Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Pytanie do administracji.

12 Odpowiedzi, 10456 Wyświetleń

mentor12

2012-04-14, 16:46:35
Top użytkownik
Czy administracja ma możliwość na forum kontrolowania funkcji Spam?Jeżeli tak a w co wątpię proszę mi podać kryteria uznające za spam.Czy spamem nazwiemy wypowiedż użytkownika że inny użytkownik jest idiotą twierdząc że R-22 jest czynnikiem ekologicznym?.Na forach profesjonalnych o takich rzeczach decydują ludzie z doświadczeniem a nie przycisk komputera.Zakładając firmę zakładającą fora warto się zastanowić nad zatrudnieniem eksperta w danej dziedzinie i branży.
Pozdrawiam.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."

Tom Peters
  • Odpowiedz

elektromechanik

2012-04-14, 19:48:49
Zaawansowany użytkownik
Czyżby wielki powrót R 12 itd. Rolleyes Rolleyes Rolleyes :lol: :lol: :lol: ????
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-14, 19:49:21 przez elektromechanik.)
  • Odpowiedz

Administrator

2012-04-15, 08:39:05
Administrator
Spamem są wszelkie posty nie na temat
Szanując wiedzę i oczekiwania użytkowników Forum administracja forum dała im możliwość odznaczania takich wiadomości jako spam.
Natomiast posty w zdecydowany sposób naruszające regulamin są usuwane.
Ponieważ są użytkownicy piszący wartościowe posty jak również kwalifikowane jako spam, stosowanie w stosunku do nich banowania użytkownika nie byłoby najlepszym rozwiązaniem ( a byliby banowani po wielokrotnym naruszeniu regulaminu).
Niemniej z uwagą rozpatrujemy wasze uwagi dotyczące poprawy działania forum
pozdrawiam
Administrator
  • Odpowiedz

Shitashii

2012-04-15, 09:45:54
Moderator
Nie da się ukryć, że wpisy mentora12 przeważnie są odległe od tematu lub powodują odejście od tematu innych piszących. Nie wiem czy z połowa jego postów zawierała poradę i była w temacie. I również uważam, że jego banowanie nie tylko nie przynosi skutku, ale także byłoby szkodliwe, bo wiedzę to on ma tyle, że bywa strasznie upierdliwy i czepialski. A jego awatar dobitnie pokazuje jego podejście do forum.
Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem, bo nie to było moją intencją.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-15, 16:52:15
Top użytkownik
Dzięki za odpowiedż ADMINISTRATOROWI.Jednak że chyba nie o taką mi chodziło.Celem mojego zapytania było to że dając możliwość oceny wypowiedzi przez użytkowników nie dochodzi do nadużywania tej funkcji i czy jest to w jakiś sposób kontrolowane pod aspektem branżowym.Czy nie jest tak że czuję antypatię do kogoś to sobie wcisnę. jako spam.Może rozwiązaniem będzie to że moderator danego działu będzie miał możliwość takiej funkcji w moderowanym dziale.Lub założyciel wątku a nie JAN KOWALSKI PIEKARZ.Wolałbym obydwa rozwiązania bo wydaje mi się że jest to bardziej uczciwe z czego dominujące zdanie powinien mieć moderator działu.Shitashii oby każdy jak ja miał podejście do forum to było by fajnie i profesjonalnie.Co do mojego avatara raczej powinieneś porozmawiać z administracją zanim zaczniesz wydawać wyroki bez sądu.
Pozdrawiam.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."

Tom Peters
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-15, 16:53:57 przez mentor12.)
  • Odpowiedz

elektromechanik

2012-04-15, 17:42:22
Zaawansowany użytkownik
> .Czy nie jest tak że czuję antypatię do kogoś <

No właśnie na tę antypatię czymś trzeba zasłużyć

Na forum niema możliwości zasłużyć na to wyglądem, zapachem, mimiką itp.
Więc czym ?????
Chyba wiesz!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-15, 18:04:29
Top użytkownik
Dobrze że sprawiedliwy i uczciwy sędzia nie kieruje się twoim tokiem myślenia elektronechanik.Za nim da się komuś władzę trzeba wiedzieć komu.Zawistny sąd nie jest sądem tylko linczem za pomocą dania władzy osobom nie kompetentnym.Elektromechanik dzięki bogu nikt nie dał ci władzy.Wskazywał byś wyrokiem z powodu antypatii.Czy ty siebie słyszysz.Można być znienawidzonym ale mającym rację a ty taką osobę skazał byś na ukamieniowanie tylko dlatego że jej nie lubisz? Sad

Tom Peters
  • Odpowiedz

Shitashii

2012-04-15, 19:13:47
Moderator
Akurat elektromechanik trafnie i delikatnie to ujął. A Ty nie rozumiesz? To nie jest tak, że każdy Cię nie szanuje, bo nie ma nic innego do roboty. Wina jest po stronie sposobu Twoich wypowiedzi. Zmień tylko to, wiedzę ponoć masz.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-15, 20:07:21
Top użytkownik
Shitashii napisał(a):Akurat elektromechanik trafnie i delikatnie to ujął. A Ty nie rozumiesz? To nie jest tak, że każdy Cię nie szanuje, bo nie ma nic innego do roboty. Wina jest po stronie sposobu Twoich wypowiedzi. Zmień tylko to, wiedzę ponoć masz.
to ty czegoś nie rozumiesz.W dupie mam szacunek skorumpowanych sądów które kierują się w swojej drodze zawodowej antypatią.Pytałeś administracje o mojego avatara zanim wydałeś wyrok kierując się antypatią?

Tom Peters
  • Odpowiedz

adamdud

2012-04-15, 22:47:07
Użytkownik
jesteś wielkim ....cwaniakiem i pozjadałeś rozumy człowieku. Czemu nie skończyłeś kariery jako doktor nauk chłodniczych. Nie krytykuj nie których wypowiedzi twierdząc że ktoś jest głupi albo nie ma pojęcia. Pamiętaj człowieku że czasami "milczenia" jest lepsze od wynoszenia się na wyżyny. Nie chcę być chamski ale chyba nie pracujesz już w tej firmie co opisywałeś w swoich postach Big Grin . Bez urazy ale takiego człowieka nie da się tolerować. Pozjadałeś rozumy Wink .
Na forum wymieniamy się informacjami, wiedzą i zdobytą praktyką a nie cwaniakujemy jakią to ja mam wiedzę i wykształcenie. Obyś się kiedyś nie zdziwił jak gość bez twojego wykształcenia zrobi robotę lepiej od ciebie i się słowem nie odezwie :lol:
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-16, 15:30:00
Top użytkownik
Czy nie obrazisz się jak twoją odpowiedż uznam jako spam Smile

Tom Peters
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-16, 16:32:15
Top użytkownik
Nie obawiaj się tego adamdud nie jestem człowiekiem prostolinijnym oceniającym filozofię nie znając się na niej Smile

Tom Peters
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa