Witam,
czy firma nie posiadająca certyfikatu f-gaz dla przedsiębiorcy może zlecić prace przy usunięciu nieszczelności osobie fizycznej posiadającej certyfikat f-gaz dla personelu na podstawie np. umowy o dzieło? Czy CRO przyjmie wpis do karty bez podania certyfikatu firmowego?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
czy firma nie posiadająca certyfikatu f-gaz dla przedsiębiorcy może zlecić prace przy usunięciu nieszczelności osobie fizycznej posiadającej certyfikat f-gaz dla personelu na podstawie np. umowy o dzieło? Czy CRO przyjmie wpis do karty bez podania certyfikatu firmowego?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
no bo auto jak każde inne tak stwierdził i że na pewno "NIE MOŻLIWE" ale ja się też cieszę bo jego klienci po 6 miesiącach do mnie przyjeżdżają a ja znajduję takie kwiatki jak oringi posmarowane czarnym silikonem czy używane przewody z allegro wytarte do płótna, zresztą blisko mnie na wsiach jest jeszcze ze trzech takich agentów którzy jak nie widzą na UV wycieku to napełniają układ od zera no bo przecież się skończyło... no albo pytają mnie czy zaspawam osuszacz
, zdarza się, dodawaj więcej lodu i soda water.