprawdzić warunki obrotu oraz inne wymagania, aby maksymalnie wykorzystać dostępne promocje. Jeśli szukasz najlepszych bonusów powitalnych w Polsce, to ta strona jest doskonałym źródłem informacji! |