Witam
Mam ogromny problem z klimatyzacją Galanz 2,6 KW, od dwóch lat nie mogę sie pozbyć okropnego smrodu z klimy.
przetestowałem już chyba z 10 preparatów i żaden nie dał rady , był też niby fachowiec który zajmuje się montażem i serwisem klimatyzacji i też nie dał rady.
W akcie desperacji stosowałem już gorącą parę a nawet ( proszę się nie śmiać
) rozcieńczony domestos, i dalej nic wywaliłem już jakieś 600 zł a efektu żądnego.
objawy są takie że jak włączam klimę na chłodzenie to dopóki pracuje agregat i leci mroźne powietrze problemu niema ale gdy tylko agregat na zewnątrz się wyłączy zaraz zaczyna lecieć okropny zapach.
Proszę o pomoc bo już tracę nadzieje że coś się da z tym jeszcze zrobić.
Mam ogromny problem z klimatyzacją Galanz 2,6 KW, od dwóch lat nie mogę sie pozbyć okropnego smrodu z klimy.
przetestowałem już chyba z 10 preparatów i żaden nie dał rady , był też niby fachowiec który zajmuje się montażem i serwisem klimatyzacji i też nie dał rady.
W akcie desperacji stosowałem już gorącą parę a nawet ( proszę się nie śmiać
) rozcieńczony domestos, i dalej nic wywaliłem już jakieś 600 zł a efektu żądnego.objawy są takie że jak włączam klimę na chłodzenie to dopóki pracuje agregat i leci mroźne powietrze problemu niema ale gdy tylko agregat na zewnątrz się wyłączy zaraz zaczyna lecieć okropny zapach.
Proszę o pomoc bo już tracę nadzieje że coś się da z tym jeszcze zrobić.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY