jak w temacie ,potrzebne dane dotyczące regulacji termostatów i timera,POMOCY,pozdrawiam
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Kostkarka SIMAG SD60
7 Odpowiedzi, 6477 Wyświetleń|
Termostat pierwszy ustawiasz tak, ze w momencie napełnienia pojemnika kostkami wyłacza urzadzenie
Termostat drugi w granicy minus 25 stopni na parowniku Taimer na ok 7, 8 minut a najlepiej tak, zeby kostki całkowicie odpadły
8 minut dla odwrócenia układu to chyba przesada.Lód niepowinien być przezroczysty?
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-01-09, 21:11:20 przez mentor.)
radekklimat Wielkie dzięki, w miarę opanowuje to dziadostwo ,Pozdrawiam
Czyli jak napisałem w dziale klimatyzacja.Metoda prób.Szkoda że drążenie do prawdy czasami bywa bolesne a niewygodne wątki są usuwane.W miarę czyli metodą prób i błędów.Kolego barbi a jednak wychodzi na to że to nie grzyby że te same zapytania w 2 działach.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
Zamykam temat i jak pisałem w innym dziale,Mentor szukasz dziury w całym albo guza,pozdrawiam
czyli nie grzyby o których pisał barbie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY