![]() |
|
Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów (/showthread.php?tid=9648) |
Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Basior11 - 2016-06-23 Chciałem sobie sprawić splita 3,5kw od LG. Pytałem już w kilku firmach zajmujących się montażem i widzę że z zaopatrzeniem kiepsko. Podobno żaden dystrybutor nie ma tych urządzeń. Chodzi mi o modele: LG Prestige H12AK lub LG Deluxe D12AK To tak w całym kraju taka bieda czy tylko na śląsku? Czy ktoś z forum ma dostęp do któregoś z tych modeli? Zaproponowano mi Samsunga AR12KSPDBWKNEU zamiast tych LG i tu moje pytanie do was: Czy samsungi lubią się psuć? Taką oto recenzję wystawiła jedna osoba na ceneo. Wiem że kiedyś tak było z telewizorami ale może ktoś z was wystawi rzetelną opinię nt. samsungów. Sprzedałem swoją przenośną klimę a przyszedł upał i mam problem :mad: Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Zbyszek80 - 2016-06-23 Z tego co czytałem to LG Basic są słabej konstrukcji nie wiem jak te wyższe modele, ale za te pieniądze spokojnie kupisz Gree, Sinclair i inne Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - DBKlima - 2016-06-23 Tyle dobrych urządzeń na rynku a jak ktoś nazwie zwykły klimatyzator Delux Prestige Profi to ludziska w kolejkę się ustawiają ... Obłęd i ku...w oczach bo na pewno kupią coś lepszego od sąsiada . To pierwsza grupa, druga grupa to klienci kosmici kupujący cenę ... "po ile klima 2,5 do salonu 60m2" Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Bolas - 2016-06-23 Standardowo LG jak co roku ma problem w sezonie z klimami - dobra firma ale co roku ta sama śpiewka. Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Tako44 - 2016-08-23 A sprawdzałeś tu [reklama] ? Ja stamtąd kupowałem Splita i nie było problemu z zaopatrzeniem... Na Samsunga bym nie stawiał, kiepskie opinie ma. Słyszałem za to, że Rotenso to dobra firma. Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Bolas - 2016-08-23 Dalej szuka? czy tylko kolejny link reklamowy? Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - obser - 2016-08-23 Toć LG musi od czasu do czasu zrobić jakieś zamieszanie, aby ludziska pamiętali jeszcze tą markę, kiedyś "jedynie słuszną". Tyle innych fajnych urządzonek na rynku, mirrory nie będę pisał marki, a szkalowanie Samsunga to troszkę przesada, czasem trzeba trochę się napocić z Wi-Fi, ale dystrybucja powietrza kapitalna. Psują się i będą się psuć każde inwertery przy naszej sieci energetycznej jak nieraz puszczą przez przypadek 400V, albo piorun w pobliżu pierdyknie. Szacowna Unia nas ubezwłasnowolniła nie dając do wyboru założenia on-offa. Cały świat jedzie na wspaniałym r22, a my 7% ludzkości uratujemy świat przed zagładą wydając niepotrzebnie kasę. Nie we wszystkich przypadkach inwerter jest taki oszczędny, ale za to problemowy. Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - Bolas - 2016-08-23 Cytat:7% ludzkości uratujemy świat przed zagładą wydając niepotrzebnie kasę.Święte słowa! I to jakim kosztem. Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - aminokwas - 2016-08-23 obser napisał(a):...a my 7% ludzkości uratujemy świat przed zagładą ....Czasem wstaję rano i wmawiam sobie, że należę do elity... Echhhhh.....
Dostępność LG oraz pytanie o jakość Samsungów - monterek - 2016-08-24 Prawda jest taka, że od dawna montujemy klimatyzatory i z dostępnością LG naprawdę są problemy zwłaszcza w sezonie. Na rynku jest za to wiele niezawodnych marek, no może niekoniecznie tak znanych dla laików. |