Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Pies ogrdnika

33 Odpowiedzi, 26312 Wyświetleń
Wstecz 1 2

awax

2008-12-02, 23:38:48
Top użytkownik
Klima-cool napisał(a):A jakiś link bezpośredni, jak dzała słownik to ja wiem ale nie moge go znaleść mozille ja mam ale słownika jak nie było tak niema . Jak go zainstaluje to przyżekam ze napewno skożystam. POZDRAWIAM
Jeżeli skontaktujesz się ze mną jutro gdy będę w firmie to mój informatyk Ci pomoże.
Gdyby mnie nie było w firmie to o sprawie będzie wiedział mój inżynier serwisu pan Nowakowski.
Oj to już dzisiaj:Smile)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-12-02, 23:39:13 przez awax.)
  • Odpowiedz

senior

2008-12-02, 23:38:56
Zaawansowany użytkownik
awax napisał(a):Senior,jaka płacy by Ciebie satysfakcjonowała?
Szczecinek to piękne miasto:Smile)
Szczecinek pewnie tak, ale z dojazdem codziennie to może być problem z centrum :-)
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2008-12-02, 23:48:07
Top użytkownik
Klima-cool napisał(a):A jakiś link bezpośredni, jak dzała słownik to ja wiem ale nie moge go znaleść mozille ja mam ale słownika jak nie było tak niema . Jak go zainstaluje to przyżekam ze napewno skożystam. POZDRAWIAM
Witam

Nie bierz też sobie tego głęboko do serca, każdy ma jakieś błędy... Smile Firefox 3 ma wbudowany słownik, ja z niego korzystam. Nie trzeba nic ustawiać.

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

Klima-cool

2008-12-03, 20:47:13
Zaawansowany użytkownik
Stefan wielkie dzięki, program działa, mam tylko sporo pracy, ponieważ każdy wyraz mam do poprawki he he. Nie biorę tego do serca nie przejmuj się. Jak byłem na testach Dysleksji,Dysgrafii ,itp itd to psycholog ziała ze mnie ze takiego przypadku dawno nie było. jeszcze mam ADHD. a i co najgorsze nie umiem kłamać co myślę mówię. Na marginesie sporo roboty mi przez to odpada ,bo nie wkręcam klientowi klimy tylko mówię np. ze klima nie grzeje ino dogrzewa max -15 ale te -15 to troszeczkę jest naciągnięte. itp . POZDRAWIAM.
  • Odpowiedz

awax

2008-12-03, 20:53:12
Top użytkownik
Klima-cool napisał(a):Stefan wielkie dzięki, program działa, mam tylko sporo pracy, ponieważ każdy wyraz mam do poprawki he he. Nie biorę tego do serca nie przejmuj się. Jak byłem na testach Dysleksji,Dysgrafii ,itp itd to psycholog ziała ze mnie ze takiego przypadku dawno nie było. jeszcze mam ADHD. a i co najgorsze nie umiem kłamać co myślę mówię. Na marginesie sporo roboty mi przez to odpada ,bo nie wkręcam klientowi klimy tylko mówię np. ze klima nie grzeje ino dogrzewa max -15 ale te -15 to troszeczkę jest naciągnięte. itp . POZDRAWIAM.
Ej,post na szóstkę.Gratulacje,to będzie lepsze niż psycholog.
  • Odpowiedz

Klima-cool

2008-12-03, 20:59:28
Zaawansowany użytkownik
A no panie AWAX Podziękować Podziękować.
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2008-12-03, 21:07:56
Top użytkownik
Witam

Rozbawiłeś mnie do łez. Big Grin lubię ludzi którzy umieją ziajać się sami z siebie. Z mojej strony masz odpuszczone. Pisz wolniej i dokładniej wyrażaj myśli, to i inni skorzystają z Twojego doświadczenia.

Pozdrawiam

A jeszcze jedno, przecinek daje się za wyrazem a nie przed. Wink
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

Klima-cool

2008-12-03, 21:25:31
Zaawansowany użytkownik
Stary chłop 27lat a uczy się pisać,i kto uważa ze w tym kraju nie jest wszystko możliwe. A w piątek jadę na serwis klimy pieszy raz z termometrem na pewno się odezwie jak tam moje 6-8k.
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa