Kapie woda, idzie zima, a serwisu jak nie było...
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
problem ze skroplinami kapie z jednostki wewn.
29 Odpowiedzi, 45273 Wyświetleń
llort napisał(a):Człowieku wiele doświadczeń i przygód przed tobąpatusx1 napisał(a):gdzie? na obiekt? człowieku o czym ty mówisz po to jest pompka zeby skropliny spierdalały i nie mieszaj ludzia w głowie bo to nie zalezy od ułozenia zaluzjiPorównywalny efekt ma zbyt mała ilość czynnika i zabrudzone filtry.Kapie woda
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
llort napisał(a):Witamstefanbud napisał(a):WitamW swojej kanalizacji w domu też nie stosowałeś połączeń uszczelnionych?Na zdjęciu wyglądasz bardziej rozsądny niż to wynika czasami z twoich wywodów. Ja kretynie podałem jeden z przykładów rozwiązania problemu opisanego przez pytającego. Rozwiązań jest wiele ale nie każde można zastosować. Rusz swoim kapuścianym łbem zanim mnie skrytykujesz.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
stefanbud napisał(a):podałem jeden z przykładów rozwiązania problemu opisanego przez pytającego. Rozwiązań jest wiele ale nie każde można zastosować. Rusz swoim kapuścianym łbem zanim mnie skrytykujesz. Jest wiele rozwiązań, odprowadzenie skroplin do kanalizy jest rzeczywiście problematyczne zwłaszcza w budynkach kilkukondygnacyjnych, jednak dla znających podstawowe zasady fizyki to ,,pikuś". |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY