Witam serdecznie potrzebuję kody błędów do 31-065 HWO tak jak pisałem w tytule jest to splicik saunier duval
Z góry dzięki podaje mail marco-40@wp.pl
|
Witam serdecznie potrzebuję kody błędów do 31-065 HWO tak jak pisałem w tytule jest to splicik saunier duval
Witam
HWO to oznaczenie jednostki zewnętrznej, ona nie generuje kodów. ![]() Miłej zabawy, jakby coś było nie jasne to pisz na forum. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Dzięki stefenbud tak też myślałem wyświetla mi się błąd E4 rzeczywiście oznaczenie dotyczyło zew klimka pracuje w serwerowni przez 2 lata było wszystko oki /posiada pakiecik do pracy całorocznej/ a teraz dup... za pierwszym razem bez błędu miała za mało freoniku dopuściłem i 2 dni było wporzo i teraz błąd E4 i znowu praca na -18 żadnych wycieków nie widać na skrętkach Muszę wziąść azocik i sprawdzić wew i rurociągi a później zew Chyba że masz inne sugestie
Pozdro
Witam
Co tu można zasugerować. Musisz usunąć przeciek. Napełnić czynnikiem wg sztuki. Nie powinno się uzupełniać czynnika z regulatorem. Wartość przegrzania znasz. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Tak wiem przegrzanie na ssaniu 7-8 0C ale i tak będę napełniał na wagę mam podaną na tabliczce a długość nie przekracza 7mb instalacji tak więc spoko
Dzięki Tylko się zastanawiałem czy ten błąd jest związany tylko z wyciekiem czy jeszcze coś innego może być Pozdro |